Genel

İstanbul Şile Açılış Organizasyonu

İstanbul Şile Açılış Organizasyonu için sizlere kurumsal çözümler sunarak etkinliklerinizde hizmet verebiliriz.  Sizlere gerekli olan her şeyi profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla sağlamaktayız.  AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 3500TL ( 100 kişilik soğuk ikramlardan oluşan açılış ikram menüsü, 10 adet bistro masa kurulumu, 45 metre balon süslemesi, 3 kişilik garson temini, dj ve ses sistemi kiralama hepsi dahil.). Başarılı sonuçlar almak için iyi bir hazırlık yapılması ve her şeye dikkat edilmesi gerekmektedir.  Burada seçenekler çok ama her şey bütçe ile alakalıdır. Burada bir bütçe belirlediğinizde AÇILIŞ ORGANİZASYONU için hazırlıklar için işinde uzman bir şirketle görüşmeniz fikir almanız en doğru karar olmaktadır.  Sizlere sunacağımız bir çok paket var aslında ama buradaki bütçenizi bilirsek daha detaylı bilgi verebiliriz. Burada sizler için logonuzun renklerinden oluşan Açılış Süsleme olursa çok renkli bir görüntüye sahip olabiliriz.

Ama buradaki Balon Süsleme özellikle dikkat ederek yapılmalı ve nerelere olacağına beraber karar almak gerekmektedir.  En çok bu tarz süsleme konseptini Market, Cafe, Kasap gibi yerler bizden istemektedir. Zaten sizlere sunacağımız önerilerde bizde bu tarz süslemelerin olmasını istemekteyiz. Amacımız sizlerin istediği yanı içinizi sinen bir İşyeri Açılışı olması için çalışmalarımız sürekli olarak geliştiriyoruz.  Mekanlar farklı ama sunulan hizmetlerin çoğu aynı paketlerden oluşmaktadır. Bu nedenden dolayı sizinde ne yapacağım, nasıl olacak gibi birçok sorunu ortadan kaldırarak sadece sizlere seçmeyi bırakıyoruz. Sizler seçtiğinizde geri kalanı bizim işimiz oluyor sizlere sadece kendi etkinliğinizde misafir olmak kalır. Kaliteli ikram hizmetleri sunan İSTANBUL ŞİLE AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizlerde sizlere çalışmalar sağlıyoruz.  Tabi ortamı canlandıran bizim istediğimiz sunumları yapacak olan bir DJ + Müzik Sistemi Kiralama seçeneğini unutmamak gerekir. Yanında dans eden maskotlar, palyaçolar olduğu zamansa tam bir karnaval havasına dönmektedir.

Sizlere sunacağımız uzun tahta bacak, açılış mankeni, robot dansçı, şişme maskot kiralama gibi seçeneklerimizden faydana bilirsiniz.  Her zaman gümbür gümbür açılış olmaz bazen de sade bir etkinlik olur konuklar karşılanır buda AÇILIŞ KOKTEYLİ olarak sunulur. Tabi büyük patronları en iyi karşılamak gerekmekte sizlere prestij sağlayacak bir etkinlik olması için profesyonel destek sağlıyoruz. Müzik seçiminden çalışacak personellere kadar her şeyin en ince ayrıntısına kadar özellikle ilgileniyoruz. Amacımız sizlere başarılı sonuçlar alarak hizmet sağlamaktır. Masa kurulumları, süsleme yanı kısaca her şey bizim işimiz ve sizlere bunu sunuyoruz. Her zaman kaliteli hizmet sunan İSTANBUL ŞİLE AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI içinde sizlere sadece bir telefon uzaklığındayız. Bunu bilmenizi ve bu tarz sorunlarınız olduğunuzda bizim en iyi şekilde çözeceğimizi bilmenizi isteriz. Biz sizleri sadece bir gün değil her zaman yanınızda olarak hayatınızı kolaylaştırmak istiyoruz. Bu yüzden her konuya sahip ve bilgili elemanlar sağlayarak en ufacık sorun çıkmasını bile istemiyoruz.

Sizlerde müşterilerimiz arasına girdiğinizde bizim profesyonel hizmetlerimizden alarak bizlerin farkınızı kolayca anlayacaksınız. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 1 adet pamuk şeker + patlamış mısır arabası kiralama, 50 metre açılış balon süsleme, 2 tane maskot temini, 2 kişilik palyaço hizmeti, 1000 adet logolu balon, dj ve ses sistemi kiralama hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir