Genel

İstanbul Sultanahmet Organizasyon Firmaları

İstanbul Sultanahmet Organizasyon Firmaları içinde deneyimli çalışan personel ve profesyonel ekipmanlarla hizmet sağlıyoruz. Sizlere sunacağımız etkinliklerle hayatınızı kolaylaştırarak sizlere sorunsuz hizmet sağlıyoruz. Sanat Galerisi Açılış Kokteyli için sizlere hazırladığımız kokteyl menüleri ve ikramları mutlaka incelemenizi öneriyoruz. Kalabalık bir ziyaretçiniz varsa ve Sergi Açılış Organizasyonu hizmet istiyorsanız sizlere kaliteli ikramlarımızda hizmet vermeye hazırız. Sırada en çok tercih edilen Evde Nişan ve Söz Organizasyonları için sizlere neler yaptığımızı örnekleri ile birlikte sunuyorum. Herkes en rahat olduğu yerde ağırlamak ister konuklarını ve dostlarını buda herkes için geçerli olarak evidir.

Burada sizlerin Evde Nişan Töreni için yapmayı planladığınıza bir etkinlik varsa bizde sizlere yardımcı olmak isteriz. Söz Organizasyonu için belkide elinizde imkanlar yetersiz kalacak en basit olarak 40 kişi geldiğini düşünelim. 4 kişiyi aynı anda oturtabilecek bir oturma grubu yada sandalyeniz var mı. Çoğu kişinin yoktur diğer yandan İstanbul Sultanahmet Nişan Töreni İkramları içinde yiyecek ve içeceklerinde olması gerekiyor. Aynı anda hem konuklarla ilgilen hem gelecek davetlilerle sohbet et sizce de bu biraz zor bir seçim değimli. Dışarıdan yiyecek ve içecek bile sipariş etseniz onlarda kendinizin dağıtması gerekiyor. O yüzden hiç bir şey yapmadan önce Nişan Organizasyon Şirketleri ile anlaşmak ve Catering Hizmetleri için yardımı almak gerekir:

Burada sizin zannettiğiniz gibi çok Nişan Organizasyon Fiyatları . Paketlerimiz içinde seçim yaparsınız ve istediğiniz hizmetlere göre bütçe çıkartırız ve ödemesini öyle yapmanız yeterli olacaktır. Burada İSTANBUL SULTANAHMET NİŞAN KOKTEYL ORGANİZASYONU ise her zaman için hizmet sunduğumuz etkinliklerden biridir. Bunun yanında Nişan Masası Süsleme Konsepti ile birlikte ikramlıklar, hediyelikler, arka fon çiçek süsleme gibi hizmetlerde sizlere profesyonel olarak sağlıyoruz.  Sırada bahçede, evde, villada, teknede, cafede, restoranda, terasda, yazlıkda, gemide, kır alanında, havuz başı için Çocuk Doğum Günü Partisi için sizlere sunacağımız hizmetler sırayla yazıyorum. Burada herkes tarafından son zamanlarda oldukça talep edilen Bubble Show ve Sihirbaz Kiralama ile ilgili paylaşımlar yapıyorum.

İSTANBUL SULTANAHMET DOĞUM GÜNÜ SİHİRBAZI 45 dakikalık bir gösteri yapmaktadır. Özellikle doğum günü çocuğunu gösterilere ekleyerek onuda mutlu eder şapkadan tavşan çıkarma, ayrılmayan halkalar, çiçek olan sopa, ateşli şapka, kaybolan para gibi bir çok etkinliği kendi yapmaktadır. DOĞUM GÜNÜ BUBBLE SHOW da ise çocukları köpek baloncuklarla oyunlar oynatıyor onların baloncuk olmasını sağlıyor mükemmel bir gösteri herkese tavsiye ediyoruz. Klasik ama her zaman talep edilen DOĞUM GÜNÜ PALYAÇOLARI çocuklara yüz boyamalar, oyunlar, balonlar, yarışmalar dolu dolu 2 ya da 3 saatlik bir PALYAÇO KİRALAMA tüm etkinlikleri sizler için yapmaktadır.  En güzel DOĞUM GÜNÜ MASASI SÜSLEME sizin olmasını isterseniz harika tasarımcımız sizler içinde kişiye özel süslemeler yapmaktadır.

Bu DOĞUM GÜNÜ MASASI İKRAMLIKLARI VE HEDİYELİKLERİ ile birlikte harika bir konsept oluşturduk. Tabı DOĞUM GÜNÜ ARKA FON (AFİŞ, ÇİÇEK VE BALON SÜSLEME ) den oluşan harika tasarımlarımız var. Yalnızca kişiye özel tasarımlarımız 1 hafta öncesinden sipariş alınarak yapılmaktadır. Gerekli bilgileri istediğiniz zaman müşteri temsilcimiz sizlerin bilgi almanızı sağlar.. Neden çocuklar çok eğleniyor da Yetişkin Doğum Günü Partisinde büyükler eğlenmesin. Eğlenmek mutlu olmak onlarında hakkı harika bir parti düzenleyerek çılgınlar gibi eğlenmenizi sağlıyoruz. İstediğiniz zaman bize nerede olacağı göstersek sizler için orayı mobil olarak harika bir etkinlik mekanı haline getirebiliriz. Tabı bazı bilgiler gerekli mesela partiye kaç kişi gelecek istediğiniz müzikler nedir hepsini ayrıntılı bir şekilde öğrenmemiz gerekiyor.

Hazırlıklar için SES SİSTEMİ + DJ KİRALAMA –BİSTRO MASA TEMİNİ – GARSON –SERVİS PERSONELLERİ gibi tüm hizmetleri sizlere sağlıyoruz. İsterseniz IŞIK SİSTEMİ KİRALAMA servisimizde mevcuttur onlarda sağlayabiliriz. Tema olarak İSTANBUL SULTANAHMET KOKTEYL ORGANİZASYONU havasında geçen bu partide eğlenmeyen kimse kalmayacak herkes çılgınlar gibi eğlenecek.. Sırada en görkemli Düğün Organizasyonu için elimizde olan DÜĞÜN SÜSLEME MALZEMELERİ KİRALAMA için sizlere bilgiler vereceğim. Elimizde olan özel tasarımlı DÜĞÜN ARKA FON herkeste olmayan çok büyük bir kalp şeklinde fondur. Onun öncesinde Düğün mekanına podyum kuruyoruz ÇİÇEKLİ GELİN YOLU KİRALAMA ekipmanlarımızı hazırlıyoruz.

Harika görünümlü kocaman şamdanlar ve şamdanların dışına doğru sarkan çiçekler görsellerimiz çok güzeldir. İsterseniz ofisimize yada depomuza gelip tüm kullanılacak ekipmanları görüp inceleyebilirsiniz. Ayrıca NİKAH MASASI SÜSLEME ve KİRALAMA seçeneklerinizde sizlere bazı ürünlerimizi hediye amaçlı temin ediyoruz. Bu fırsatlardan yararlanmak için mutlaka paketlerimizi incelemenizi öneriyoruz. Sade olarak çoğu zaman artık İSTANBUL SULTANAHMET DÜĞÜN KOKTEYL ORGANİZASYONU oldukça bizden isteniyor ve sunumlarımızı ona göre yapıyoruz. Burada önemli olan sizlerin ne istediğinize cevap verebilmektir. Mesela Düğün Kokteyl Fiyatları oldukça makul olarak sizlere sunuyoruz biraz daha pahallı paketlerimiz de var seçeneklerimiz mevcut.

Sizin burada ara sıcak kokteyl menüleri ile aldığınızda bütçe biraz daha yükseliyor. Sizlere sunacağımız hazır DÜĞÜN KOKTEYL İKRAMLARI paketlerimizden alırsanız bir çok ürünü sizlere para almadan sağlıyoruz. En ekonomik Düğün Organizasyon için hazırladığımız mutlaka paketlere bakmalısınız: Ayrıca sizlere sunacağımız TRİO MÜZİK GRUBU ekibimizde oldukça başarılı müzisyenlerden oluşmaktadır. Eğer BELEDİYE NİKAH SALONU için bir KOKTEYL ORGANİZASYON ŞİRKETİ gerekiyorsa sizlere kaliteli ikramlarımız ve profesyonel ekibimizle yardımcı olabiliriz. Burada Nikah Kokteyl İkramları sizler için hazırladığımız yiyecek ve içecek menülerine bakabilir ve inceleyebilirsiniz. En etkili pet shop, giyim mağazası, sanat galerisi, kuyumcu, eczane, otel, sergi, spor salonu,  cep telefonu mağazası, araç galerisi, kuaför, butik, emlak ofisi, veteriner kliniği, kasap, güzellik merkezi, cafe, mobilya mağazası, market İSTANBUL SULTAHAHMET AÇILIŞ ORGANİZASYONLARI için sizlere profesyonel olarak hizmet vermeye hazırız.

Şimdi sizlere çoğu zaman gelecek konuklar için yapılan hazırlıklardan biri olan Açılış Kokteyl Organizasyonu, için neler yapıyoruz onların bilgilerini sunuyorum. Öncelikle biliyoruz çok heyecanlısınız ve ilk iş gününüzde sevdiklerinizle birlikte sohbet muhabbetler etmek istiyorsunuz. Burada en büyük yardımcınız biz olacağız sanki sizden biriymiş gibi onları karşılayacağız. Bu yüzden hiç merak etmenize gerek yok bizlerle gelecek konukların sayısı ve ikramda neler olmasını istiyorsunuz bunların bilgisi bizim için yeterli olacaktır. Şimdi sıra artık bizde AÇILIŞ KOKTEYLİ için daha konuklar gelmeden önce kurulumları mızı yapıyoruz her şeyi eksiksiz olarak hazırlıyoruz. Burada dilerseniz KARŞILAMA HOSTESİ ekibimizde gelen konuklara hoş geldiniz diyerek ilk adımları atmaya başlıyor. Sonrasında Servis Hostesi ekibimiz ellerinde tepsilerle dolaşarak herkesin yiyecek ve içeceklerden faydalanmasını sağlamaktadır. Şimdi reklam üzerine tamamen yoğunlaşıp gerçek bir Açılış Organizasyonu nasıl olur, örnekleri ile birlikte anlatıyorum. En etkili uygulamalardan biri olan Açılış Süsleme gerçekten doğru yapıldığı zaman çok etkili olmaktadır.

Diğer yandan çok ilgi çekmeyi başaranlardan olan Trio Müzik Grubu açılış sırasında kapının önünde dinleti yapması herkes tarafından hoşnutla karşılanmaktadır. Açılış Hostesi ekibimizde sizlerin el ilanlarını ve promosyon ürünlerinizi yoldan geçen herkese dağıtarak tanıtıma fayda sağlamaktadırlar. Diğer yandan Kostümlü Palyaçolar bir yandan dans eder bir yandan balon dağıtır oda etkili olmaktadır. Müzik yayını ile piyasa müzikleri ile mekanın açıldığını herkes anlamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir