Genel

İstanbul Beylikdüzü Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Beylikdüzü Doğum Günü Organizasyonu için aradığınız eğlence etkinlikleri ise o zaman bizi aramanız gerekmektedir. Amacımız en güzel eğlenceleri sizlere sunarak unutulmayacak anıları birlikte biriktirmedir. Tabi en çok mutluluk istenilen en çok güzel etkinliklere bağlıdır. Ama ekibimiz bu parti etkinliklerinde uzman kadrolardan oluşmaktadır. Bizim amacımız sadece iş yapmak değildir sizleri profesyonel personeller buluşturarak unutulmayacak günlerin ve mutlulukların olmasını sağlamaktır. Bunun içinde ne gerekiyorsa biz sizler için DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ olacak zamana profesyonel ekipler sağlıyoruz. Hem neden olmasın herkesin eğlendiği herkesin mutlu olduğu bir parti zaten unutulmayacak bir gündür.

İlk önce sizlere kişiye öze Doğum Günü Süsleme Konsepti için sizlere bilgiler paylaşacağım Burada çok emek verilen ve her bir ayrıntının önemli olduğu bir hizmet olduğunu unutmamak gerekmektedir. Mesela Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları özellikle üzerinde istediğiniz bir resim yada sevilen bir kahraman bunların hepsi size bağlıdır. Gelecek konukların Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti için çok konuşacakları olmaktır. Bu ilk başta beğeni ve resim ile devam edecektir tabi bizim tasarımcılarımız sizler için en güzel konseptleri gerçekleştirmekte. Ve sizlerin beğenisi kanarak günden güne daha da profesyonel anlamda hizmetleri sağlamaktadır.

EN çok beğeni ve yorumları alan ise Doğum Günü Balon Süsleme Arka Fon AFİŞ oldukça çok güzel konseptlerle hizmetler sağlanmaktadır. En güzel süsleme konsepti ve hizmetleri sağlayan İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında ilk üçte olmaktan çok mutluyuz.  Burada öncelikle iyi bir parti hizmeti yapabilmek için hem profesyonel ekipmanlara hem de deneyimli bir ekibe sahip olmak gerekmektedir. Sizler için düşünen istediğiniz etkinliklerin hazırlığını yapan ve tekrardan sunan şirketiz. İlk yapılması gereken müşteri temsilcimizle iyi bir görüşme yaparak olacakların hepsinin detaylı şekilde anlatmanızdır.

  Sırada herkesin eğlendiği bir YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU için yaptıklarımızı anlatmaya. Burada sağlanacak ilk hizmet DJ + MÜZİK SİSTEMİ KİRALAMA ve CATERİNG HİZMETİ olmaktadır. Tabi kurulacak masaların daha önceden yerleri belirlenmeli ve süsleme yapılacaksa da ona göre hazırlıkların sağlanması gerekmektedir.  Sonrasında ise sunumları gayet iyi olan bir KOKTEYL ORGANİZASYONU konsepti burada çok işe yaramakta ve görüntü açısından da çok güzel görünmektedir.  Profesyonel bir DJ burada en güncel şarkıları siz ve konuklarınıza çalarak herkesin coşması eğlenmesini sağlamaktadır.

Tabi sizler sadece dans edin eğlenin diğer konukları ağırlama ve müzik gibi her şeyi bize bırakmanız yeterli olacaktır. En kaliteli etkinliklerin olduğu Çocuk Doğum Günü Partisi için sizlere sunduğumuz her şeyi burada sizlere anlatacağım. En çok talep görenler arasında ilk sıralarda Sihirbaz Kiralama olduğunu belirtmek isteriz. Tabi neden diye soruyorsunuz burada bizim sihirbazımız çok farklı şekilde gösteri yapmaktadır. Bu doğum günü çocuğu ile harika bir gösteriye imza atarak unutulmaz bir gün olmasını sağlamaktadır. Profesyonel Doğum Günü Sihirbazı ayrılsın çemberler, rakun nereye kaçtı,  .eşitli renklerde olan ampul, sopa nasıl bir bez parçasına dönüştü, şapkadan güvercin çıktı gibi birçok gösteri sizleri bekliyor.

Tabi bunlara ek olarak bizden temin edeceğiniz ( baloncuk gösterisi ) bubble show, balon süsleme, çocuk masa sandalye kiralama, patlamış mısır arabası temini, şişme oyun alanı kiralama, robot dansçı seçeneklerimiz arasında yer almaktadır. Sırada uzman ekiplerimizden oluşan Doğum Günü Palyaçoları ne gibi şeyler yapar, oyunları nedir gibi bir çok bilgiyi sizlere vermekteyiz.  Öncelikle Palyaço Kiralama Servisi bizde uzman ekiplerden oluşmaktadır. Çocuk Partisi için yüz boyama, sosis balondan şekiller yapma ve oyun etkinlikleri sağlamaktadır.

Mesela deve cüce, dart, bowling, çuval yarışı, zıp zıp, mantarları toplanmaca gibi bir çok oyunları çocuklara oynatmaktadır. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2250TL ( pamuk şeker arabası kiralama, 1 sihirbaz kiralama, 1 kişi doğum günü palyaçosu, şişme oyun alanı kiralama, balon süsleme hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir