Genel

Açılış Catering ve Organizasyon

Açılıış & Catering Firmaları arasında biriyle anlaşmayı mı düşünüyorsunuz hemen anlatmaya başlayalım o zaman sizlere neler yaptığımızı. Açılış Organizasyonu nasıl yapılır, reklam tanıtımları ile başlayalım hazırlıklarımız hakkında fikirler vermeye. Açılış için Mağaza, İşyeri, Alışveriş Merkezi için giriş bölümlerine balon süsleme ile inanılmaz dikkat çekmenizi sağlıyoruz. İstenirse reklam bayrakları yanı üçgen logo baskılı bayrakları caddenin yada sokakların geçiş yollarına asıyoruz.

Sizlerin belirlediği kostüm giymiş broşür dağıtım elemanlarımız tüm caddelerde, sokaklarda, mahallerdeki herkese broşürlerinizi dağıtıyor. Bunu ise çoğu zaman Market Açılışları, mağaza tanıtım aktivitesi için müşterilerimizden bizden talep ediyor.  İşyeri açılışları olan mekanların önüne ise dev şişme palyaçolar kuruyoruz gören herkesin dikkatini çekmesi sağlanıyor. Tecrübeli eleman çalıştırmak bu tüm organizasyonlarda önem taşır ve mutlaka bir süpervizör iletişimi sağlamalıdır. Açık alanlarda ise mikrofon kullanabilen sunucu, palyaço, animatör dükkan, işyerleri, cafe gibi yerlerin ilk çalışma günlerine özel kampanyalarını da duyurması oldukça önemlidir. Hep diyoruz ya ilk gün çok önemlidir diye işletme sahipleri de ona göre davranıp ister lokanta, restoran, emlak ofisi, benzin istasyonu olsun hiç fark etmez titizlikle davranması gerekir.

Sadece bununla sınırlandırmak yanlış olur bazı açılışlara belediye başkanları ve iş adamları gelir bu tarz organizasyonlarda protokol olarak adlandırdığımız hizmetlerin olması gerekli. Mesela süslenmiş sandalyeler, kürsü, ses sistemi, kırmızı halı, konferans sistemleri çeşitli ekipmanları mutlaka sağlamak gereklidir. Açılış Kokteyl Organizasyonu, olacaksa gelecek konukların sayısı iyi saplamak gerek. Sonrasında ekipmanlarda ve, Catering Hizmeti verirken sorunlarla karşılaşmamak için bu doğru olacaktır. İkramların kalitesi de ve sunum şekli de önemli mesela porselen tabaklarda sunulan ikramların kalitesi de görünüş açısından değer kazacaktır.

Sadece tabak değil tabi’i ki meşrubatların varsa alkollü içeceklerin asla plastik yada karton bardakta verilmemesi gerekir. Zaten kim ister ki bir bardak meyve suyu, çayını plastik yada kotran bardakta bu yüzden hassas konulara dikkat edilmesi gerekir. Bir Kokteyl Organizasyonu çok meşakkatli bir iştir. Bunu yapan Türkiye genelindeki hizmet veren,  Açılış Catering Firmaları iyi bilir. Bu yüzden kendi servis ekipmanlarında şık servis ekipmanları kullanmayı tercih ederler müşteri memnuniyeti çok önemlidir. Bu yazıdan daha fazla bilgi için satış temsilcimizle görüşmenizi isteriz onlar size yardımcı olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir