Genel

İstanbul Üsküdar Organizasyon Şirketleri

İstanbul Üsküdar Organizasyon Şirketleri içinde her kurumsal markanın yanında olduk ve bireysel müşteriler kazanamaya devam ettik. Amacımız kurumsal yada bireysel etkinliklerinizde sizlere seçimler sunarak daima yanınızda olup çözümler sunmaktır. İlk olarak sizlere EVDE SÖZ ORGANİZASYONU için neler yapıyoruz bununla başlayarak sizlere bilgiler sunalım. Hepimiz için en güzel yer kendi evidir bu yüzden konukları burada karşılamak isteyişimiz normaldir. Burada genel olarak hazırlıklarınızı yapmak yerine konuk sayınız çoksa profesyonel yardım almak daha iyidir: Beklide sizin düşündüğünüz gibi NİŞAN TÖRENİ yada SÖZ MERASİMİ  çok kolay olmayacaktır. Burada işi bilen firmadan hizmet almak hem konuklarınız ve hemde sizin açınızdan çok faydalı olacaktır.

Bunun sebebi sadece Nişan Catering Hizmeti değil yanında bir çok Nişan Malzemeleri Kiralama da olması gerekmektedir. Her şeyi ayrı ayrı yerlerden almaktansa bir yer ile anlaşmak daha iyi olacaktır. Tabi burada neler lazım değil ki Nişan Masası İkramları, Hediyelikler, Arka Fon Kiralama gibi bir çok seçenek var. Sadece bu saydıklarımızla da bitmiyor konuklar için Sandalye Kiralama, Ev Süsleme,  Nişan İkramları gibi bir çok ayrıntı mevcuttur. Burada seçenekler sunacak olan İSTANBUL ÜSKÜDAR NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ doğru hizmetleri sunarak karar almanızı sağlayacaktır. Her zaman doğru kararları almanızı sağlayan ekibimiz sizlere örnekleri ve görselleri sunarak seçim yapmanızı sağlıyor. Tabi doğru ekip doğru ekipmanlar olunca daha kolay bir şekilde hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Sizlere sunacağımız ekonomik paketleri burada inceleme firsatı veriyoruz.  NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 60 kişilik nişan kokteyl menüsü, 2 kişilik servis personeli, 40 adet ahşap sandalye kiralama, 5 adet bistro masa, ev süslemesi, 60 adet hediyelik, nişan masası ikramlıkları ve arka fon kiralama her şey dahil.). Sırada Evde, Bahçede, Cafede, Villada, Yazlıkta Doğum Günü Organizasyonu için sunduğumuz Catering Hizmeti olarak neler yapıyoruz onun bilgisini paylaşıyorum. İlk olarak ÇOCUK PARTİSİ için sunduğumuz Palyaço ve Sihirbaz Kiralama da neler yapıyoruz hemen anlatalım. İlk Doğum Günü Sihirbazı neler yapıyor yaklaşık 45 dakikalık harika bir gösteri kocaman çantasıyla geliyor ve gösteriler sunuyor Bunlar kaybolan para, ayrılmayan çemberler, şapkadan tavşan çıkarma, renk değiştiren küreler, kaybolan sopa gibi bir çok gösteriyi sizlere sunmaktadır.

Doğum Günü Palyaçoları ise çocuklara öncelikle yüz boyama yapar ve sosis balonlardan şekiller yaparak hediye eder tabi hemen arkasından gelen harika yarışmalar ve oyunlarla etkinliğini tamamlar. Tabi seçeneklerimiz bunlarla sınırlı değil mesela Bubble Show ( Baloncuk Gösterisi, Şişme Oyun Parkı Kiralama, Çocuk Masa Sandalye Takımı, Kostümlü Animatörler gibi daha bir çok seçeneğimiz mevcuttur. En güzel etkinliklerin başında gelir o Doğum Günü Süsleme Konsepti herkes tarafından da çok beğenilir. Yapılacak olan etkinlik için kişiye özel konsepti özellikle resimler yada oyuncaklar yer alıyor. Ama burada bir çok emek var tasarımcılarımız ortalama bizden sorunsuz bir iş için ortalama hafta süre istemektedir.

Yanı en az 1 hafta öncesinden bize bilgi vermeli ve istediğiniz konsept hakkında bizimle görüşmeniz gerekmektedir. Sunulacak olan Doğum Günü Masası Kiralama ve Arka Fon (AFİŞ ) Süsleme gibi bir çok hizmet sunuyoruz. Daha fazla seçenek için İSTANBUL ÜSKÜDAR DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile görüşerek destek alabilirsiniz. Yetişkin Doğum Günü Partisi için istediğiniz eğlence ekipmanları ve catering hizmetleri içim sadece bir telefonla bile bilgi alabilirsiniz. Genel olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU taması olan ve eğlence odaklı bir hizmettir. Burada DJ + SES SİSTEMİ KİRALAMA en çok tercih edilen hizmetlerimiz arasındadır. Sonrasında ise kuracağımız bistro masalar kuruyor ve gelen konuklara yiyecek ve içecek hizmetleri sağlıyoruz.

Tüm konuklarınızın memnun kalması için ekibimiz titizlikle davranır ve profesyonel olarak onlara hizmet sağlar. Her zaman bu tarz etkinlikler için kolayca bizden hizmet alabilirsiniz. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI  2500TL ( 1 kişi Sihirbaz Hizmeti 45 dakikalık show, 1 kişi palyaço kiralama yüz boyama, oyunlar, sosis balondan şekiller, pamuk şeker arabası kiralama, çocuk masa sandalye, şişme oyun parkı kiralama, doğum günü balon süsleme  her şey dahil. Sırada En güzel DÜĞÜN ORGANİZASYONU nasıl olur, dikkat etmemiz gerekenler dahil hepsini size sunacağım. Herkes tabiî ki en harika düğün benim olsun ister fakat burada bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bunların önüne geçmek için önce renk seçimlere ve Düğün Süsleme örnekleri ile karar almanız gerekmektedir. Beyaz tonların ağır olduğu bu etkinliklerde dilerseniz başka renklerde ekleyebilirsiniz.

DÜĞÜN için MASA SANDALYE KİRALAMA ve SÜSLEME modelleri oldukça etkinlik alanın güzel olmasını sağlayacaktır. Bu yüzden seçimlerinizi yaparken mekanda yapılmış diğer düğün resimlerine bakabilirsiniz. Bizim en çok sağladığımız hizmet saray düğün konsepti dir. Özellikle müşterilerimiz bu konsepti çok güzel buluyor ve bizimde çok hoşumuza gidiyor. Özellikle üçlü setimiz incelemenizi öneriyoruz bu GELİN YOLU KİRALAMA – DÜĞÜN ARKA FON KİRALAMA – NİKAH MASASI VE ÇİÇEKLERİ bunları özel olarak tasarımcılarımız sizler için yaptı. Ayrıca bu Düğün Malzemeleri Kiralama herkeste yoktur bize özel bir ürün olmaktadır.

Sizler içinde farklı tasarımlardan oluşan Düğün Süslemeleri için yeni bir düzenleme yapabiliriz. Yeter ki sizlerin ne istediğini bilelim hemen farklı seçenekler sunarak karar almanızı sağlayabiliriz. Biz farklıyız bunu biliyor ve sizlerin hep yeni tasarım ürünlerle karşınıza çıkıyor herkes gibi sizide şaşırtıyoruz. Eğer sizde farklı tasarımlardan oluşan ve farklı seçeneklere sahip İSTANBUL ÜSKÜDAR DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ çalışmak isterseniz bizim burada olduğumuzu unutmayın. Bizim için değerlisiniz ve hayal ettiğiniz gibi bir gün yaşamanız için ekibimiz sizlere profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Düğün elanın süslenmesi ve ekipmanların sağlanması gibi bir çok ayrıntıyı bırakın profesyoneller yapsın. Sizler sadece gelen konuklarınızla ilgilenin gerisi uzman ekibimize bırakın. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 7000TL ( 150 kişilik düğün catering menüsü ara sıcaklı paket, 1 dj ve ses sistemi kiralama, 6 kişi servis personeli, 20 adet kokteyl masaları. 1 adet düğün tagı kiralama, gelin yolu süsleme, nikah masası takımı her şey dahil.). Tabı bazı müşterilerimiz sade bir Düğün Kokteyl Organizasyonu isteyebiliyor merak etmeyin bu tarz etkinliklerde de yanınızdayız. Burada diğer düğünlerden farklı olarak herkes ayakta olur ve bistro masalar kurulur ona göre düzen oluşturulmaktadır. Neden sizinde DÜĞÜN KOKTEYLİ olmamasın eğer beğeniyor ve gelecek konuklarınız gençse sizin içinde mükemmel bir etkinlik yaparak farklı hizmetler sunabiliriz. Amacımız burada her zaman sizlere çözümlere sunarak çeşitli hizmetleri sunmaktır.

Şimdi ise ticaret için ilk günün ne kadar değerli olduğunu ve neler yapacağımızı AÇILIŞ ORGANİZASYONU için sizlere anlatmak istiyorum. Burada ilk gün önemli evet buna Açılış Süsleme ile ilk adımımızı atalım harika Balon Süsleme olsun. Herkesin yoldan geçerken görebileceği bir Süsleme Hizmeti yapmak çok önemlidir. Arkasından ise Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama seçeneklerini ön plana alalım. Tüm halk tarafından ücretsiz olarak dağıtılan Açılış İkramları oldukça fazla talep görmektedir. Daha bitmedi giriş kısımda 2 kişi Palyaço Kiralama olursa hem dans eder hem broşürlerimizi dağıtımını yapmaktadır.

Tabiî ki DJ ve Müzik Sistemi Kiralama en başarılı seçeneklerimiz arasında yer almaktadır. Hepsi için sizlere İSTANBUL ÜSKÜDAR AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında hizmet sağlıyoruz. Burada sizlere sunacağım paketlerde Cafe, Market, Mağaza gibi İş yeri Açılışları için kullanılır olduğunu unutmayın. Birazda konuklar için yapılan etkinliklerden olan AÇILIŞ KOKTEYLİ için bilgiler sunalım. Burada özel konuklarımız özel bir şekilde karşılanmalı ve sorunsuz bir etkinlik olması gerekmektedir. Bunları sizlere sunacak ekibimiz Açılış Kokteyl Organizasyonu için elinden gelenin fazlasını yapmaktadır. Biz sadece Açılış Catering Hizmeti veren bir şirket değiliz. Tüm yapılacak olan etkinlikler için sizlere çözümlere sunan ve profesyonel hizmeti hedefleyen şirketler arasındayız.

Sizlere prestij sağlamak için gelen konuklarınıza titzlikle davranıyor ve daha girmeden kapıda onları karşılıyoruz. Bunu hoş geldiniz diyerek Karşılama Hostesleri sizlerin markasını tanıtmak için yapmaktadır. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL ( 4 servis hostesi, 2 kişi karşılama hostesleri, 100 kişilik ara sıcaklı açılış kokteyl menüsü, 40 metre balon süslemesi, 12 adet kokteyl masası kurulumu, 2 kişilik trio müzik gurubu kiralama her şey dahil.).. Herkesin seçimi eğlenceli düğünlerden yana olmuyor mesela sade bir nikah isteyen bir çok müşterimiz mevcut. Özellikle belediye nikah salonları artık yer temini yapıyor ama dışarıdan Nikah Kokteyl Organizasyonu için hizmet almanızı gerektiriyor.

Burada önemli olan nikah öncesi yada sonrasında bekleyen konukların Nikah Töreni Kokteyli için faydalanmasıdır. Gelen tüm konuklara Catering Hizmetleri sunuyoruz yani yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuyor herkesin sıkılmamasını sağlıyoruz. Sunduğumuz bir çok hizmeti profesyonelce NİKAH ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Her zaman için bizleri her konuda arayabilir bütçeler hakkında bilgi alabilir ve sizlere sunumlar yapabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir