Genel

İstanbul Bayrampaşa Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Bayrampaşa Doğum Günü Organizasyonu için eğlencenin doruklarına varacağınız ve mükemmel catering servisi ile biz hizmete hazırız. Her zaman için eğlence ve yine eğlence dediğimiz partilerde sizlere ne gerekliyse hepsini sağmamaktan mutlu oluruz. Sizlerle anlatmaya önce büyüklerden YETİŞKİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için anlatmaya başlayalım. Tabi çocuklar hep eğleniyor neden büyükler yanı anna yada babalar eğlenmeminki. Bizler birçok parti hizmeti sunuyoruz bunlar eğlence dolu etkinlikler oluyor. Burada yapılması gereken Catering Hizmeti ve Ekipman Kiralama gibi bir çok materyaller yer almaktadır. Konsept olarak şimdi Kokteyl Organizasyonu için ele alalım ve sizlerin istediği gibi sade Balon Süsleme de oldukça güzel duracaktır.

Burada hazırlıklar için öncelikle konukların kişi sayısı gerekir. Kişi sayısına göre bistro masa kurulumları çok önemlidir. Bu yüzden önceliğimiz her zaman kurulacak ekipmanları hesaplamakla başlamalıdır. Burada en önemli unsurlardan biri müzik seçimin doğru yapılması gerekiyor. Bunun için parti öncesinde sizleri DJ ile tanıştırır ve kurulacak mekana bakarak Ses Sistemi Kiralama ekipmanlarını belirmek gerekmektedir. Eğer her şey tamamsa YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU için artık hazırız demektir. Burada dj performansı ile başlayan parti gelen konukları masaları gösterip yiyecek ve içecek ikramı ile devam etmektedir. Özellikle davetlilerin durumuna göre kokteyl masası kurulumumu dikkat şekilde yapmaktayız.

Amacımız tüm herkesin çılgınlar gibi eğlenmesi ve mutlu anılardan kocaman kocaman biriktirmesini sağlamaktır. Sırada kişiye özel etkinliklerin başında gelen süsleme için sizlere paylaşım sunacağım. Burada görüntü çok önemlidir tasarımcılarımız bunları çok iyi başarır bir birinden güzel sunumlar yaparak kolayca bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır. Tabi Doğum Günü Süsleme Konsepti denilince akla masalar, şekerleme, süslemeler gelir ve bu çok doğrudur. Özellikle Doğum Günü Masası Kiralama tüm anne ve babalar tarafından özellikle istenmektedir. İster güzel bir söz ister güzel bir resim her şey size bağlıdır burada yapılacak her şey sizin isteklerinize göre sağlanmaktadır. Çok çeşitli süsleme ve ikram hizmeti sunan İSTANBUL BAYRAMPAŞA DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında ilk beşte olmaktan çok ama çok mutluyuz. Genel olarak herkesin bilmesi gereken şey özellikle 10 günlük bir zaman öncesinde tasarımcımızla anlaşmanız gerekmektedir.

Burada bir çok materyaller yer almaktadır ve işçilik olacakta inanılmaz şekilde zordur. Ama yinede istediğiniz tasarımları sağlamak için ekibimiz ve tasarımcılarımız çalışır ve istediğiniz konsepti sizlere sunmaktadır. Her zaman için istediğiniz bir tasarım için bilgi almak isterseniz eğer bunu sizlere profesyonel ekibimiz gerekli sunumları yaparak size bilgileri vermektedir. Sırada dünyadaki en değerli varlıklarımız olan çocuklarımız için planladığımız parti için sizlere birçok bilgi sunacağım. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( sihirbaz kiralama, balon süsleme, pamuk şeker arabası kiralama, doğum günü palyaço, şişme oyun parkı kiralama, çocuk masa sandalye takımı temini, maskot kiralama, robot dansçı hepsi dahil.)

Şimdi çocuk partileri için en güzel etkinlikler neler hepsini anlatacağım. Sırayla anlatarak seçeneklerde neler olması gerektiğini kolayca kararına varacaksınız. Türkiye de popüler olan Palyaço Kiralama da neler yapılıyor bununla başlayalım. İlk olarak yanında sizlere oyun çantası ile gönderiyoruz bu oyun çantasında bir çok oyun malzemeleri bulunmaktadır. Çocuklara öncelik olarak yüz boyama ve sosis balondan şekiller yapmak gibi etkinliklerle başlar. Doğum Günü Palyaçoları en çok oynattığı oyunlar zıp zıp, çuval yarışı, bowling, halat çekmece, ip atlamaca gibi daha neler neler var hepsi sizleri bekliyor. Sırada herkesin dikkatleri çeken ve en çok hokus pokus diyen Sihirbaz Kiralama için neler yapmak gerekiyor onu anlatıyorum.

Burada çok titiz ve profesyonel bir sihirbazın neler yaptığının bilgilerini burada anlatalım. Öncelikle Doğum Günü Sihirbazı çocuklara harika bir gösteri sunmaktadır. Bu gösteri şapkadan güvercin çıkarma, çemberler ayrılsın, sopa bir anda bez oldu, para nereye gitti, renk değiştiren ampul, ışık nasıl yandı gibi bir çok gösteriyi sizlere sunmaktadır. Tabi ÇOCUK PARTİ ORGANİZASYONU için seçeneklerimiz bu kadar değil. Mesela bubble show, baloncuk gösterisi, doğum günü masası süsleme, kostümlü animasyon grubu, patlamış mısır arabası kiralama gibi bir çok etkinlik sizleri bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir