Genel

İstanbul Şişli Düğün Organizasyonu

İstanbul Şişli Düğün Organizasyonu için sizlere geniş kapsamlı etkinlik hizmetleri sunuyoruz. Genel olarak her zaman kendimizi ve ekipmanlarımızı genişleterek sizlere profesyonel çözümler sunmaktayız. Hayalini kurduğunuz bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU olması için ekibimiz sizlere dur durak bilmeden Düğün Süsleme Konsepti hizmeti sağlamaktadır. Aklınızdan geçenleri öncelikle bir kağıda dökmen en baştaki yapılması gerekenlerden biridir. Tabi internette de birçok bilgi var hem görsel anlamda hem de bütçelerle alakalı onlara göz atabilirsiniz. Mesela sevdiğiniz renkleri belirlemek ve Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde özel kumaşlar ve fonlar gibi bir seçenekler sunulmaktadır. Bu anlamda sizlere profesyonel anlamda İSTANBUL DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI en doğru kararları almanızı sağlayacaktır. Bu bilgileri herkes sunuyor fakat doğru bilgileri bu işi gerçekten uzman ekiplerle yapan yerlerden almak daha doğru olacaktır. Hem mekanı beğendiyseniz sizler için ekibimiz gelerek yerinde sizlere sunumlar yaparak seçim yapmanızı sağlamaktır.

Önemli olan burada sizlerin ne istediğini belirlemek ve hayalleri kurduğunuz düğün töreni olmasını sağlamaktır. Zaman kaybetmeyin sizde uzman ekibimizin bir çok seçeneği sunduğu hizmetlerden yararlanın. Bizim için önemli olan istediğiniz farklı bir birinden güzel DÜĞÜN SÜSLEME HİZMETİNİ sizlere sağlamaktır. Bu ister Kır Düğünü ister Tekne Düğün Organizasyonu olsun amaç olarak sizlere profesyonel hizmet sunmaktır. Her türlü Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizde en kaliteli ve en görkemli ürünleri kullanıyoruz. Hem neden yapmayalım ki sizler en güzel en özeline layıksınız. Bundan dolayı DÜĞÜN TAGI KİRALAMA – GELİN YOLU SÜSLEME seçeneklerinde İstanbul genelinde en baştaki şirketler arasındayız. Bu yüzden ilk anlaşmayı düşündünüzse bizim depomuza gelerek kullanılacak tüm ekipmanları yerinde inceleyebilirsiniz.

Müşteri temsilcimiz bu konularda uzman olduğu için sizlere bir çok seçenekler sunarak karar vermenizi sağlayacaktır. Tabi Düğün için Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme seçenekleri unutmamak gerekir. Oldukça görsel anlamda masa ve sandalyeler dikkat çekmektedir. Tabi sade bu tarz değil mesela ayakta düzen olan DÜĞÜN KOKTEYLİ içinde sizlere mobil olarak hizmet sağlayabiliriz. Bu Bahçe, Villa, Yazlık olsa hiç fark etmez hepsi için uyumlu seçeneklerimizi sizlere sunabiliriz.  Özellikle ayakta düzen olduğu zaman DJ + Ses Sistemi Kiralama seçeneklerimizden müşterilerimiz yararlanmaktadır. Burada yapılması gereken dj le görüşerek çalınacak olan şarkıları görüşmek çok önemlidir. Gelen tüm konuklarla müzik eşliğinde dans etmek eğlenmek için bu önerilerimizi mutlaka incelemeniz gerekmektedir.

Tabi eğlencenin yanında Düğün Catering Hizmeti olması gerektiğini unutmayalım bundan dolaylıda en güzel menülerin arasından tercih yapmanız gerekiyor. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL  ( 100 kişilik düğün kokteyl menüsü, 4 adet servis personeli, 10 adet bistro masa kurulumu, 30 adet ahşap sandalye kiralama, dj + kiralık ses sistemi, düğün tagı ve gelin yolu süsleme hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir