Genel

İstanbul Paşabahçe Organizasyon Firmaları

İstanbul Paşabahçe Organizasyon Firmaları içinde etkinliklerde sizlere profesyonel ekibimizle birlikte hizmet sağlıyoruz. Sizlere sunduğumuz hizmetlerin daha iyi olması olması için günden güne kendimizi ve ekipmanlarımızı geliştiriyoruz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında neler yapıyoruz ayrıca sunduğumuz hizmetleri detaylı olarak bilgisini paylaşıyorum. Öncelikle mükemmel bir düğün olması için profesyonel ekip ve ekipmanlara sahip bir şirket ile çalışmak gerekiyor. Burada en başta bir düğünü mükemmel gösteren şey kullandığı ekipmanların kalitesidir. Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama yapmadan önce mutlaka daha önce yapılmış olan düğünlerin görsellerine ve paketlerine bakmak gerekir.

Şunu unutulmayalım tüm DÜĞÜN ORGANİZASYONU için ilk etapta görsellik ön plandadır. Burada ne kadar çok Düğün Süsleme Konsepti olursa bir düğün o kadar güzel gözükecektir. Tabi kullanılacak olan Masa Sandalye Kiralama da önemli ayrıca bazı konseptlerde süslenmesi de gerekmektedir. Elimizde bulanan DÜĞÜN TAGI KİRALAMA modeline çok güveniyoruz. Ayıca üç farklı seçeneği mevcuttur yanında Sahne Kurulumu ve Nikah Masası Kiralama gibi hizmetlerle birlikte sizlere kaliteli ama uygun bütçeler sunuyoruz. En çok beğenilen DÜĞÜN EKİPMANLARI KİRALAMA seçeneklerinde dev vazolar içinde Çiçekli Gelin Yolu Süsleme ve Beyaz Halı Kiralama gibi tüm detayların sizlere hizmetini sunuyoruz.

Sırada az bir bütçe ile en güzel Düğün Kokteyl Organizasyonu nasıl yapılır sizlerle bunu paylaşıyorum. Beyaz konsepti özellikle çok moda ama bazı müşterilerimiz farklı renklerde yada karışık renklerde Düğün Kokteyli isteyebiliyor. Biz burada DJ Hizmeti, Müzik Grupları, Ses Sistemi Kiralama gibi her şeyi sizlere sunuyoruz. Sizler sadece istediğiniz renkleri ve sizlere sunduğumuz görseller deki etkinlikleri nasıl istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Şimdi sizlere sunacağım paketleri mutlaka incelemenizi özellikle öneriyoruz. DÜĞÜN KOKTEYL FİYATLARI 4000TL ( paket içeriği 100 kişilik catering hizmetleri, 12 adet bistro masa kurulumu, dj ve ses sistemi, düğün tagı ve gelin yolu süsleme her şey dahil olarak bütçe sunduk).

Sırada İSTANBUL PAŞABAHÇE EVDE SÖZ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında gelen konukları karşılamak için neler yapıyoruz. Burada sizlere sunacağımız hizmetleri mutlaka göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Her şey sizlere basit gelebilir ama kalabalık bir konuk sayınız varsa işte o zaman sorunlar art arda gelir ve istenmeyen sorunlar oluşabilir. En doğru yapılması gereken gelen misafirlerin sayısını kesinleştirmektir. Eğer 30 kişinin altındaysa o zaman sorun yapmaya pek gerek yok ama ya 40 yada 50 olursa herkese Evde Nişan İkramları, Sandalye Kiralama, Nişan Masası Süsleme gibi bir çok hizmeti sunmak çok zorlaşır.  İster Söz Merasimi ister Nişan Töreni olsun hepsi için genel olarak sunulacak olan hizmet aynıdır.

Burada şimdi sizlere örnek olarak bir paket sunacağım. SÖZ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL.paket içeriği söz masası süsleme ve kiralama, hediyeliklerin hazırlanması, küçük bir ev süsleme, 4 adet bistro masalar, 50 kişilik yiyecek ve içecek hizmeti. Burada sizlere sunduğumuz paketler çok avantajlı Nişan Organizasyon  paket seçenekleri için müşteri danışmanımızla görüşmeniz gerekmektedir. İstanbul da bir çok belediyenin kendi yerlerinde nikah salonları var ve orası için bazen eksikler olabilir. Burada belediye mekanı sizlere sağlıyor ama geriye kalan kısımları Catering Organizasyon Firmaları ile görüşerek almanızı söylüyor. Burada evlendirme dairesinde nikah kıyıldıktan sonra takı töreni için Nikah Kokteyl Organizasyonu da gerçekleştiriyoruz.

Konukların sıralarda sıkılmaması ve beklerken yiyecek ve içecek servisi yapıyoruz Burada sunduğumuz İSTANBUL PAŞABAHÇE KOKTEYL ORGANİZASYONU FİRMALARI arasında en uygun bütçeli Catering Hizmeti sunuyoruz. Şimdi sizlerle YETİŞKİN DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU için sunduğumuz hizmetlerin bilgisini paylaşıyorum. Burada konsept olarak harika bir Kokteyl Organizasyonu olmaktadır. Akşam yada gece başlayan bu tarz etkinlikler için profesyonel DJ Hizmeti ve Ses Sistemi Kiralama hizmetini biz temin ediyoruz. Biz sadece Catering Firmaları arasında hizmet sağlamayamazsa. Size gerekli olan Doğum Günü Malzemeleri Kiralama konusunda yardımcı oluyoruz. Bunlar kişiye özel konseptli Doğum Günü Süsleme seçenekleridir. Bu seçeneklerde hediyelikler, ikramlıklar, arka fon afiş gibi bir çok seçenek vardır. Özellikle talep edilen bu hizmeti sizde evinizde yada bahçeniz için isteyebilirsiniz.

Profesyonel tasarımcı ekibimiz istediğiniz görsellerle şık tasarımları kolayca yapabilir. Bunun 1 hafta öncesinde bilgi vermeniz ve süsleme seçeneklerinde karar vermeniz gerekmektedir.  İSTANBUL PAŞABAHÇE ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için sunduğumuz Palyaço Kiralama + Sihirbaz Hizmeti neler yapıyoruz hepsini detaylı olarak paylaşıyorum. Burada çocukların çok sevdiği doğum günü palyaçosu yüz boyama, sosis balon dağıtımı ve oyunlar oynayarak çocuklarla birlikte eğlenir. Doğum Günü Sihirbazı ortalama 45 dakikalık bir show yapar çocuklarda sihir numaralarına katar ve güzel bir parti olmasını sağlamaktadır:.

Burada sizlere sunduğumuz palyaço ve sihirbazdan oluşan Doğum Günü Fiyatları  900TL dir. Sırada en şık etkinliklerden biri olan AÇILIŞ KOKTEYL ORGANİZASYONU  sunduğumuz Catering Hizmetİ içine neler yapıyoruz. Öncelikle şunu belirtmeliyim hazırlıklara erken başlanmalı ve İstanbul Paşabahçe Açılış Organizasyon Firmaları ile en az bir hafta öncesinden kararlaştırmak gerekmektedir. Öncesinde mekanın resimlerini mutlaka anlaşmak istediğiniz şirketle paylaşmanızı öneriyoruz. Mekana da bakılabilir iki seçenekten birini uygulama gerekir. Sonrasında Açılış Süsleme uygulaması için nerelere yapılacağında belirlemeniz gerekmektedir. Burada en güzeli aslında logo renklerimizden yapılacak olan Balon Süsleme uygulamasıdır. Sonrasında ise gelecek konukların sayısı belli olduysa harika bir Açılış Kokteyl Menüleri için tercih yapmaktır.

O zaman her şey tamamsa gelecek konukların hizmetinde olacak garsonlar, servis personelleri gibi her şeyi sizlere sağlıyoruz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL (paket içeriği 4 kişilik palyaço kiralama, uzun tahta bacak, şişne palyaço, 2 kişilik karşılama hostesleri, pamuk şeker ve (popcornpatlamış mısır makinesi kiralama, balon süsleme ). Burada sizlere sunduğumuz örneklerle birlikte bize rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir