Genel

İstanbul Maltepe Düğün Organizasyonu

İstanbul Maltepe Düğün Organizasyonu için çok özel süsleme konsepti ve lezzetli catering servisi ile sizlere profesyonel olarak hizmetler sağlıyoruz. Hedefimiz her zaman sizler için daha başarılı etkinlikler sunarak herkesin beğenisini kazanmaktır. Bu düğün olunca tabii ki hiçbir şey kolay değil ama biz tecrübemize güveniyoruz. Tabi sadece tecrübe değil kendi bünyemizden son model süslemeler ve ekipmanlarında olmasından kaynaklanıyor. Şık ve görünüşle bir düğün istiyorsanız bunu sizlere sunmamız çok kolaydır. Burada tabiî ki seçenek olarak DÜĞÜN KOKTEYLİ en güzel tercihtir. Neden olmasın hem kurulumu kolay hem bütçe dostu hem de en güzel ikramlıkların olduğu bir hizmettir. İster bir romantik müzik eşliğinde ister canlı bir dj performansı her şey size bağlı.

Burada kullanılacak ekipmanları hiç kafanıza takmanıza gerek yok bizde her şey var. Mesela Ses Sistemi kiralama, Işık Sistemleri kurulumu, bahçe aydınlatmak ışıkları gibi aklınızdan geçen her şeyi sizlere sağlamaktan mutluluk duyarız.  Tabi aklınızdan geçen konsept olarak beyazlarla süslenmiş bir KOKTEYL ORGANİZASYONU olduğunu biliyoruz. Burada masaları canlı çiçeklerle süsleyerek harika bir Düğün Tagı Kiralama modeli ile kombin ederek bir çık bir tasarım sağlıyoruz: Bizim için imkansız diye bir şey yoktur sadece zaman alan bir Düğün Süsleme Konsepti vardır. Hep hazırlıklarımızı ona göre yapar ve sunumlarımızı da en şık süsleme dekorasyonlarıyla sizle sunmaktayız. Biz yaptığımız işin sorumluluklarını bilerek her zaman sizlerin istediği başarılı sonuçlar aldığımız DÜĞÜN ORGANİZASYONU sunarak etkinliklerinize devam ediyoruz.

Burada istediğiniz her bir detay bizim yol göstericimizdir bunların en başında beğendiğiniz renkler ve ekipmanlar çok önem taşımaktadır. Tabi o kadar çok seçenek var ki bunların arasında seçim yapmakta gerçekten zordur. Bunun yerine mesela Düğün için Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme modellerini yapmış olduğumuz etkinliklerin resimlerinde bulabilirsiniz. Buradan yola çıkarak sizlerin istediği gibi bir düğün olması için tüm parçaları birleştirerek sizlere gerekli sunumlarla yaparak kolayca tercih yapmanızı sağlıyoruz. En çok tercih edilen Düğün Süsleme Konsepti olarak saray modeli çok popülerdir. Bu saray konsepti oluşumu Gelin Tagı Kiralama ve Çiçekli Gelin Yolu Süsleme ile birleşmektedir.

Bu konsepti kendi tasarımcılarımız sizler için yapmıştır bunu başka yerde bulmanız mümkün değildir. Bize özel ürünleri sadece bizim depomuzda görerek istediğiniz modelleri kiralayabilirsiniz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5500TL  ( 4 kişilik garson temini, ses sistemi kiralama, düğün tagı temini, 10 adet beyaz konseptli bistro masa ve çiçek süsleme, dj hizmeti, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü soğuk ikramlıklar, 40 kişilik ahşap sandalye kiralama.).Hayalleri süsleyen yeni evlenecek çiftlerin istediği tarz konsepti özel tasarımcılarımız onlar için gerçekleştirmektedir. Burada gerekli olan Düğün Ekipmanları Kiralama da her şeyi kendi malzemelerimizden sağlıyoruz.

Siz beğeniyorsunuz büyük depomuzdan büyük araçla düğün mekanını getiriyoruz. Kurulumları ve taşınmasına kadar kendi ekibimiz yaparak kimseye iş bırakmıyor. Bizim uzman çalışan personellerimiz verilen görevleri harfiyen yerine getirmektedir. Bu yüzden eksiksiz sunumlar ve gerekli taşımalar çalışanlarımız tarafından yapılmaktadır. Her zaman için sizlerin beğeneceği ve tarz olarak sizleri yansıtan süsleme konsepti ile rakiplerimiz arasında fark yaratıyoruz. Çok seçenekli süsleme konsepti ve catering servisi sunan İSTANBUL MALTEPE DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizimde kaliteli hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Burada mesela isterse 1000 kişilik bir düğün olsa bile bunların hepsini karşılayacak olan personellerimizle sizlere yeri geldiğinde 24 saat hizmet sunarak gerekli olan her şeyi eksiksiz olarak sunmaktayız. Bizim için değerlisiniz ve çok önemli gününüzde istediğiniz her şeyi sorunsuz olması için elimizden gelenin çok fazlasını sizlere sunuyoruz. Yer neresi olursa olsun bu ister Kır Alanı ister Bahçe yada Yazlık hiç fark etmiyor saatler içinde orayı sizlere mükemmel bir düğün alanı haline getiriyoruz. Bizim işimiz sizlere seçenekler sunmak yok o yok ya oda yok gibi cevapları doğru bulmuyoruz için genel olarak Düğün Malzemeleri Kiralama ve Catering Hizmeti seçeneklerimiz hep çoğalttık. Buda bize zamanla sürekli olarak sizin gibi elit müşteriler kazandırdı. Bu sistemde sizde profesyonel bir destek almak isterseniz hemen müşteri temsilcimizle arayıp görüşebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir