Genel

Evde Nişan Organizasyonu

Bir çok aile Türkiye genelinde söz merasimini kendi evlerinde yapmayı tercih ediyor tabı bu kimi zaman tekne yada kiralanan bir mekan dada olabilir. Biraz bilgi verelim Evde Nişan Organizasyonu, catering kokteyl, ikramları, nasıl yapılır gibi örnekleri ile sunalım. Yapmanız gereken ilk şey gelecek söz organizasyon davetlilerin sayısını belirlemek ve not almaktır. Gelecek davetli sayısına göre oturma düzeni kurabilmek için yeterli sayıda evinizde sandalye ve koltuk olması gerekiyor. Ayrıca içecek ve yiyecek ikramları içinse bardak, tabak sayısına bakmanızı öneririz.  

Sipariş vereceğiniz Catering Firmasına kişi sayınızı belirtmeniz önem taşıyacaktır. Gelen konuklarınız yiyecek ve içeceklerin yeterli olması ve aç kalmaması gerekiyor. Sonrasında market alışverişi var yeterli sayıda içecek alınması gerekir çok sayıda içecek almalısınız. Bunları hepsini yaparsam Evde Nişan Organizasyon Fiyatları ucuz olabilir diye düşünebilirsiniz. Fakat sizin bunları yapmanıza aslında gerek yok bunun yerine Organizasyon Firmaları ile görüşmeniz öneririz. Alacağınız Catering Hizmeti yerine bir firma ile anlaşıp tüm hizmeti ona vermeniz daha akıllıcadır. Birkaç neden sunabiliriz nişan catering ikramları için bir yemek firması ile anlaştığınızda size sunulacak fiyat organizasyon şirketlerinin verdiği rakamlardan daha yüksek olabilir.

Çoğu nişan kokteyl firmaları, sürekli olarak ikram aldıkları için daha ucuza mal ederler. Ve bu sebepten dolayı da size sunacağı fiyatta değişiklilik olmayacaktır ayrıca bu ikramların dağıtılması da var. Çoğu Organizasyon Şirketleri her şey dahil sistem olarak çalışır. Mesela ikramları ve içecekleri getirir,  hazırlar ayrıca garson ve servis hostesleri tarafından dağıtılmasını sağlar.

Mesela çay, kahve servisi için küçük bir çaydanlık yetmez onların getireceği büyük çay otomatı ile sıcak su sorunu çekmesiniz. Porselen tabaklar, cam bardaklar gibi nişan ikramları için birçok servis ekipmanı gerekli.  Bu saydıklarımızla da bitmiyor yeterli sayıda gelen konuklara sandalye yoksa ise organizasyon hizmeti alacağınız firmadan temin edebilirsiniz.  Bizimde Nişan Organizasyon Firması olarak İstanbul Avrupa & Anadolu yakası için hazır paket programlarımız var. Çok bir maliyet tutar diye düşünmeyin hazır paket, fiyatlar hakkında bilgi istediğinizde asistanlarımızdan alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir