Genel

İstanbul Ataşehir Açılış Organizasyonu

İstanbul Ataşehir Açılış Organizasyonu içinde sizlere profesyonel ekipler sağlayarak başarılı sonuçlar için hizmet sağlıyoruz. Ekibimiz sizin istekleriniz doğrultusunda en iyi hizmetleri sağlıyor ve profesyonel çalışmalar yapıyor. Sizlerre gerekli olan en başarılı ekipleri ve kullandığımız son model ekipmanlarla hizmet vermeye hazırız.  İlk olarak yapılması gereken kendimiz neler istiyoruz bunu belirlemektir. Tabi istediğiniz her şeyin planlamasını yapacak olanda AÇILIŞ ORGANİZASYONU bu işlerde uzmanlaşmış şirketlerdir. İlk gün önemlidir bu günü bilen kurumsal firmalar özellikle bu tarz etkinliklerde İş Toplantıları da aynı gün yaparak zamandan kazanmaktadırlar.

Bu tarz etkinliklerde en çok gördüğümüz dans eden Palyaço Hizmeti ellerinde broşürlerle hem dans ederken hemde dağıtımını yapmaktadırlar. Neredeyse olmasa olmaz arasında olan Sunucu kullandığı mikrofonla bizim istediğimiz bir çok bilgiyi yoldan geçen ve alışveriş yapan müşterilerle paylaşmaktadır. Tabi kurulması gereken daha önceden Müzik Sistemi Kiralama ilk etkinlik çalışmamızda kurar ve kontrol ederiz. Tabi ilk olarak erken saatlerde ilk yaptığımız işlem Açılış Süsleme ile başlayarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Sonrasında ise Balon Süsleme çalışmalısınız İŞ YERİ AÇILIŞLARI için en uygun şekilde sarar ve düzeltiriz. Burada yapılması gereken özellikle en çok dikkat çeken yerlere yapılması gerekmektedir. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL (  2 kişilik palyaço kiralama, 50 metre balon süslemesi, sunucu hizmeti, ses sistemi kiralama, patlamış mısır arabası temini, ).

Bizim ekibimiz uygulama yapmadan önce nerelere ne kadar Süsleme Hizmeti olacak sizinle paylaşmaktadırlar. Bu tarz süslemeleri özellikle Market Açılış Organizasyonu için sağlamaktayız. Her zaman içim em çok talep edilense kapı takı süsleme modelidir. Sonrasında ise maskot kiralama, tahta bacak, robot adam, açılış mankeni gibi bir çok seçenek yer almaktadır. Bunları en çok Market Açılışları için tercih etmelerinin birinci sebebi çok dikkat çekmemesidir. Zaten bu konuda uzman olan İSTANBUL ATAŞEHİR AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI sizlere genel olarak bir çalışma yaparak hizmeti sunacaktır. Burada açılışlar konusunda çalışma sistemine göre farklılık gösterebilir.

Mesela Kuyumcu, Eczane, Ofis gibi yerler özellikle istedikleri AÇILIŞ KOKTEYLİ için bizden çalışma yaparak hizmet istemektedirler. Sizlere burada sunacağımız ilk olarak Müzik Grubu Kiralama seçeneklerini sunarak istediğiniz gibi bir etkinlik olmasını sağlarız. Tabi gelenleri daha kapıda selamlıyor olan Karşılama Hostesleri ekibiniz ayrıca gelenlere marka yada ürün tanıtımı da yapmaktadırlar. Tabi konuklara özel AÇILIŞ İKRAMLARI için menü oluşturmayı unutmamak gerekir.  Ama bazı Mağaza Açılış Organizasyonu için ücretsiz olarak dağıtılan Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama tercih etmektedirler. Tabi bizim seçeneklerimiz çok sizlerin istediği doğrultuda sizlere hizmet etmeye hazırız.

Sizlere sunduğumuz kokteyl menüleri için istediğiniz bir menü oluşturabilir  Zaten Catering Hizmeti sunan İSTANBUL ATAŞEHİR AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI sizlere bir çok menü sunarak karar almanızı sağlayacaktır. Tabi burada konuklar için bistro masa kurulumu ve servis personellerde gerekli. Bunların hepsini size uzman personelimiz birlikte sunuyoruz.. Harika bir dinleti yapan Trio Müzik ekibimiz bir yandan garson ekibimiz ellerinde tepsilerle gelen tüm konuklara yiyecek ve içecek hizmeti sunmaktadır. Amacımız sadece sizlere gelen konukların karşısında prestij sağlamaktır. İstediğiniz zaman sizlere uzmanlık alanlarımız olan Kokteyl Organizasyonu için bir çok bilgi verebilir ve hizmetleri sunabiliriz. Bizim size önerimiz ara sıcaklı menülerden oluşan harika sunumdur.

Ayrıca servisimizi sizin iş yerinizde sıcak sıcak yaparak herkesin beğenisini kazanıyoruz. Sizde bizim gibi ayrıntılara önem veriyorsanız mutlaka sizlere sunduğumuz hizmeti değerlendirmenizi rica ediyoruz. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4500TL ( 100 kişilik açılış kokteyl menü ara sıcaklı, 4 kişilik servis personeli, 2 kişilik trio müzik grubu, 10 adet kokteyl masası, 40 metre balon süsleme, 1 kişi karşılama hostesi  her şey dahil. )

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir