Genel

İstanbul Zeytinburnu Düğün Organizasyonu

İstanbul Zeytinburnu Düğün Organizasyonu için çeşitli süsleme konsepti ve catering servisi ile sizlere başarılı hizmetler sunuyoruz. Bizim buradaki amacımız en mutlu günlerinizde sizlere destek olarak hayatınızı kolaylaştırmaktır. Unutulmaz dillere desten bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU için neler gerekli ve nasıl hareket etmeliyiz hepsini burada sizin için paylaşacağım. İlk olarak önce düğün mekanı tutmanız gerekiyor bunun sebebi her Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerinde her mekana uyum sağlamıyor olabilir. Bu yüzden son dakika sorun yaşamamak için mutlaka düğün alanı tutulduktan sonra görüşülmeli. Şimdi mekanı tutuysak eğer o zaman biraz birlikte araştırma yapalım. Görsel olarak düğünlere bakarak videolar ve resimler bir yerde internet sitelerinde paylaşılmaktadır.

Tabi bir birinden güzel Düğün Süsleme Konsepti yer alıyor ve çok çeşitli olarak sunulmaktadır. Mutlaka sevdiğimiz renkleri çalışmak istediğimiz şirketle ile paylaşmamız gerekiyor. Sadece bu değil mesela Düğün Tagı Kiralama ve Gelin Yolu Süsleme modellerine de bakabiliriz. Bunlar çok değerli ayrıntılardır ve bir düğünü gösterecek olan içinde kullanılan Düğün Malzemeleri Kiralama seçenekleridir. Bunu asla unutmamak gerekiyor bu yüzden iyi araştırma yapmak bu konuda çok önemlidir.  Ayrıca düğün mekanı ile anlaşırken ayrıca eksik olan bir şey varsa size söylemesini mutlaka istemeniz gerekmektedir. Mekanın sorunlarının bittiğine iniyorsanız şimdi ise İSTANBUL ZEYTİNBURNU DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI ile konuşarak arasından biriyle anlaşma yapmanız gerekmektedir Tabi burada dikkat etmemiz gereken bizlere sunulan paketleri incelemektedir.

Bunun sebebi tüm şirketler bu anlamda kampanya yaparak bir çok konsepti uygun bütçelerle sunmaktadır. Sonradan pişman olacağız bütçeleri kesinlikle dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca eğer eğlenceli bir düğün olacaksa mutlaka dj ile daha öncesinden görüşmeniz gerekmektedir. Burada çalınacak olan şarkılar sizlerin dans ve eğlenceye uygun müzikler olması çok önemlidir. Sonrasında ise kişi sayınsa göre profesyonel Ses Sistemi Kiralama yı mutlaka bilmek gerekmektedir. Yok ben eğlence istemiyorum romantik bir düğün benim hayalim derseniz bu sefer Klasik Müzik Grubu Kiralama tercihi tam size göre olacaktır. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 6500TL  (  30 adet beyaz ahşap sandalye kiralama, garson hizmeti 4 kişilik, nikah kürsüsü kiralama, gelin yolu çiçek süsleme, beyaz halı, beyaz kadifeli model bistro masa 10 adet, düğün kokteyl menüsü ara sıcaklı şık ikramlar 100 kişilik, masalara canlı çiçek süsleme, düğün arka fon kiralama, dj hizmeti ve ses sistemi temini,  hepsi dahil.)

Sırada konsepti oluşturmaya geldi ilk olarak burada MASA SANDALYE KİRALAMA ve SÜSLEME HİZMETİ ile başlayarak modelleri seçebiliriz. Tabi bir çok müşterimizin burada istediği beyaz renklerin hakim olduğu konsept seçeneklerden istemektedir. Tabi masalarda kullanılacak olan çiçekler, suplalar, şamdanlar, kumaş örtüler gibi tüm seçenekleri değerlendirme istediğimiz bir model olmasını sağlamamamız gerekmektedir.  Sıra görsel anlamda Gelin Yolu Çiçek Kiralama seçeneği oldukça önemlidir. Saray konsepti verdiğimiz bu ekipmanlar kendi tasarımcılarımız tarafından yapılmıştır. Bu yüzden sağladığımız modelleri başka yerlerde bulamasınız bu tamamen bize özeldir.

Bunları yapmamızın tek nedeni sizlere daha çok seçenek sunarak hayalini kurduğumuz bir düğünü gerçekleştirmektir. Bunu yapabilmek için tabii ki elinizde yeterli ekipmanlara sahip olmanız gerekiyor. Bu anlamda kurulduğumuz günden bu yana her zaman daha sonrası için daha iyi olmalı diyerek hedefler koyduk. Bu hedefler bizi buralara getirdi ve hala yine aynı şekilde kendimizi geliştirmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. Sırada en havalı konseptlerden olan DÜĞÜN KOKTEYLİ için sizlere neler yaptığımızı anlatalım. Burada gerçekten çok şık duran ve mobil olarak kurulumu yaptığımız bu etkinlik herkes tarafından çok beğenilmektedir. Bunun sebebi görsel olarak gerçekten insanları etkilemektedir.

Hem bir şey daha açıklığa kavuşturmak gerekiyor. Ayakta kurulan Kokteyl Organizasyonu daha uygun bütçelerle sunumları yapılmaktadır. Bunun sebebi hem nakliyesi hem kurulumu daha kolaydır. Ve çok kişiye küçük masalarla daha çok hizmet sağlamamız bunda çok büyük rol oynamaktadır. Öneriler olarak sizlere mutlaka buradaki sunumlara bakmanızı şiddetle öneririz. Ayrıca menü ve fiyatlar için sizleri müşteri temsilcimiz bekliyor ne zaman isterseniz bizi arayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir