Genel

İstanbul Sancaktepe Açılış Organizasyonu

İstanbul Sancaktepe Açılış Organizasyonu için sizlere sunduğumuz etkinliklerle başarılı sonuçlara ulaşmanıza yardımcı oluyoruz. Her zaman için bizden profesyonel hizmetleri almanız çok kolaydır. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4000TL ( 80 metre balon süsleme, 10 adet masa kiralama, 100 kişilik açılış kokteyl menüsü soğuk aperitifler, 4 kişilik servis elemanı, 1 karşıma hostesi, 1 kişi kemancı kiralama her şey dahil.). İlk günün yıldızı olmak ve gelen konukların önünde prestij kazanmak artık zor değil. Bunu yapmak için AÇILIŞ KOKTEYLİ en doğru tercihler arasında yer almaktadır. Tabi burada önemli olan bir yandan davetlilere ikramda kusur etmeyecek profesyonel bir şirket olması da çok önem taşımaktadır.

Konukların hizmetinde olacak garson ve servis personelleri gibi her şeyi de sizler için biz ayarlıyoruz. Müzik seçimi ise tamamen size bağlı hareketli bir ortam olsun isterseniz Dj Kiralama tam size göre olmaktadır. Ama yok ben biraz daha sakin bir ortam olmasını isterim dersinizde sizlere üç kişilik Müzik Grubu Kiralama seçtiklerimizden faydalanmanızı isteriz. Sizlere sunduğumuz sunumlarda MAĞAZA, GÜZELLİK SALONU, OFİS İŞ YERİ AÇILIŞLARI için uygun olarak sunulmaktadır. Sizlere profesyonel olarak destek sunan İSTANBUL AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI arasında kusursuz etkinlikler sunmaktayız.

İlk gün önemlidir bunun tanıtım için bir fırsat olduğunu yöneticiler bilir bu yüzden çok güzel hazırlanırlar. Burada ilk olarak AÇILIŞ ORGANİZASYONU için doğru ve işini bilen bir şirketle anlaşmak gerekmektedir. Tabi burada doğru adımlar atmak önemlidir mesela örnekler ve önerilere oldukça açık olmak gerekiyor. Tabi profesyonellik önemli bu yüzden etkinlik hizmetleri alırken çalışacak personelde bu işin uzmanı olması gerekiyor. Biz sizlere sunacağımız tüm ekibimizi sizlere bu işte uzman kişilerden oluşturmaktayız. Dekorasyonun ne kadar önemli olduğunu ise sizlere bir çok örnek sunarak gösterebiliriz.

İlk yapacağımız iş ise Açılış Süsleme ile başlamaktır bunun nedeni Balon Süsleme çalışması herkes tarafından dikkat çeken bir unsur olmasıdır Bunu sizlere hizmet sunacak İSTANBUL AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI bilir ve sizi doğru tercih yapmanız için yönlendirecektir. Bizim size ilk sunacağımız Sunucu + Ses Sistemi Kiralama olmaktadır. Bunun sebebi çok iyi konuşmalar yaparak sunucu hem müzik yayını hemde elindeki mikrofonla bizim istediğimiz sloganları herkese duyuracaktır. Tabi ne konuşacağı hakkında daha önce bilgiler veriyor ve istediğimiz sloganları, kampanyaları tüm halka duyuruyoruz.

Onun yanında ise hem dans ederek hemde el ilanlarını dağıtarak dansçı Palyaço Hizmeti olmasında etkinliği çok renk katacaktır. AÇILIŞ CATERİNG İKRAMLARI olarak sizlere Patlamış Mısır + Pamuk Şeker Arabası Kiralama seçeneklerinde önermekteyiz. Bizim daha fazla seçeneğimiz var ama sizin müşteri temsilcisi ile göreşerek daha fazla bilgi alabilirsiniz. Mesela robot dansçı, uzun tahta bacak kiralama, şişme maskot temini gibi bir çok etkinlik hizmeti sizleri beklemektedir. Ayrıca sizlere sunduğumuz paketleri hem ekonomik hem doğru tercih yapmanız açısından sunmaktayız. Ne zaman isterseniz çalışmalarımız hakkında sizlere her konuda bilgiler sunmaya hazırız.

Ayrıca baskılı balon aldığınızda ücretsiz olarak palyaço ekibimiz dağıtımında sizler için gerçekleştirmektedir. Ama baskı olarak 1000 adet olarak satışa sunulmaktadır logonuzu yada istediğiniz bir yazıyı balonlara bastırabilirsiniz. Tanıtım için Market, Cafe, Kasap gibi yerler için sunduğumuz paketleri değerlendirebilirsiniz. Bunların dışında Limonatacı, Osmanlı Şerbeti, Macuncu gibi ikram seçeneklerimizle olduğunu unutmayalım.

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( 2 kişilik palyaço kiralama, 1000 adet baskılı balon + dağıtımı, sunucu hizmeti, müzik sistemi kiralama, 3 adet masa temini, 50 metre zincir balon süslemesi, patlamış mısır arabası kiralama, şişme maskot temini, fly tüp kiralama her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir