Genel

İstanbul Üsküdar Açılış Organizasyonu

İstanbul Üsküdar Açılış Organizasyonu için sizlere kurumsal çözümlere sunabilir en zor etkinliklerde bile başarılı sonuçlara ulaşabiliriz.. Hedef olarak kurulduğumuz günden beri sürekli olarak daha iyi hedefleyen firmamız sizlere profesyonel olarak hizmetler vermektedir. Eğer güzel sonuçların olduğu ve müşteri kazanmalı bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU için sizlere uzman ekibimiz ve gerekli ekipmanlarımızla hizmet sunmaya hazırız. Her zaman için tek hedefimiz müşteri memnuniyeti olmuştur ilk gün işe nasıl başladıysak hep aynı heyecanla daha iyisi için çalışmalar yapıyoruz. Sizin içinde ekip kurabilir farklı bütçelerle hizmet sağlayarak işinizi yapabiliriz.

Hem neden daha iyi hizmet almayasının sizlerde profesyonel destek alarak ilk günün önemini herkese yaşatarak müşteri tablosu oluşturabilirsiniz. Burada size gerekli olan doğru bir şirketten hizmet alarak ilk günü başarılı tamamlamaktır. Bu nasıl olacak derseniz mesela Sunucu + Ses Sistemi Kiralama ile çok güzel bir tanıtım olabilir. Bunun yanında bir yandan broşür dağıtan ve dans eden Palyaço Kiralama olursa bu harika bir etkinlik heline gelecektir. Tabı bunların yanı sıra Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama ile dağıtım harika tercihlerden sadece bir kaçı bunun gibi bir çok etkinlik çizimlerim sizlere sunabiliriz.

Burada önemli olan unsurlardan biri profesyonel bir İSTANBUL ÜSKÜDAR AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasından biriyle anlaşıp çalışmaktır. Bu doğrultuda ilerlerseniz doğru sonuçları almak daha kolay olacaktır sizin adınıza her şeyi yapacak bir ekip düşünün siz önemsiyorsunuz bizde sizin kadar bu ilk günü önemsiyoruz. Sizlere burada ilk olarak Açılış Balon Süsleme ile başlamanızı öneririz yoldan geçen arabalar, yayalar yanı herkes sizin İş yeri Açılışı için dikkatlerini mekana verecektir. Burada Manav, Kasap, Butik, Market olsun hepsi için sizlere bir birinden güzel etkinlik paketleri sunmaya hazırız. Sizler yeterki bizlere güvenin ve çalışmalarımızdan faydalanın gerisini ekibimiz sizin için halledecektir. Sizlere burada sunacağımız etkinlik bütçeleri ile tercih yapmak aşamasında kolaylıklar sağlıyoruz.

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( 1000 adet kurumsal baskılı balon, 2 kişi palyaço hizmeti, sunucu ve ses sistemi, 4 adet bistro masa, 40 metre zincir balon süsleme, patlamış mısır arabası + dağıtımı her şey dahildir. ). Şimdi tanıtım dan biraz daha farklı olan AÇILIŞ KOKTEYLİ için sizlere bilgiler sunarak nasıl olduğunu anlatacağım. Burada özellikle her şey gelen konuklar için yapılmaktadır. Bu bayii toplantıları, akrabalar, dostlar gibi herkes için hizmet edilmektedir. Kuracağımız kokteyl masaları ile çalışmalarımıza başlarız. Tabi Açılış Catering için çok güzel menüler hazırlar ve sizlerin beğenisin sunarız.

Tabi en güzel Açılış Kokteyl Organizasyonu olması için profesyonel hizmet almak gerek. Başarılı firmalar sizleri doğru tercihlere yönlendirerek doğru seçim yapmanızı sağlamaktadır. Daha konuklar kapıdan girerken Karşılama Hostesleri ekibimiz hoş geldiniz diyerek karşılamaktadır. Açılış İkramları içinde personellerimiz ellerinde tepsilerle dolaşarak en güzel kokteylleri gelen konuklara servis etmektedir. Tabi burada sunduğumuz Açılış Kokteyl İkramları hepsi taze yiyeceklerden oluşmaktadır. Ve her zaman sizlere tüm yiyecek ve içeceklerde dikkat ederek sizlere sağlamaktayız. Bu işe önem veren ve kaliteli İSTANBUL ÜSKÜDAR AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI sizlere sunumların en güzelini sağlamaktadır.

Tabi ürünler taze çalışan personeller işi bilen kişilerden olunca beğeni ve tebrikler arasından gelmektedir. Bu yüzden sürekli olarak çalışmalarımızı sizlerin istediği gibi yaparak hizmet sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Burada sizlere sunacağımız paketleri Güzellik Salonu, Klinik, Mağaza, Araç Tanıtım Lanmanı gibi yerler için kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4500TL (100 kişilik ara sıcaklı kokteyl menüsü, 10 adet bistro masa, 4 kişi garson kiralama, trio müzik grubu 2 kişi, 1 kişi karşılama hostesi, 25 metre zincir balon süsleme her şey dahildir.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir