Genel

İstanbul Kartal Nişan Organizasyonu

İstanbul Kartal Nişan Organizasyonu için sizlere hazırladığımız sunumları mutlaka incelemenizi öneririz. Ayrıca gerekli olan tüm ekipmanları sizler için mobil olarak kurulumunu yapmaktayız.  Tabi gelecek konuklar için NİŞAN TÖRENİ İKRAMLARI olması gerekiyor ama artık bu konuyu kafanıza takmanızı gerek kalmadı. Tabi her zaman için Söz Organizasyonu da olsa mutlaka profesyonel yardım almak gerekmektedir. Bir yandan gelen konuklar bir yandan sohbet muhabbet olursa çok yorulur ve birçok sorunla karşılaşabilirsiniz. Bunların hepsinin önüne geçmek zor biliyoruz ama imkânsız değil bunu da yine uzman ekibimiz sizler için gerçekleştirebilir.

Ayrıca bu tarz etkinliklerde Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerimiz oldukça fazladır.  Bu yüzden emin olun konuklarınız geldiğinde her şey eksiksiz ve mükemmel olmasını sağlayacağız.  Elbette ki bu kolay olmayacak ama çalışma prensiplerimizde daha önceden hazırlıkları yapmak olduğu için birçok sorun olmasına engel oluyoruz.  Burada SÖZ MERASİMİ olduğu zaman genel olarak sunduğumuz konseptler aynıdır. Çoğu zaman isteyen müşterilerimizin Evde, Bahçede, Yazlıkta, Villa da olacağı zaman mekana gidip incelemelerde bulunuyoruz. Bu şekilde olunca son dakika birçok oluşabilecek sorunlarında önüne geçmekteyiz. Profesyonel hizmetler sağlayan başarılı İSTANBUL KARTAL NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizde çalışmalar yapmaktayız.   Bu çalışmalar Nişan Süsleme Konsepti ve Catering Hizmeti üzerine olmaktadır.

Burada her şeyin kusursuz olması sizin elinizde uzman ekibimiz gerekli tüm her şeyi sizlere sağlamaktadır.  Herkes ister sorun olmasın gelen konuklarım mutlu olsunlar sohbet edelim güzel anılar biriktirelim. Bunu olması için öncelikle NİŞAN ORGANİZASYONU için üzerinizdeki yükleri atmanız gerekiyor. Sadece misafirlerin gelmesi ve onlarla konuşmak ve sohbet etmek için kendinize zaman ayırmanız gerekmektedir. Ayrıca böyle olursa emin olun konuklarınız sizleri örnek alır ve onlara gittiğiniz zaman sizlere de aynı şekilde davranır. Burada hepimiz biliyoruz ki zaman çok değerlidir. Bu zamanı kaybetmek demek telafisi olmayan bir çok sorunun olması demektir. Ayrıca sizlere önereceğimiz en güzel etkinliklerden biri olan NİŞAN KOKTEYLİ oldukça herkes tarafından tutulmaktadır. Hem daha uygun ekonomik bütçelerle hem de görünüm açısından sade ve güzel olmaktadır.

 Tabi etkinlik alanına NİŞAN MASASI KİRALAMA + ARKA FON SÜSLEME HİZMETİ düzenlemesi yapılırken en güzel yere kurulumu sağlanmaktadır. Burada sizlere sunulacak olan Nişan Ekipmanları Kiralama seçeneklerinde sizlerin istediğ konsept oluşturarak her şeyin çok güzel olması sağlanmaktadır. Konukların oturma sorunu yaşaması için ortalama her nişanda 30 adet Masa Sandalye Kiralama seçenekleri sunmaktayız. Tabi isterseniz burada masa ve sandalyelerine istediğiniz konsepte Süsleme Hizmeti şeklinde alabilirsiniz.  Eğer Nişan Töreni için yeriniz küçükse yeri saatler içinde harka bir KOKTEYL ORGANİZASYONU mekanı haline getirebiliriz. Beyaz konsepte olan bistro masalarımızı çiçek ve çeşitli süslemeler yaparak harika bir şekilde sunuyoruz.  Bu şekilde olunca konuk sayısı yüksek olsa bile küçük bir alan bize yeterli gelmektedir.

Ayrıca sunacağımız harika ikramların olduğu yiyecek ve içecekleri unutmamak gerekmektedir. Hepsi için bir planımız var hepsi için gerekli sunumlara sahip bir şirketiz. Sizler yeter ki bize güvenin ve çalışmalar için her şeyi bize bırakın.  NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( beyaz sandalye kiralama 35 adet, 65 adet nişan hediyelikleri konsept olanlardan, nişan catering menüsü 65 kişilik soğuk menü, ev süslemesi, bistro masa 4 adet, nişan masası ve arka fon kiralama + süsleme hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir