Genel

İstanbul Sultangazi Düğün Organizasyonu

İstanbul Sultangazi Düğün Organizasyonu arasında hayallerinizin gerçek olması ve istediğiniz gibi bir süsleme konsepti olması için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bizim her zaman amacımız sizleri dinleyerek istediğiniz model düğünlerin olmasını sağlamaktır. Hem neden olmasın ki sizlerin istediği gibi bir Çiçekli Gelin Yolu Süsleme ve Düğün Arka Fon Kiralama gibi bir çok hizmeti sizlere sağlıyoruz.  Bunlarla bitmiyor Düğün Malzemeleri Kiralama şirketleri arasında çok çeşitli hizmetleri sizlere profesyonel olarak sunmaktayız. Sizler bu konuda yorulmayın zaman kaybetmeyin diye süsleme konseptleri hazırladık. Buradaki her şeyin sizler için özel olarak yapılmakta ve son model olarak sunulmaktadır.

Önce sizlerle birlikte düğün mekanını gidelim orada neler eksik birlikte karar verelim. Tabi eksikler biraz moralinizi bozabilir ama bozmasın biz ekipmanlarımız buradaki eksik olan her şeyi karşılayabiliriz. Bunları belirlemek için öncelikle bize anlatın neler istediğinizi hayallerinizi bizde DÜĞÜN ORGANİZASYONU konusunda size en görkemli sunumları hazırlayalım. Burada her şeyden önce yapılması gereken tasarımcımızın sunduğu dekorasyon çalışmalarını incelemeniz çok önemlidir. Ayrıca bu mekandaki eksik olan her şeyi sizlere paketlere ekleyerek ekonomik olarak sunuyoruz Mesela eksik olanların en başında yer alan Masa Sandalye Kiralama modelleri ayrıca Süsleme Hizmeti gibi her şeyi sizlere karşılayacak

Düğün Ekipmanları Kiralama sizleri bekliyor. Sizde zaman kaybetmeden her şeyin güzel olması için istediğiniz her şeyi müşteri temsilcimizle görüşebilirsiniz. Şunu kesin olarak sizlere belirtmek istiyoruz bu tarz bilgileri kulak dolma olarak kesinlikle almayın. Bu konuda uzman İSTANBUL SULTANGAZİ DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI sizlere her konuda yardımcı olacaktır. Bu tarz bilgileri işinde başarılı ve bu işe yıllarını vermiş şirketlerle görüşmeniz doğacak sorunların önüne geçmenizi sağlayacaktır. Bizim ekibimiz sizlere bilgileri sunduğumuz etkinliklerden alarak sizlerin paylaşımını yapmaktadır. Doğru bilgiler gerçek bir düğün için oldukça önem taşımaktadır.

Bizim sizlere sunacağımız ekipmanlar konusunda oldukça zengin bir şirketiz. Peki neden bizim sunduğumuz bütçeleri herkes sunamıyor arasındaki fark nedir derseniz. Hemen anlatalım size öncelikle biz dışarıdan nakliye aracı almıyoruz. Kendi ekipmanlarımızda olan kamyonetlerle düğün olacak mekana taşımasını yapıyoruz. Ve sunduğumuz ikramlarda kendimize ait bir pastanemiz var orda tüm ürünler taze olarak hazırlanır ve siz gelmektedir. Kurulum içinde kendi ekibimiz depo dan alır  ve kurulacak mekana kadar gelip hazırlıklarını sağlamaktadır.

İş böyle olunca tabii ki sunulan bütçelerde oldukça ekonomik olarak sunulmaktadır. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI.5250TL  ( dj hizmeti, düğün tagı kiralama, 10 adet bistro masa kurulu ( beyaz canlı çiçek süsleme) 4 kişilik servis elemanı, çiçekli gelin yolu süsleme, müzik sistemi kiralama, 1 kişi, karşılama hostesi, 100 kişilik catering hizmeti olarak kokteyl menüsü soğuk aperatifler ). Sırada sadeliğin simgesi olan bir DÜĞÜN KOKTEYLİ için neler yapıyoruz bunun bilgilerini burada sunuyoruz. Oturma düzenini herkes istemiyor genç olarak ağırlıklı konukları için tema olarak sade bir kokteyl herkes tarafından çok sevilmektedir. Hem neden sevilmesin hem ekonomik hem de görüntü açısından gayet güzel olan kokteyl için sizde fay dalabilirsiniz.

Bizler bir birinden güzel bistro masa modelleri ve üstlerini istediğiniz materyallerle süslenmesini sağlayabilirsiniz. Burada kurduğumuz konsept genel olarak isterseniz bir parti havasında geçmesini sağlayabiliriz. Düğün öncesi sizi DJ ile görüştürebilir ve çalınacak olan müzikleri belirleyebiliriz. Bu görüşmede hangi şarkılar çalacak ayrıca dans şarkısı saat kaçta başlayacak gibi tüm düğün sırasında olacak müzikleri kendiniz belirleyebilirsiniz. Hayır ben DJ Hizmeti istemiyorum romantik ve soft bir ortam olması beni daha. çok mutlu eder derseniz bunun içinde sizlere harika bir Trio Müzik Grubu Kiralama seçeneklerimizden faydalanmasını sağlayabiliriz.

Buradaki müzik ekibimiz sizlere harika bir ortam sağlar herkesin beğeneceği bir kokteyl olması için ekibimiz sürekli olarak sizlere farklı seçenekler sunarak hizmet sağlamaktadır. Aklınızdan ne geçiyorsa bizimle paylaşın istediğiniz bir KOKTEYL ORGANİZASYONU olması için sizlere farklı tasarımlar sunabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir