Genel

İstanbul Silivri Açılış Organizasyonu

İstanbul Silivri Açılış Organizasyonu için aradığınız uzman bir ekip ve profesyonel ekipmanlara sahip bir yer ise o zaman doğru adrestesiniz. Sizlere sunacağımız etkinlik hizmetlerini özellikle uzman çalışan personellerden seçerek sunuyoruz. Sizlere para kazındıracak ve müşterilerinizi ilk günden oluşturmak için AÇILIŞ ORGANİZASYONU olurken deneyimli bir ekip gerekmektedir. Burada önce keşif yapılmalı ilk olarak Açılış Süsleme nasıl olacağı hakkında karar alınmalıdır. Tabi bu karar alırken önce her yerden gözüken bir Balon Süsleme çalışması olmak gerekmektedir. Sonrasında ise gerekli olan iyi bir DJ + Ses Sistemi Kiralama ile  hem müzikler çalmalı hemde bir yandan elinde mikrofonla istediğimiz sloganları söylemesi gerekmektedir.

Tabi hemen ortalık güzelleşir ve bir hareket başlar yoldan geçen herkes mekanın açıldığı anlamaktadır. Sonrasında ise dansçı Palyaço Hizmeti olmalı ayrıca broşür ve baskılı balonlarında dağıtımını sağlamaktadır. Şunu en başta bilmemiz gerekiyor herkesin işinde iyi olması çok önem taşır. Mesela burada dans eden palyaçolar bir yandan anonslar ve el ilanlarının dağıtımı hepsi bir bütündür. Bu yüzden çalışan personellerin hepsi bize gerekli olmaktadır. Bunun için eğer bütçeniz yüksek tutarsanız sizlere getirisine o kadar güzel olacaktır. İşinde uzman ve kaliteli çalışmalar sunan İSTANBUL SİLİVRİ AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere 24 saat hizmet sunmaktayız.

Çalışmalarımızı hep deneyimli ekip arkadaşları ile gerçekleştiriyoruz bizleri istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Burada Pamuk Şeker + Patlamış Mısır Arabası Kiralama ve ücretsiz olarak dağıtımını yaptığımız etkinliklerden biridir. Burada sıcak ve taze olarak dağıttığımız bu açılış ikramları herkes tarafından yoğun talep görmektedir. Sizde eğer açılışımız sırasında uzun kuyruklar oluşmasını istiyorsanız bu hizmet tam size göredir. Sizlerin istekleri doğrultusunda farklı hizmetlerden olan robot adam, uzun tahta bacak, maskot kiralama, açılış mankeni gibi bir çok etkiliğinde sizlere sunmaktayız.Her zaman başarılı sonuçlar almak için o işi bilmek gerekir. Bizde yıllardır bildiğimiz işi yaparak sizlere etkinliklerinizde kolaylık sunuyoruz.

Burada yapılacak olan etkinlikler için en başarılı ekipleri sizler için görevlendirerek başarılı hizmetler almanızı sağlamaktayız. Kullandığımız son model ekipmanlar ve başarılı çalışanlarla her zaman hizmetinizde olacağız. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI  3000TL  (  50 metre zincir balon süsleme, 2 kişilik palyaço kiralama, 2 adet maskot temini, 5 adet renkli uzun masa kiralama, 1000 adet baskılı balon satışı, dj ve ses sistemi kiralama patlamış mısır arabası temini ). İlk günün değerini bilen gerçek patronları her zaman için tanıtımı çok önem vermektedir. Burada gelecek konukların karşısında prestij sağlayacak olan yapılacak hizmetlerin büyük önemi vardır. İlk olarak yapılması gereken ise AÇILIŞ KOKTEYLİ için doğru tercihler yapmak gerekmektedir.

Mesela en başında sizlere harika bir Müzik Grubu Kiralama oldukça gelen konukların beğeneceği bir hizmet olmaktadır. Tabi diğer yandan gelecek konuklara ürün yada marka tanıtımını olmasını isterseniz bunun içinde Karşılama Hostesleri görevlendirebilir ve gelecek tüm konuklara tanıtımını yapabiliriz. Eğer görkemli bir AÇILIŞ BALON SÜSLEME isterseniz onun içinde sizlere sunumlar yapabiliriz. Mesela bulunduğunuz cadde ve sokakları zincir balonlarla süsler herkesin bakmasını sağlayabiliriz. Ayrıca bistro masa kurulumlarını ise istediğiniz renklerde yapabiliriz. Servis nereden gidecek menü de neler olacak hepsinin bilgisini sizinle paylaşarak bilgiler almanızı sağlıyoruz.

En lezzetli sunumları yapan İSTANBUL SİLİVRİ AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI arasında sizlere günlük ve taze hizmet sağlıyoruz. Açılış Catering Hizmeti sağlarken ürünlerin günlük ve kaliteli olmasına özen gösteriyoruz. Bazı ikramlar ise sizlerin mutfağında hazırlanıyor istediğiniz menülere göre farklılık göstermektedir.  Her bir ayrıntı önemli gelecek konukları sizin adınızı en iyi şekilde karşılamak ise bizim görevimizdir. Bu yüzden sorun olmaması ve son dakika sürprizle karşılaşmamakta gerekir:. Sorunsuz bir Catering Hizmeti planlıyoruz bu yüzden sizlere en başarılı ekibimizle hizmetler sağlıyoruz. Bizleri Açılış Kokteyl İkramları için her zaman arayabilir menüler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Dilerseniz kendinizde menü oluşturabilirsiniz bizde gerekli sunumlar sizler için yapar kolayca tercih yapmanızı sağlarız. Her- etkinlikte mutlu yüzleri görmek için dur durak bilmeden ekibimizle sizlere profesyonel hizmetler sunmaktayız. AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4500TL ( 30 metre balon süsleme, 10 adet masa kiralama, müzik grubu 3 kişilik, 100 kişilik ara sıcaklı açılış kokteyl ikramları, 4 kişi garson temini, 2 kişilik karşılama hostesi hizmeti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir