Genel

İstanbul Beylikdüzü Nişan Organizasyonu

İstanbul Beylikdüzü Nişan Organizasyonu için aradığımız tüm ekip ve ekipmanları sizlere profesyonel olarak sağlamaktayız.  Ayrıca konuklarınızın en iyi şekilde ağırlanması için uzman ekibimiz sizlere bir telefon kadar yakındır. Amaç olarak sizler için hazırladığımız uzman kadromuz etkinlik için tüm hizmetleri sizlere sunmaktadır. Tabi zaten gelecek konukları karşılamak için deneyimli uzman ekipler gerekmektedir. Çünkü gelecek konuk sayısı elli olursa bunu karşılamak amatör biri için çok zordur. Bu yüzden genel olarak yapılması gereken en önemli adım profesyonel destek almak gerekmektedir. Tabi gerekli olan Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerinizde detaylı bir şekilde incelemek gerekmektedir.

Burada Nişan Töreni ve Söz Merasimi için Catering Hizmeti gerektiğinde sizler için hem hafif hem güzel menüler oluşturduk. Üstelik tüm nişan menisi sizlerin bütçesine göre farklı alternatif olarak sunulmaktadır. Uzman ekip ve ekipmanlar sağlayan İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde farklı seçenekleri bizde sunmaktayız. Sizlere ilk sunacağımız konukların sayısına göre bir planlama yaparak Söz Organizasyonu için düzenleme yapmaktır. Bunlar gelecek konukları ayakta mı yoksa oturma düzenlimi olarak karşılama yapmakla başlar. Eğer konuk sayısı fazla ise harika bir Nişan Kokteyl Organizasyonu için planlama hazırlıkları yapılmalı ve yiyecekler ona göre düzenlenmesi gerekmektedir.

Tabi Nişan Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme kurulumu da nereye yapılacağı sizin evdeki duruma bağlıdır. Ekibimiz masaları getirdikten sonra kurulumu da kendileri yapar ve size düzenlenmiş olarak teslim etmektedir. Çalışma sistemimiz bizim NİŞAN ORGANİZASYONU her şeyin kurulumunu yaparak teslim etmekle sağlanmaktadır.  Yanı halk dilinde anahtar teslim olarak bilinmekte ve bizde bu şekilde çalışmaktayız.  Eğer sizde konuklarım en iyi şekilde ağırlanmasın bana iş bırakmasın derseniz o zaman biz devreye girer hemen hazırlıklara başlarız.  Bu hazırlıklar öncelikle Nişan Masası Süsleme, Nişan Hediyelikleri, İkramlıkları ile başlanmaktadır. Görsel olarak çok güzel Nişan Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizde sizlere çok çeşitli hizmetler sağlamaktayız.

Bizim için amacımız zor olsun ama güzel olsun müşterimiz memnun kalsın diyerek hizmet sağlıyoruz. Bu zorlu çalışma sürecinde siz değerli müşterimizin memnun olması için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Bize sadece anlatın bilgiler verin bizde Nişan Süsleme Konsepti için size istediğiniz gibi mekan sağlamak için hazırlıklara başlayalım.  Bu hazırlıklar renk seçiminden nişan malzemeleri kadar her şeyi kapsar ve sizin istediğiniz gibi bir mekan sağlanır. Düzenleme için görsellere baktığınızda bizim konseptli çalışma sistemimizi görünce örnekler demde seçim yapabilir ve bize iletebilirsiniz.  Oturma düzeni için sizlere 4 çeşit farklı Sandalye Kiralama seçenekleri sunduk.

Bu seçenekler altın, gümüş, beyaz, plastik olmak üzere dört çeşittir. İsterseniz bu sandalyeleri istediğiniz renk süslü şekilde kiralayabilirsiniz. Zaten burada kullanılacak olan ekipmanların görsel olarak resimleri ve videoları bizde mevcut. Dilerseniz müşteri danışmanız sizlere gerekli sunumları yaparak fikir almanıza yardımcı olacaktır. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( ahşap sandalye kiralama 30 adet, 2 kişilik garson temini, süslenmiş 4 adet bistro masa, nişan hediyelikleri 60 adet, ev süslemesi, nişan masası ve arka fon kiralama, nişan catering menüsü 60 kişilik hepsi dahil.)Eğer daha detaylı bilgi almak isterseniz bir telefonla bile müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz. En uygun bütçelerle en şık hizmetleri sizler için sunarak rakiplerimiz arasında fark yaratıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir