Genel

İstanbul Şişli Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Şişli Doğum Günü Organizasyonu için sizlere eğlence dolu etkinlikler hazırladık.  Buradaki hedefimiz küçük yada büyük demeden herkesin doyasıya eğlenmesidir. Her zaman sizlere DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için profesyonel çalışmalar yaparak bir birinden güzel hizmetler sağlamaktayız. Öncelikle Çocuk Partileri için hazırladığımız profesyonel ekibimiz çocukların eğlenceli zaman geçirmesini sağlamaktadır. Burada Sihirbaz Hizmeti ve Palyaço Kiralama etkinliklerin en başında gelmektedir. Hemen zaman kaybetmeden anlatalım neler yapıyoruz.  Profesyonel bir Doğum Günü Sihirbazı istediğinizde 45 dakikalık harika bir gösteri sizleri bekliyor. Neler mi yapıyor şapkadan tavşan çıkarma, ayrılsana çember, renk değiştiren toplar, bez parçası sopa olursa, kayboldu para acaba kimde gibi birçok numara sizleri bekliyor.

Tabi olmasa olmaz Doğum Günü Palyaço çocuklara yüz boyama aktivitesi, sosis balondan şekiller yaparak hediye eder. Peki, bitti mi tabii ki hayır yanında getirdiği oyun çantası ile çocuklarla çok güzel oyunlar oynamaktadır. Sonrasında Bubble Show (Baloncuk Gösterisi)  da seçenekler arasındadır ve bazı müşterilerimiz bunu istemektedir. Bunların dışında dilerseniz şişme oyun parkı kiralama, balon süslemesi, robot adam, maskot temini, çocuk masa sandalye takımı kiralama gibi farklı seçeneklerimizden de yararlanabilirsiniz. Tabi seçenekler bununla sınırlı değil geniş kapsamlı İSTANBUL ŞİŞLİ DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında sizin için bizde varız.  Şimdi ise Kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti nasıl olur ve nelere dikkat etmek lazım hepsinin bilgisini burada paylaşıyorum.  Tasarımcılarımızın ortalama sizlerin Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları için ortalama bir hafta süreye ihtiyacı vardır. İstediğiniz görsel olarak resim yada masal kahramanı istediğiniz konsepte paylaşmanız çok önemlidir.

En çok ortamı renklendiren ise DOĞUM GÜNÜ MASASI KİRALAMA ve SÜSLEME seçenekleri olmaktadır. Tabi çok özel masa süslemeleri ve ortamı balonlarla süslemek özellikle çevreyi renklendirecektir. En bol eğlencenin ve dansın olduğu Yetişkin Doğum Günü için sizlere harika bir ortam sağlıyoruz.  Kurduğumuz ekipmanları mobil olarak nereye işliyorsanız orayı saatler içinde hazırlayıp sizlere sunmaktayız. Özellikle DJ + Müzik Sistemi Kiralama ile en güncel şarkıları çalarak herkesin eğlenmesini sağlıyoruz.  Tabi konuklar gelmeden saatler için biz hazırlıklarımızı yapıyor harika bir Kokteyl Organizasyonu haline getiriyoruz. Amacımız gelecek konukların çılgınlar gibi eğlenerek o günü unutmamasını sağlamaktır. Bu tarz etkinliklerin planlamasını yapmak için müşteri temsilcimizle görüşmeniz yeterli olacaktır. Unutmayın sizlere sadece bir telefon uzaklığındayız 24 saat hizmetinizdeyiz. DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI 2000TL ( şişme oyun parkı kiralama, balon süslemesi, 2 kişilik doğum günü palyaçosu, 1 sihirbaz kiralama hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir