Genel

İstanbul Fatih Doğum Günü Organizasyonu

DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL (  2 kişi palyaço hizmeti, pamuk şeker arabası kiralama,  sihirbaz gösterisi, balon süsleme, 30 kişilik çocuk masa sandalye takımı, sunucu animatör, müzik sistemi kiralama hepsi dahil. İstanbul Fatih Doğum Günü Organizasyonu için sizlere eğlenceli animasyonlardan oluşan paketler hazırladık. Buradaki amacımız bu özel günde herkesin çılgınlar gibi eğlenerek günü unutulmaz kılmasıdır. Tabi DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için oldukça fazla seçenek var. Burada ilk yapılması gereken çocuğunuzu neler istediği sorup ona göre kararlaştırmaktır. Tabi genel olarak mutlaka Doğum Günü Palyaçoları bu tarz etkinliklerde yer almaktadır. Çocuklar palyaçoları oldukça sever ve oyunlarda onlarla oyunlar oynamak onları çok eğlendirir. Tabi arkasından Sihirbaz Kiralama geliyor onu da büyük küçük demeden herkes izler ve beğenir. Ama burada bizim Doğum Günü Sihirbazı biraz farklıdır mesela doğum günü çocuğunu alır ve gösteriye katar.

Burada birlikte sahnede gösteri yapar buda herkesin çok hoşuna gitmektedir. Bu yüzden bizim sihirbazımız her yerde beğeni toplayarak herkes tarafından çok talep edilmektedir. Çok tutulanlar arasında Bubble Show (Baloncuk Gösterisi) çocuklar tarafından çok sevilmektedir artık bizden bu show paketlere ekleyip sunmamızı istiyorlar. Diğer seçeneklerin yer aldığı şişme oyun parkı kiralama, robot dansçı, catering hizmetleri, doğum günü balon süsleme, kostümlü animasyon grubu, patlamış mısır arabası kiralama gibi birçok seçenek yer almaktadır.  Profesyonel ekip ve ekipmanlar sunan İSTANBUL FATİH DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde her zaman öncü olduk.

Sırada artık herkes tarafından çok popüler olan Doğum Günü Süsleme Konsepti için sizlere bilgiler vereceğim. Bu çoğu zaman çocuğunuzun sevdiği bir karakter yada onun resmi oluyor. Fakat burada dikkat etmeniz gereken çok önemli bilgiler yer almaktadır. Bu kişiye özel Süsleme Konsepti biraz zaman alan bir iştir ortalama ise tasarımcının en az bir hafta süreye ihtiyacı vardır. Bu yüzden Doğum Günü Masası Kiralama talep ederken bunu öncesinden belirlemeyi unutmayın. Tabi seçeneklerde Doğum Günü Arka Fon AFİŞ Süsleme de çok hazırlık gerektiren bir iştir.  Mesela gelecek çocuk sayısına göre Doğum Günü Hediyelikleri + Catering İkramlıkları hazırlanması teker teker yapılan bir iştir. Bunun için sakın son haftaya bırakmayın yoksa istediğiniz konsepte sorunlar olabilir yada baskıda bir problem çıkabilir.

Genel bir bilgi isterseniz de Çocuk Parti Organizasyonu için tasarımcılarımız sizlere detaylı bilgilerin sunumunu yapacaktır.  Şimdi ise hep çocukların eğlenceleri anlattık birazda Yetişkin Doğum Günü Partileri için sizlere bilgiler sunacağım. Burada gelecek konuklar için en başta akla gelen tek şey müzik seçimi yanı gerekli olan DJ + Ses Sistemi Kiralama çok iyi olmasıdır. Müzik partide eğlencenin akışını belirleyen en önemli unsurlardan biridir. Tema olarak sunacağımız aslında KOKTEYL ORGANİZASYONU olmaktadır. Tabi Catering Hizmetleri sunarken bistro masa kurulumu, yiyecek ve içeceklerin belirlenmesi gibi birçok önemli konu vardır. Bunların hepsini sizlere sunumlarda paket olarak sunuyor ve bir sorun olmasını engelliyoruz. Parti için çalışmaya gelen ekibimizin hepsi deneyimli kişilerden oluşarak gelecek konuklarınıza başarılı bir şekilde ikram hizmeti sunacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir