Genel

İstanbul Zeytinburnu Açılış Organizasyonu

İstanbul Zeytinburnu Açılış Organizasyonu için oluşturduğumuz uzman çalışma personelleri ile sizlere profesyonel etkinlik hizmetleri için hazır bekliyoruz.  Amacımız en mutlu günlerinizde sizlerin istediği gibi etkinlikler yaparak çözümlere sunmaktır. Tüm istediğiniz her şeyi sırayla olması için önce profesyonel bir şirketle anlaşmanız gerekmektedir. Burada sizlere sunacağı seçenekleri göz ardı etmeden dikkatlice dinlerseniz başarılara ulaşabilirsiniz. Tabi çalışacak personellerde ekipmanlar kadar değerli bu yüzden tüm ayrıntılara dikkat etmek gerekir. Bunun tamımını sizlere sunacak olan AÇILIŞ ORGANİZASYONU için şirketleri detaylı olarak dinlemeli ve bütçelerde ona göre ayarlamak gerekir.

Sizler sadece düşününün ve neler olmasını istediğinizi belirtin gerisini bizim ekibimiz sizler için tamamlar. Tabi ilk olarak mesela Açılış Süsleme ile başlayabiliriz. Dikkatleri üzerimize çekmek istiyorsak bu oldukça etkili bir hizmettir. Burada yapılması gereken her yönden gözüken bir Balon Süsleme yaptırmak ve görsel bir şolen olmasını sağlamaktır. Burada anlattıklarımız sizlerin çok işine yararak en azından bu tarz etkinliklerde bilginiz olacaktır. Tabi her firma aynı değil farklı şirketlerin farklı paketleri olabilir ve size farklı bir bütçe çıkartabilirler bunun anlamanın en kolay yolu ise farklı İSTANBUL ZEYTİNBURNU AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde birkaç tane seçeneklerden oluşan paketlerin bilgisini almaktır. Bizimde sizler için hazırladığımız bir çok bütçe teklifi var. Ama bunlar tabii ki değişkendir burada önemli olan neler istediğiniz ve kimlerin sizler için hizmet edeceğini kararlaştırmak gerekmektedir.

Tabi burada olmasa olmazlardan olan dansçı palyaçoları, broşür dağıtım elemanlarınızsa, sunucu gibi etkinliklerde oldukça büyük rol oynar ve tanıtıma inanılmaz şekilde katkı sağlamaktadır. Şimdi sizlere ekonomik bir paket hazırlayarak bu konular dada fikir sahibi olmanızı sağlayacağız. Ama şunu başta belirtmek isterim yüksek bütçeli işler her zaman daha çok başarı getirmektedir. Bizim amacımız küçük yada büyük bütçelerde en başarılı sonuçlar alacağımız etkinlikleri sizlere sunmaktır. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3250TL . ( 40 metre açılış balon süsleme, patlamış mısır arabası kiralama, 4 adet bistro masa, 2 kişilik palyaço hizmeti, 1000 adet baskılı balon dağıtımı, fly tüp, sunucu ve müzik sistemi kiralama her şey dahildir.). Sizlere sunduğumuz bu paketi Cafe, Mağaza, Market Açılış Organizasyonu kullanımına uygun olduğunu belirtmek isteriz.

Sırada en başarılı sonuçları ve çevrenizde sizlere harika bir şekilde prestij sağlayacak olan AÇILIŞ KOKTEYLİ için bilgiler sunmak için heyecanlanıyoruz. Burada ilk olarak gelecek konukların sayısını biliyorsanız en uygun Açılış Kokteyl Menüsü oluşturmakla başlayabiliriz. Bistro masaların logo yada kurumsal renklerinize uyumlu olması için renkleri belirtmeyi unutmayın. Sonrasında ise eğer tanıtılacak bir ürün varsa bunu sizin adınızı Karşılama Hostesi ekibimiz kolayca yapabilir ve bilgiler sunabilir. Açılış Catering Hizmetleri için ön planda olacak servis hostesi ve garson ekibimiz sürekli olarak elinde tepsi ile dolaşarak herkesin Açılış İkramları almasını için çalışmalar yapmaktadır.

Hedefimiz sizlere her zaman İSTANBUL ZEYTİNBURNU AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI içinde profesyonel olarak etkinlerde hizmetler sağlamaktır. Bunun yapmak içinse sürekli olarak kendini geliştiren ekip ve ekipmanlarımız son teknoloji ve uzman kadrolarla çalışarak sizlere sağlamaktadır. Burada önemli bir gün olduğunu biz biliyoruz ve konuklara özenerek sunduğumuz her şeyde onu hatırlatacak şekilde kusursuz olarak çalışmalar yapmaktayız. Burada yaptığımız Eczane, Restoran, Güzellik Merkezi, Mağaza için KOKTEYL ORGANİZASYONU için hizmetler sunmaktayız.

Amacımız tüm etkinlikler için elimizden gelenin fazlasını yaparak daha başarılı sonuçlar almaktır. Tabi profesyonel olarak hizmet sunan şirketler sizlere bu konuda uzmanlıklarını konuşturarak çözümlere sunmaya devam eder. Hem neden sizde uzman kadrolardan hizmet almayasınız en başarılı sonuçları unutturmayın onlar sizlere sağlamaktadır. İlk günde herkesin dikkatini çekelim gelen dostlara, iş arkadaşlarına, komşularınıza herkese yiyecek ve içeceklerden ikram edelim ve hepsiyle kaynaşalım. Unutmayın burada yapacağınız ilk gün sizlere bakış açısını belirler ve öyle devam eder bu yüzden herkes için hizmet vermeye hazırız.

AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 5000TL( 10 adet bistro masa, 3 kişilik trio müzik grubu, 2 kişi karşılama hostesi, 4 kişilik garson ve servis elemanı, 100 kişilik açılış catering kokteyl menüsü ara sıcaklı sunumların olduğu, 40 metre kurumsal renklere uyumlu balon süsleme her şey dahildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir