Genel

İstanbul Sancaktepe Düğün Organizasyonu

İstanbul Sancaktepe Düğün Organizasyonu için hazırladığımız farklı sunumları kaplayan süsleme konsepti ve en güzel ikramlardan oluşan catering servisi ile sizlere en mükemmel hizmetleri sunmaya hazırız. İhtişamlı bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU olması için en başta müşterilerinize cevap verecek ekip ve ekipmanlara sahip olmak gerekmektedir.  Bu gibi detaylara dikkat etmek gerekmektedir her şeyin kendi ekipmanlarından karşılanıyor mu? Hepsini doğru şekilde hazırlanmasın gerekmektedir bunların en başında Masa Sandalye Kiralama gibi bir ekipmanların hazırlanması gerekmektedir. Bu ekipmanları çalışacağınız her şirkette bulamasısınız çoğu yer başka şirketlerden tedarik etmektedir.

Bu anlamda amaç olarak ilke edinen şirketimiz sizlere her türlü Düğün Malzemeleri Kiralama seçenekleri ile sizlere hizmet sağlamaktadır. Herkes ister hayal ettiği düğünün olması ama gerçekten bu kolay mı tabi burada birçok soru var cevaplanması gereken. Bize göre zor ama imkansız değil sizlerin istediğiniz ekipmanlardan sizlere farklı paketler sunabiliriz. Her zaman için bizler çözüm odaklı çalışmalar yapıyoruz bu yüzden müşterilerimiz her zaman mutlu oluyor. Sizde bize düşündünüz her şey tasarımcılarımızla paylaşmanız sizler için oluşturacağımız konseptlere yön gösterici olacaktır. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5750TL ( 30 adet gold renk sandalye kiralama, 1 kişi karşılama hostesi,  100 kişilik düğün kokteyl menüsü 5 kişilik garson hizmeti, ses sistemi kiralama, 10 adet bistro masa temini, dj hizmeti, beyaz halı, düğün tagı + arka fon kiralama ve süsleme hepsi dahil.).

Profesyonel olarak sizlere düğün için her türlü yardım gerekiyorsa bunları sağlamak için hazırda bekliyoruz. Öncelikle sizin yapmanız gereken en başta ya depomuza gelmek yada düğün olacak alanda görüşerek neler olacağını bizimle kararlaştırmak en doğru seçim olacaktır. Doğru adımları atmak tüm genel olarak alınacak hizmeti çok büyük bir şekilde etkilemektedir. Bu yüzden acele etmeden çalışmak istediğiniz şirketle bunları detaylı olarak mutlaka paylaşmanız lazım. Profesyonel olarak tüm gerekli her şeyi karşılayan İSTANBUL SANCAKTEPE DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bizimde çalışmalarımız olmaktadır.

Genel olarak düğün dediğimiz zaman bir çok çeşit vardır. Mesela Evde, Bahçede, Yazlıkta, Villada gibi her yerde bu tarz etkinlikler olmaktadır. Burada yapılması gereken mekanla görüşerek eksik olan her şeyin listesini istemek gerekmektedir. Yada kendi yerinizde düzenlemek isterseniz biz istediğiniz düğüm mekanına gelir ve her şeyi dikkatlice ilgilenebiliriz. Şunu unutmamak gerekir hiç bir şey için acele etmemek ve doğru kararlar almak çok ama çok önemlidir. Bizler acele etmiyoruz sizleri ilk olarak dinliyor ve elimizde olan Düğün Süsleme Konsepti konusunda sizlere sunuyoruz.  Tabi fikir açısından bu sunumlar çok önemlidir gerekli sunumlar mutlaka yapılması gerekmektedir.

Eğer bunların dışında istediğiniz bir model varsa onun içinde tasarımcılarımız sizler için hazırlıklar yapabilir. Bizim açısından istediğiniz her şey değerlidir bu yüzden sizlere çözüm odaklı hizmetler sunarız. Sadece bu tarz değil mesela sizlere DÜĞÜN KOKTEYLİ içinde bir çok çalışma yaparak hizmet sağlayabiliriz. Öncelikle gelecek konuk sayısına göre bistro masa kullanımının hesaplanması gerekmektedir. Tabi ortalama 10 masa için 100 kişilik bir Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerinde yeterli olacaktır. Tabi buradaki sunumlar yanı Catering Hizmeti çok önemlidir çoğu zaman ekibimiz tarafından ellerinde tepsilerle dağıtımı sağlamaktadırlar.

Bunun için sizlere hazır paketler yaptık hem menü seçenekleri hem de kullanılacak ekipmanların seçimi hepsi çok önemlidir. En çok tercih edilenlerin başında gelen Düğün Arka Fon Kiralama seçeneklerimizde istediğiniz yere gelerek kurulumları sağlamaktayız. Bu neredeyse tüm düğünlerde özellikle bizden mutlaka olsun denmektedir. Bitti mi bitmedi dev vazolar eşliğinde Gelin Yolu Çiçek Süsleme ve Beyaz Halı Kiralama konsepte oldukça rağbet görmektedir. Hiç bir şey için geç değil aklınızdan geçenleri bizimle paylaştığınız zaman sizlere gerekli olan KOKTEYL ORGANİZASYONU için gerekli sunumları yapabiliriz.

Hem şık bir görüntü hem de çok büyük bir yer gerektirmeden bu etkinliği bize göre sizde değerlendirmeniz gerekmektedir. Sizlere doğru bilgiler vererek yönlendirecek olan müşteri temsilcimizle istediğiniz zaman görüşebilirsiniz. .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir