Genel

İstanbul Kağıthane Açılış Organizasyonu

İstanbul Kağıthane Açılış Organizasyonu için sizlere sunduğumuz seçeneklerle farklı etkinlikler sağlıyoruz. Hemen zaman kaybetmeden profesyonel olarak hizmet almak için müşteri temsilcimizle görüşebiliriz. Tabi ki başarılı AÇILIŞ ORGANİZASYONU için uzman kişilerden bilgi almak çok önemli.  Burada sizlere sağlanacak olan tüm etkinlikteki çalışan personellerin hepsi uzman olmak zorundadır.  Bu yüzden sürekli olarak uzman ekiplerle çalışıyoruz ve sizlere seçenekler sunuyoruz. İlk olarak burada sizlere AÇILIŞ SÜSLEME için bazı bilgiler vereceğim tabi bunu örneklerle sunuyorum. Dekorasyon konusunda uzman ekibimiz BALON SÜSLEME yapılacak yeri ortalama 1 hafta öncesinden belirler sizlerin düşünceleri alınır ona göre hazırlıklar sağlanmaktadır.

 Burada en doğru tercih en kalabalık yerlere Balon Süslemesi yapılıp iş yerine dikkat çekmek ile başlanmaktadır. Burada Mağaza, Market, Cafe, Kuyumcu hiç fark etmez hepsi için gerekli olan şık süsleme hizmetidir. Doğru alınan kararlar sizi en doğru etkili çözümlere ulaşmanızı sağlayacaktır. Burada işte sizin için İSTANBUL KAĞITHANE AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI devreye girer ve sizlere doğru tercih yapmanız için önemli bilgiler verir. Tabi burada kulaktan dolma bilgiler değil sizlere doğrusunu söyleyecek olan bu işi yapan şirketlerdir. Bu yüzden tüm bilgileri doğru yerden almaya dikkat edin bunu yaparsak eğer sonradan oluşacak sorunların önüne geçmiş olacağız. Şimdi ise sizlere hazır paketlerden bir tanesini sunacağım bu şekilde bilgi almanızı sağlayacağız

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( 2 kişilik dansçı palyaço hizmeti, 1000 adet baskılı balon dağıtımı, 1 adet patlamış mısır arabası kiralama, dj ve ses sistemi temini, 2 kişilik karşılama hostesi, balon süslemesi her şey dahildir.). Şimdi ise Emlak Ofisi, Otomobil Galerisi, Kasap, Butik, Eczane gibi her yerde kullanabileceğiniz paketleri sizlere sunuyoruz. Herkes tanıtım istemiyor bazı kurumsal markalar gelen konukların karşılanacağı bir İSTANBUL KAĞITHANE AÇILIŞ KOKTEYL talep ediyor. Bizim ise sürekli olarak gerçekleştirdiğiniz etkinliklerden olan bilgileri paylıyoruz. Burada daha konuklarınız İş yeri Açılışı gelmeden kapıda Karşılama Hostesleri tarafından hoş geldiniz diyerek masaya kadar eşlik ederler.

Bu yüzden sizlerin prestij kazanması için ekibimiz elinden gelenin fazlasını yapıyor. Sizler yeter ki  bizimle her istediğiniz etkinliği paylaşın ekibimiz en doğru seçimleri yapmanız için hizmet vermeye hazırdır. Özellikle Açılış Kokteyl Organizasyonu için sizlere bu konuda sorunsuz bir etkinlik olması için ekibimiz paylaşımlarda bulunuyor.  Şimdi sizlere burada sunacağımız Kokteyl Organizasyonu için ne gibi hizmetler sunuyoruz. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4500 TL ( 2 karşılama mankeni, 3 servis hostesi, trio müzik grubu, 10 adet bistro masa kiralama, 100 kişilik açılış catering hizmeti, balon süslemesi.). Her zaman bizleri Kokteyl Organizasyon Firmaları içinde merak ettiğiniz her şey için arayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir