Genel

İstanbul Gaziosmanpaşa Açılış Organizasyonu

İstanbul Gaziosmanpaşa Açılış Organizasyonu için sizlere son model ekipmanlar ve profesyonel çalışma ekibi ile hizmet sağlamaktadır. Sunduğumuz hizmetlerde sizlere her zaman başarılı sonuçlar almak için işinde başarılı ekiplerle çalışıyoruz. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI  4250TL ( 40 metre zincir balon, 3 kişilik servis personeli,  1 kişi karşılama hostesi, 2 kişilik müzik grubu kiralama, 10 adet masa kurulumu, 100 kişilik açılış catering menüsü her şey dahil). İlk gün müşteri oluşturmanın en kolay yolu güzel bir etkinlik hazırlayarak onu uygulamaktır. Tabi başarılı olması içinde herkesin AÇILIŞ ORGANİZASYONU için işi bilmesi ve verilen görevleri yerine getirmesi gerekmektedir.

Bunu sizlere sağlayacak olan ekibimize güvenebilir ve işinizi gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz. Sizin istediğinizde bizim için çok değerli onun için istedikleriniz kapsamında sizlere sunumlar yapıyoruz. Bu sunumlarda sizlere gerekli olan tanıtım için her şey bulunmaktadır. Dekorasyon yapılacak olan tanıtım için çok önemlidir bizde ilk uygulama olarak Açılış Süsleme ile başlıyoruz. Tabi her yerden görünümü kolay olacak şekilde Balon Süsleme olması gerekiyor bizde bu şekilde yapıyoruz. Süsleme ile yeterli değil yanında dans eden Palyaço Hizmeti mutlaka olması gerekiyor hem dans eder hem el ilanlarını dağıtır böylece büyük katkıda bulunur.

Tabi ekip çok önemlidir bu yüzden herkesin güzel çalışması ve sorun gerekmektedir. En başarılı hizmetleri sunan İSTANBUL GAZİOSMANPAŞAÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında en başta olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sizlere sunduğumuz etkinlikleri MARKET, CAFE, MAĞAZA İŞ YERİ AÇILIŞLARI için uygun olduğunu belirtmek isteriz. Burada eksik olan Sunucu + Ses Sistemi Kiralama olmaktadır bunda mutlaka paketlere eklememiz gerekmektedir. Sunucu elindeki telsiz mikrofonla vereceğiniz slogan yada broşürlere göre sunumlar yaparak yoldan geçen herkesin dikkatini çekmeyi başarmaktadır. Tabi ücretsiz olarak dağıtılan Açılış İkramları daha çok dikkat çekmektedir. Bunlar genel olarak Patlamış Mısır + Pamuk Şeker Arabası Kiralama en çok müşteri çekmeyi başarmaktadır.

Gerekli sunumları mutlaka almanız gerekiyor bu şekilde olursa her bir ayrıntının ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınızdır. Patronların en gözdesi yeni bir mekan açılışılında oraya herkesi davet ederek hoş bir etkinlik olmasını ister. Burada yapılacak olan AÇILIŞ KOKTEYLİ çok önem verilmektedir size bu işi bilen bir şirket lazım. Bunda sizlere sağlayacak olan biziz ne zaman isterseniz sizlere mobil olarak kurulum yapar hizmet sağlarız. Bunların en başında gelen bu Kokteyl Organizasyonu olurken amacımız herkese en iyi şekilde hizmet sağlamaktır. Burada en başta gelecek konuklar için en güzel Açılış Kokteyl Menüleri hazırlanarak hizmet sağlamaktayız. Sizlere tüm konuklarınız geldiğinde hizmetinizde olacak personellerde eksiz olarak sizlere sağlıyoruz.

En kaliteli ikramları sunan İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI içinde bizde varız. Davetlilerin mekana girdiği anda ilk olarak Karşılama Hostesleri buyur ederek selamlar. Sonrasında ise Klasik Müzik Grubu Kiralama ekibimiz onlara çok hoş müzikler çalarak harika bir dinleti sağlamaktadır. İsterseniz hosteslerimiz sizlerin tanıtmak istediğ bir markayı gelecek konuklara sunarak tanıtımı yapar. Bu etkinlikler KUYUMCU, GÜZELLİK SALONU, ECZANE gibi yerler için uygundur ve bizden hizmet almanız çok kolaydır. İlk gününüzde her şeyin eksiksiz olması için gerekli tüm hazırlıkları en iyi şekilde biz yapıyoruz.

Ekibimiz masaların kurulumundan servis yapılacak mekana kadar her şeyin incelemesini yapar ve hazırlıklarını ona göre sunmaktadır. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3250TL ( 75 metre balon süsleme, 5 adet masa kiralama, 2 kişilik palyaço servisi, sunucu + ses sistemi kiralama, 1 kişilik maskot temini, 1 adet fly tüp 6 metre, pamuk şeker arabası kiralama her şey dahil).

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir