Genel

İstanbul Bağcılar Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Bağcılar Doğum Günü Organizasyonu için harika partiler muhteşem catering servisi hepsi burada sizleri bekliyor. Sizin partiniz en güzeli olsun bunun için hazırlıkları bize bırakın Sonrasında ise hazırlıklar aşamasında harika etkinlikler sizlere bekliyor. Eğer Doğum Günü Süsleme Konsepti için araştırmalar yapıyor ve bilgi almak istiyorsanız biz sizi bekliyor olacağız. Size özel konseptlerin hazırlanmasında tasarımcılarımız çok fazla çalışmalar yaparak istediğiniz hizmeti sizlere sağlamaktadır. Tabi burada ilk olarak bizimle istediğiniz konsept için görüşme yaparak neler olacağını belirlemeniz gerekmektedir.

Tabi sonrasında ise Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları gibi her şeyin tedarik edilmesi gerekmektedir. Bunun için ortalama sizden 1 hafta gibi bir süre isteriz ve hazırlanma aşamasında sorun çıkmaması için bu gereklidir. Tabi bu çoğu kişi tarafından Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti olarak bilinmektedir. Sizde istediğiniz bir model için bizim anlaşarak hizmet alabilirsiniz. Sırada ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için sunduğumuz hizmetlerin bilgilerini sizlere sunacağım. Burada genel olarak en çok partilerde gördüğümüz Palyaço Kiralama Hizmeti olunca neler oluyor bununla başlıyorum. Öncelikle Palyaço Abi yada Abla partilerde oldukça sevilmektedirler ve güzel oyunları onlar oynatırlar. Parti başlarken yüz boyama ve sosis balon dağıtımı yaparak parti için hazırlıklar başlar.

Bu partide Doğum Günü Palyaçosu halat çekmece, mandal toplamaca, halat çekmece, bowling, ip atlamaca, kaybolan mantarılar gibi bir birinden güzel eğlenceli oyunlar oynatmak tadırlar. Tabi en çok sevilen gösterilerden biride Sihirbaz Kiralama büyük küçük demeden herkesin beğenisini kazanmaktadırlar. Burada en önemli olansa sihirbazımız parti çocuğu ile sahne çıkar ve dolu dolu birlikte sihir gösterisi sunmaktadırlar. Tabi burada Doğum Günü Sihirbazı yaptığı okus pokusta şapkadan güvercin çıkarma, çiçekler bir anda alev oldu, kaybolan paralar, sopa bir anda mendil olursa gibi çok çeşitli gösteriler hepinizi bekliyor. Tabi sadece bunlar değil bubble show, baloncuk gösterisi, pamuk şeker arabası kiralama, balon süsleme, robot adam, maskot kiralama, çocuk masa sandalye kiralama gibi bir çok daha seçenekleri sizlere sunmaktayız. Çılgın ve eğlenceli partiler düzenleyen İSTANBUL BAĞCILAR DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde önce olmaya devam ediyoruz.

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için burada genel olarak yetişkinler için Catering Hizmeti ve DJ Kiralama seçeneklerimiz oldukça geniştir. Tabi bumlarlar da bitmiyor mesela istediğiniz Ev yada Bahçe için harika bir parti mekanı saatler için yapabiliriz. Önemli olan burada kurulacak tema ve konsept düzenlenmesi gerekmektedir. Arkadaşlarınızı davet ederek çılgınlar gibi eğlenmek isterseniz buradaki bilgilerimizi mutlaka incelemenizi önermekteyiz. Öncelikle istediğiniz yere bistro masa kurulumu ile çalışmalarımıza başlamaktayız. Sonrasında istediğiniz renklerde giydirme işlemi yapılmaktadır.

En çok tutulan renkler siyah ve beyaz arkasından kırmızı renklerin oluşması ile olmaktad9ır. Tabi burada kurulacak olan konsept ise KOKTEYL ORGANİZASYONU oluyormuş gibi hazırlıklar yapılmaktadır. Tabi burada en önemli etkenler dj imizin doğru müzikleri seçmesi gerekiyor buda sizin istediğiniz müzikler çalınarak doğru tercih yapılmaktadır.  Kurulması gereken Işık ve Ses Sistemi Kiralama seçeneklerini asla problem etmenize gerek yok ekibimiz tüm gerekli her şeyi sizlere sunarak hizmet sağlamaktadır. Bunun dışında ise gerekli olan masa, sandalye, aydınlatma ışıkları, kameraman kiralama gibi her şeyi sizlere sunmaktayız.

DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL ( patlamış mısır arabası kiralama, sihirbaz servisi,, palyaço hizmeti, robot dansçı, balon süslemesi, şişme oyun alanı kiralama hepsi dahil.) Aklınızda harika bir parti fikri varsa sizlere bunu biz sağlayabiliriz gerekli her şeyin bilgisini de sizlere sunmaktayız. Hadi artık zaman geçirmeden hemen arayıp müşteri temsilcimizle görüşün tüm bilgiler alın ve partinin hazırlıklarına başlayalım. Her şeyin kusursuz olması hayal değil istediğiniz tüm konseptli partileri sizlere biz mutlulukla sağlamaya hazırız. Amacımız kolay olanı yapmak değil sizlere zorda olsa en iyi partileri sunmaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir