Genel

İstanbul Beylikdüzü Düğün Organizasyonu

İstanbul Beylikdüzü Düğün Organizasyonu için ihtişamlı ve şık konsepti sizlere profesyonel olarak sağlıyoruz.  Gerekli olan tüm her şeyi sizlere kendi ekip ve ekipmanlarımıza kullanarak sunmaktayız. Burada hedefimiz sizlerin istediği gibi bir düğün etkinliği sunarak sizlere mutlu etmektedir. Tabi bunun için istediğiniz birçok çalışmayı sizlere sunarak istediğiniz gibi bir düğün olmasını sağlamaktayız. İlk yaptığımız ise sizleri en iyi şekilde dinlemek ve başarılı bir Düğün Süsleme Konsepti oluşturmaktır. Tabi bu oluşturulacak olan konsepte bizi verdiğiniz bilgiler çok önemlidir. Burada tasarımcılarımız sizlerin istediğe gibi bir konsept için dur durak bilmeden çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmaları ayrıca sizlerle de paylaşıyoruz birkaç örnek sunum yaparak size bilgiler veriliyor.

Eğer beğenirseniz de Düğün Malzemeleri Kiralama seçenekleri değerlendirerek bir birine uyumlu konseptler oluşturuyoruz. Burada düşünceleriniz bizim için çok önemli bu yüzden tasarımcılarımızın yol göstericisi siz ve düşünceleriniz oluyor. Elimizde bulunan üç farklı modelde DÜĞÜN TAGI KİRALAMA seçenekleri olmaktadır. Bu seçeneklerden birini seçiyorsunuz ve size bunun üzerine düzenleme yapılıyor. Arkasından ise BEYAZ HALIGELİN YOLU SÜSLEME modelleri ile konsept oluşturarak istediğiniz her şeyi burada hazırlıyoruz. Bizim için her şeyin başında istediğiniz gibi bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU olması için biz buradayız ve çalışmalar yapıyoruz.

Tabi isterseniz seçenek olarak sizlerle birlikte düğün mekanı olacak yerde buluşabiliriz. Tabi bu olunca neyi nereye yapacağımızı daha iyi hazırlıklarını sağlayarak hizmet sağlıyoruz. Ayrıca burada kullanılmasını istediğiniz Düğün Ekipmanları Kiralama ve Catering Hizmeti için sizlere gerekli sunumları yapabiliriz. Bu sunumlar olduğu içinde son dakika sorunların olmasına engelleyerek hizmet sağlarız.  Tabi en güzel Masa Sandalye Kiralama modellerini sizler için Süsleme Hizmeti de yaparak sunmaktayız. Bizim için tüm ayrıntılar önemlidir ve sizin istediğiniz tarz bir etkinlik olması için gerekirse gece gündüz çalışarak sağlarız. Hayalleri gerçekleştiren İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde size bizde hizmet sağlayabiliriz.  Buradaki amacımız sizlerin kurdukların hayallerin gerçek olması için istediğiniz düğün konseptleri gerçekleştirmektir.

Tabi bütçeniz dahilinde çalışmalar yaparak en güzel ve en şık düğün alanları süslüyoruz. Sadece süsleme değil gelecek konukların karşılanması ve yiyecek  içecek dağıtımı gibi her şey de karşılayarak hizmet sağlıyoruz. Ayrıca doğru bilgileri almakta hizmet almak kadar önemli olduğunu unutmamak gerekmektedir. Ve burada en önemli unsurlardan biri ise sözleşme yaparak hizmet almak doğrudur. Hem tüm ayrıntıların yer alması gerekir kullanılacak renkler kullanılacak ekipmanlar ayrıca düğün catering menüsü gibi her şey yazılı olursa sonradan sorun çıkma ihtimali daha düşük olacaktır. Şunu da belirtmek isteriz bir çok paylaşımlar yapılarak düğünlerden anlıyormuş gibi bir çok kişi bilgiler sunmuştur. Bu bilgileri her zaman bu işi yapan şirketlerden almak daha doğru bir seçenektir.

Hem sorunsuz hem de başarılı bir hizmet olmasını istiyorsanız burada sizlere yazdığımız örnekleri mutlaka incelemeniz gerekmektedir. Birde az olsun ama güzel olsun diyen müşterilerimiz DÜĞÜN KOKTEYLİ seçimini yaparak bu konsepte hizmet istemektedir. Hem neden olmasını hem nakliyesi hem de kurulumu daha kolay olduğu için bütçenizi aşmayacak bir hizmettir. Burada diğerlerinden en çok fark edense buradaki herkesin ayakta olmasıdır. Tabi konsept olarak ise KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi konsept oluşturmaktayız. Catering servisi olanakta çalışan personeller ellerinde tepsilerle dolaşarak yiyecek ve içecek gibi sunumlar yapmaktadır.

Ama görsel olarak çok güzel bir görünüme sahip bir düğün mekanı olmaktadır. Profesyonel bir DJ + MÜZİK SİSTEMİ KİRALAMA ile bu düğünde herkesin çılgınlar gibi eğlenmesini sağlamak sizin elinizdedir. Müzik seçini konusunda müşteri temsilcimizle görüşerek hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4750TL  ( 2 kişilik trio müzik grubu, beyaz sandalye kiralama 40 adet,  garson temini 4 kişi, düğün arka fon kiralama, düğün kokteyl menüsü soğuk ikramlar 100 kişilik,  bistro masa 10 adet kiralama, beyaz halı ve gelin yolu süsleme + kiralama hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir