Genel

İstanbul Avcılar Düğün Organizasyonu

İstanbul Avcılar Düğün Organizasyonu için istediğiniz mekanı sizler için saatler için hazırlıyor ve profesyonel hizmet sağlıyoruz.  Ayrıca şık bir düğün için gerekli olan ne varsa sizlere kendi bünyemizde ekip ve ekipman hizmeti sağlamaktayız. Yeni evlenecek olan çifte kumruların hep hayal ettiği bir düğün vardır. Bu düğün planlaması için bu sefer yalnız olmayacaksınız sizlere profesyonel olarak her şeyi biz sağlayacağız.  Bizim için hayallerinizi gerçekleştirmek zor olabilir ama asla imkansız değildir.  DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 6500TL (  karşılama hostesi 2 kişi, 150 kişilik düğün kokteyl menüsü hafif atıştırmalıklardan oluşan, vazo şeklinde beyaz halı + gelin yolu çiçek süsleme, 45 adet beyaz sandalye kiralama,  bistro masa kiralama 15 adet beyaz renk, 3 kişilik trio müzik grubu kiralama, düğün arka fon çiçek kiralama + süsleme hepsi dahil.).

Bu yüzden önce sizi dinliyoruz bize verdiğiniz renkleri ve konsepti seçerek onun üzerinde bir çalışma yaparak sizlere Düğün Süsleme Konsepti oluşturuyoruz. Kesinlikle düğün için yalnız olduğunuzu düşünmeyin tasarımcılarımız sizin istediğiniz her şey gerçekleştirmektedir: Sunum olarak yapılacak mesela ilk adım MASA SANDALYE KİRALAMA + SÜSLEME modellerine karar vermekle başlayabiliriz. Buradaki masaları istediğiniz çiçekler, şamdanlar ile sandalyeleri ise fiyonk ve tüllerle farklı bir konsepte süsleyebiliriz. Düşünceleriniz bizim için önem taşımaktadır o yüzden acele etmeden istediğiniz bir düğün mekanı en güzel şekilde olmasını sağlayacağız.

Bir seçenek daha var DÜĞÜN ORGANİZASYONU gerçekleşecek olan mekanda buluşmakta seçmelerimiz arasında yer almaktadır. Hem düğün alanında beraber eksik olan tüm Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde her şeyi görebilir ve yapmış olduğumuz sunumlarla kolayca karar almanızı sağlıyoruz. Sonrasında ise anlaşma kısmına geçiyoruz tabi bizden hizmet almanıza gerek yok. Hangi şirketten alırsanız alın mutlaka detaylı bir sözleşme almayı unutmamak gerekir. Bu şekilde yaparsanız hem bir şey unutulmaz hem de sonradan çıkacak sorunların karşısına geçmiş olursunuz. Mutlaka İSTANBUL AVCILAR DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI ile anlaşma yapmadan önce sözleşme yapılıyor mu öğrenmeniz gerekir. Eğer yapılıyorsa sorun çıkması da olmayacaktır büz yüzden sözleşmeyi öneriyoruz.

Tabi istediğiniz Düğün Ekipmanları Kiralama konusunda da yerinde görmek ve her şeyi detaylı bilgi almakta çok önemlidir. Yanı kısacası bu şirketlerin profesyonel olarak çalışmalar yaparak sizlere hizmet sağlaması gerekmektedir. Şimdi sizlere az olsun ama çok güzel olsun diyen müşterilerimizin istediği DÜĞÜN KOKTEYLİ hazırlıkları nasıl yaptığımızı burada siz saygı değer müşterilerimizle paylaşıyorum.  Öncelikle ilk tercih etme sebeplerinden biri daha ekonomik bütçelerle sağlanmasıdır. Birde düğün mekanı kiraladığınızda kurulum daha kolay olduğu için en şık düğünlerin olmasını sağlamaktadır. Burada DÜĞÜN TAGI KİRALAMA + ÇİÇEKLİ GELİN YOLU + BEYAZ HALI Konsepti oluşması oldukça mekanın görünümü çok güzel olmasını sağlayacaktır.

Bunları size kendi depomuzdan kendi kamyonlarımızla sağladığımız için piyasadaki en uygun bütçelerle profesyonel olarak sizlere hizmetler sağlıyoruz. Burada tercih olarak doğru konsept KOKTEYL ORGANİZASYONU olmaktadır. Bu anlamda gerekli olan  Düğün Süsleme + Kiralama seçeneklerimizde her şey olmaktadır. Burada sizlere sağlarken dilerseniz sizler için hazırladığımız bir birinden güzel konseptler için bizden bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir