Genel

İstanbul Kartal Düğün Organizasyonu

İstanbul Kartal Düğün Organizasyonu için sizlere hazırladığımız süsleme konsepti ve catering servisi ile profesyonel çalışmalar yapıyoruz. Burada ilk hedefimiz sizlere sorunsuz ve kaliteli hizmetler sunmak ve deneyimli personeller sağlamaktır. Buradaki amacımız sizlerin istediği gibi bir düğün yaparak herkesin mutlu olmasını sağlamaktır. Bu tabi ki biraz ama yapılabilir bir hizmet burada önemli olan Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizden istediğiniz ürünleri beğenebilirsiniz.  Sizlerin her beğendiği malzemeleri ekleyerek bizde sizin için paketler hazırlıyoruz. Tabi sistemli çalışınca da bir çok sorun ortadan kalkıyor yerine kaliteli bit hizmet alıyor. Dilediğiniz Düğün Süsleme Konsepti için bize bilgi verebilirsiniz hiç merak etmeyin en güzel düğün sizin olması için ekibimizle dinlenmeden ara vermeden sizlerin hazırlıklarını yapacağız.

İlk adımlarımızı birlikte atalım mesela DÜĞÜN ORGANİZASYONU için düşündüğünüz mekanda buluşalım ve birlikte sizlere neler olabileceği gibi bir çok seçeneği sunalım. Unutmayalım ki burada olacak her şeyi kesinlikle son haftaya bırakmamak gerekmektedir. Mekan için sağlayacağımız ilk ekipmanlar ÇİÇEKLİ GELİN YOLU SÜSLEME + DÜĞÜN TAGI KİRALAMA seçenekleridir. Herkes için her şey basit gelebilir ama biz sizlerin ne kadar özendiğinizi ve dikkat ettiğinizin farkındayız. Bundan dolayı da mesela MASA SANDALYE KİRALAMA modellerine kadar sizlerin istediğiniz süsleme seçenekleri ile gerçekleştiriyoruz. Gelen konuklarında istediği gibi bir düğün olması için birkaç şeye dikkat etmek gerekmektedir. Önce müzik seçimi yapmak ve sonrasında Catering Hizmeti için bir menü belirlemek ilk sırada yer almaktadır.  Tabi burada bir çok örneklere bakılması ve bu yolda ilerlemek için her şeye dikkat etmek gerekmektedir.

Eğer sizde bizim gibi çok titiz davranıyorsanız mutlaka İSTANBUL KARTAL DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI ile anlaşma yapmadan önce kullanılacak her şeyi sözleşme ile yapmanız çok önem taşır. Bu yüzden mutlaka sözleşme yaparak her şeyi kesinleştirmek en doğrusu olacaktır. Biraz da daha önce yapılan düğünlerden esinlenerek görsel anlamda neler yapılması gerektiği video yada resimlere bakarak kontrol etmenizde çok yararı olacaktır. Birde renk seçimlerini iyi yapmak gerekir tüm Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde renk uyumu çok önemlidir. Bu tarz süsleme konsepti bir birine uyumlu renklerden olursa herkesin daha çok beğenisi kazanmaktadır.

Sadece oturma düzenli bir düğün değil kokteyl tarzı bir etkinlik içinde bizden hizmet alabilirsiniz. Mesela sade ama şık bir DÜĞÜN KOKTEYLİ aslında tüm her şey den güzel olabilir. Burada kullanılacak ekipmanların uyumunu da sizlere sunduğumuz paketlerden bakabiliyorsunuz. Tabi bu tarz bir düğün diğer etkinliklerden biraz daha farklı mesela mobil olarak kurduğumuz bistro masalar üstlerine şık çiçek süslemeleri ve harika bir menü ile sunum hepsi o kadar güzel olur ki görenler bir daha bakmak isterler. Tüm bunları içeren bir KOKTEYL ORGANİZASYONU için sizlere sadece bir telefon uzaklığındayız. Bu seçeneklerimizin dışında eğer istediğiniz farklı bir konsept ise onun içinde bizden bilgi alabilirsiniz. Gerekli sunumu nerede isterseniz müşteri temsilcimiz sizinle görüşür ve gerekli sunumlara yapacaktır. Sadece gelen konuklarla ilgileneceğiniz ve başka hiçbir şeyi düşünmeyeceğiniz bir düğün istiyorsanız o zaman doğru adrestesiniz.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL( 4 kişi garson temini, 10 adet kokteyl masası kiralama, 100 kişilik düğün catering menüsü, dj + ses sistemi kiralama, 40 adet beyaz ahşap sandalye kiralama, 1 kişi karşılama hostesi, 1 adet gelin yolu ve düğün tagı kiralama + süsleme konsepti hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir