Genel

Dernek Toplantı Organizasyonu

Birçok Dernek yöneticileri Türkiye de üyeleri için toplantılar düzenliyor bu vakıf toplantısı, toplantı organizasyonu, catering kokteyl, nelere dikkat edilmeli, düzenleme, nasıl yapılır. Örnekleri ile sizlere fikirler sunarak bilgi veriyoruz. Genellikle derneklerin kendi yerleri, otel salonu ve kiralık salonlarda gerçekleşen bu organizasyonlar. Toplantılarda yönetim kurulu ve üyelerin geliştirmek amaçlı fikirleri alınır. Toplantı yapılan salonlar çoğu zaman istenildiği gibi tüm ekipmanlarla donanımlı olmayabilir. 

Yöneticinin ve üyelerin konuşma yapacağı bir ses sistemi, video konferans cihazı yada konuşma kürsüsü gibi organizasyon malzemelerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ayrıca tüm davetli olan dernek ve vakıf üyeleri için catering ikramları da gerekli.  Bu tarz organizasyonlarda gerekli olan bir Catering Firması sizin yardımcınız olabilir.

Vakıf ve Dernek Toplantısı genellikle konuşmalarla geçeceği için yemek yerine hafif aperatif yiyeceklerin tercih edilmesi sizler için zaman açısından fayda sağlayacaktır. Bazı müşterilerimiz toplantı salonunda değil giriş kısmında bir ayakta düzen olacak şekilde, Catering Kokteyl Organizasyonu düzenlenmesini talep eder. Molalarda Coffee Break İkramları talep eder bu hizmet tercih nedeni ise sıcak içeceklerin yoğun tüketilmesidir.

Ayaklı düzen oluştururken bistro masalar dan yardım alınır konuk sayısına göre toplantı salonuna yada giriş bölümüne organizasyon öncesi kurulum yapılır. Verilen molalarda ise tüm yiyecek ve içecekler hazır olur hızlı servis sağlanarak, toplantı organizasyonları tamamlanır. Bu tarz vakıf ve Dernek Organizasyonları için sizlere Catering, Kokteyl menüleri sunabilir ve fiyatları hakkında bilgi verebiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir