Genel

İstanbul Fuar Catering

Fuar Organizasyonları aslında başarılı bir sonuç almadınız için doğru yerdir. Ama bir çok göz ününde bulundurulması gereken nedenler vardır. Öncelikle Fuar Hizmeti alırken sizleri temsil edecek ekip yani Fuar Hostesi, Karşılama Mankeni, Tercüman gibi personeller sizin en iyi netice almanızda büyük bir rol almaktadır. Bunun için sizlere  İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi olmak üzere Catering Firmaları içinde profesyonel çözümler üreterek en başarılı ekipleri sunuyoruz. Tabi çalışmalarımızın sizler için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu yüzden Stant İkramları gibi hizmeti sizlere sağlarken fuar alanına getirdiğimiz ürünlerin kaliteli ve günlük olmasına çok dikkat ediyoruz. Ayrıca konuklarınızı sağladığımız Fuar İçecekleri özellikle tanınmış ve sürekli olarak kullandığımız markalardan olmasına çok dikkat ediyoruz. Sadece Fuar İkramı değil sizler için gerekli olan Müzik Grupları, DJ ve Ses Sistemi Kiralama gibi birçok almak istediğiniz hizmetleri de sürekli çalıştığımız başarı ekiplerle sağlamaya devam ediyoruz. İsterseniz sizlere bu çalıştığımız deneyimli ekipler konusunda birçok video ve görsel resimler ileterek kolayca bilgi almanızı sağlamaya hazırız.

İstanbul genelinde siz değerli müşterilerimiz için bir çok hizmeti ekibimizle birlikte mobil olarak sağlıyor ve kendi araçlarımızla her şeye dikkat ederek hızlı olmasını sağlamaktayız. Bunun için sürekli olarak her şeyi dikkat ediyor planlamalar yaparak sizin nasıl bir Fuar Etkinlikleri olurken hizmet almazı çözümler üretiyoruz. Bunun için yıllardır sağladığımız Fuar Catering Yiyecek İçecek Hizmetleri olarak deneyimlerimizden sürekli olarak faydalanıyoruz. Bir çok müşterimiz bizden İstanbul Lütfi Kırdar Uluslar Arası Kongre ve Sergi Sarayı için Stant Catering İkramları talep etmektedir Bizde bu doğrultu da kendilerine Catering İkramları ve Kokteyl Menüleri için bilgiler sunarak istedi hizmetleri almasını sağlamaktayız. Fuarlar için çay kahve servisi,  Türk kahvesi, alkollü ve alkolsüz içecekler gibi her şeyi Bay Bayan Garson personellerimiz sağlamaktadır. Dilerseniz Stant Mankeni ve Hostesleri gibi bir çok Fuar Personelleri sizlere başarılı çalışanlarımızla her zaman karşılayabiliriz. Değerli müşterilerimiz için hazırladığımız çok özel Fuar Kokteyl ve Catering İkram Paketleri mevcut. Bu teklifleri görmek istediğinizde bize ulaşmanız ve kolayca bu sunduğumuz hizmetler için bilgi almak istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Tabi bu hizmetleri sizler için değiştirebiliriz mesela Sabah Kahvaltısı – Öğle Ara Sıcak Menüleri – Tatlı İkram Sunumları gibi hepsi için çok çeşitli hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Hedef olarak seçtiğimiz çözüm odaklı çalışmamalarımız Organizasyon Catering üzerine devam etmektedir. Bir çok Kurumsal Şirketler için çalışmalar yapıyor onlara en iyi çalışmaları İstanbul Kokteyl Firmaları arasında sunuyoruz. Elbette bu çalışmaları deneyimli Hostes, Garson, Tercüman Hizmetleri ile sağlıyoruz. Sizinde Stant Organizasyonu için gerekli olan Masa Sandalye Kiralama – Bistro Masa Kurulumu – Catering Malzemeleri Kiralama gibi hizmetleri şık görünümlerle gerçekleştirebiliriz. Hedefimiz her zaman yapıla değil İstanbul Cnr Fuar Merkezi Catering Firmaları arasında en başarılı İkramlıkları sizlere sağlamaktır. Tabi Fuar alanında yapacağınız Kokteyl Organizasyonu içinde mobil olarak kurulumlar yaparak çeşitli hizmetler sağlıyoruz. Eğer istediğiniz Gösteri, Show ile ilgi çekmekse bunun içinde Dansçı ve Müzisyen Kiralama seçeneklerin ide sizlere çözümlerimiz arasında sunmaktayız. Tanıtmak istediğiniz ürünleri Yada hizmetleri bizimle paylaşırsanız sizlere en uygun Fuar Paketleri sunabilir bunun ile ilgili çalışmalar yaparak kolayca tercihler arasından karar vermenizi sağlayabiliriz. İstanbul Şişli de bulunan ofisimize gelerek Fuar Ekipmanları yanı Yiyecek ve İçecekler için kullandığımız Servis Ekipmanları hizmetimizi görebilir ve çok çeşitli Kokteyl Sunumları için kolayca görebilirsiniz. En önem verdiğimiz Fuar Personelleri için güler yüzlü ve çözüm odaklı çalışan uzman kişilerdir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir