Genel

Davet Organizasyon Hizmeti

İstanbul’da Davet Organizasyon Firmaları neler yapar, nasıl hizmetler verir, fiyatları neye göre değişir çözüm odaklı bilgiler veriyoruz. Davet Organizasyonu sırasında sorun olmaması için en iyi hizmet için biraz paylaşım yapalım. Kurumsal olarak çok çeşitli hizmetler sunan Davet Firmaları ile çalışmak sorunları önceden bildiği için ona göre adımlar atar. Nedir bu adımlar gelecek davetli sayısının mesela fazla olması durumunda yedek ürünler bulundurur.

Örnek olarak masa ve sandalye diyelim tabi ikram olacaksa onunda bir çaresi vardır. Onlar bu konuda profesyonel oldukları için mutlaka az da olsa yedek catering ikramları bulundurur. Bu yüzden önemlidirler olabilecekleri önceden tahmin etmek ve ona göre davranmak tüm herkesin kolayca yapabileceği bir iş değildir. Anadolu ve Avrupa yakası olmak üzere İstanbul genelinde o kadar çok Davet Organizasyon Firmaları var ki bunu nasıl anlayabiliriz diye duşunmuş olabilirsiniz.

Bunu anlamak çok kolay bir iş değil tabi önce bilindik yerleri tercih etmek gerekir. Nedir bu bilindik yerler bir, Kokteyl Davet Organizasyonu gibi bir yere gittiğinizde orda hizmet eden firmadan memnun kaldıysanız ilk seçenek olarak onu düşünebilirsiniz. İlk takılan şey catering fiyatları yada alabileceğiniz hizmetler bunu biliyoruz. Bu tarz Davet Organizasyonları alınacak olan nikah, doğum günü, parti, kokteyl, düğün, toplantı, lansman, gala gibi etkinliklerin çeşitlerine göre değişir. birinci olarak kullanılacak olan ekipmanlar ve ikince olarak sunulan Catering Organizasyonu Fiyatları yüksek ölçüde etkiler. Neler yapabiliriz peki fiyatları düşürmek için Fuzuli gördüğümüz şeyleri eleyebiliriz. Pasta varsa bir davet için tatlı olarak gördüğümüz ikramları düşürebiliriz yada köfte varsa tavuk olmasın diyebiliriz.

Ekipman listesinin fiyatlarını düşürmek içinse oturma düzenli bir davet yerine bistro masalardan oluşan hizmet alabiliriz. Bu her şey için geçerli değildir bir konuşma geçecekse eğer iş toplantısı, tiyatro galası, lansman gecesi gibi bir organizasyonda bunu ses sistemi ekipmanları olmadan yapmak mümkün değildir. Ama ufak çaplı organizasyonlar için kiralama firmaları mini ses sistemi paketleri var onlardan tercih edebiliriz.

Kokteyl için masa tercihi de yapmak önemli fazla masaya ihtiyaç duymuyorsanız ortalama 6 kişi için 1 masa duşunun. Düğün ve Nikah Organizasyonları içinde aynı şekilde bazı belediye salonları size kokteyl masaları vermektedir. Onu İstanbul da catering hizmeti veren firmalarla paylaşırsanız fiyatları onlarda indirimli olarak sizlerle sunarlar. Ama size süsleme hizmeti vermezler güzel bir süsleme için önceden masa dekorları hakkında bilgi almanız fotoğraf ve video çekiminde görsel olarak fayda sağlar. İstanbul un her bölgesine bizde çalışmalar yaparak Catering Firmaları arasında hizmet veriyoruz. Satış temsilcimizden daha fazla bilgi alabilir örnekleri inceleyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir