Genel

İstanbul Çekmeköy Açılış Organizasyonu

İstanbul Çekmeköy Açılış Organizasyonu için sizlere sunduğumuz hazır paketlerle seçim yapmanızı kolaylaştırıyoruz. Her zaman etkinliklerde uzman ekibimiz profesyonel ekipmanlarımızla sizlere hizmetler sağlıyoruz. En önemli etkinliklerden olan AÇILIŞ KOKTEYLİ gelecek konukları en iyi ağırlamanın yollarından biridir. Burada İş Toplantıları genel olarak tüm kurumsal şirketler tarafından önemle yapılmaktadır. Sunulacak olan her bir ayrıntı biliyoruz ki önemli konuklarınızı aynı hassasiyetle ilgileniyor ve onlara yiyecek içecek servisi yapmaktayız. Yaptığımız işin önemini biliyor ve sorunsuz etkinlikler olması için çok çalışıyoruz. Danışmanlarımız sizlerle görüşerek neler istediğiniz konusunda fikirlerinizi alarak doğru etkinliklerin planlamasını yaparak sizlere gerekli sunumları yapacaktır.

Bu tarz Açılış Kokteyl Organizasyonu için sorunsuz geçmesi ve istediğiniz sonuç almak için elimizden gelenin fazlasını yaptırdığımızı bilmenizi isteriz. Tabi burada aslında bir çok personel çalışıyor mesela uzman bir Trio Müzik Ekibi Kiralama da bunlarda seçeneklerimiz arasında. Mükemmel şarkılar eşliğinde çanlar müzikler sizlere harika bir dinleti sunacaktır. Yok ben parti havasında istiyorum derseniz o zaman da sizleri profesyonel Dj Hizmeti sunarak. KOKTEYL ORGANİZASYONU harika eğlence dolu bir partiye çeviriyoruz. Bu sefer tüm gelen davetlileriniz dans eder eğlenir ve muhteşem bir gün geçirmesini sağlarız.

Her ortama uyum sağlayacak olan personellerimiz eğlence olursa eğlence eğer slow bir parti olması gerekirse sade bir çalışanlarla sizlere destek veriyoruz. Tabi bu konuda uzmanlaşmış ve başarılı İSTANBUL ÇEKMEKÖY AÇILIŞ KOKTEYL FİRMALARI arasında sizlere mükemmel hizmet sunmaya hazırız. Bu tarz etkinliklerde en çok tercih edilenler arasında Karşılama Hostesleri de fazlasıyla yer almaktadır. Mesela daha konuklar gelmeden kapıda onlara hoş geldiniz diyerek sizin markanızı yada istediğiniz ürünleri gelen tüm misafirlere tanıtarak markanıza değer katmaktadır. Şimdi ise burada çok güzel etkinliklerden oluşan paket sunacağım. Bu sunduğumuz paketleri sizler yorulmayın diye hazırladık ayrıca Klinik, Eczane, Kuyumcu, Alışveriş Merkezi gibi yerlerin etkinlikleri için uygundur.

AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 5000TL ( 75 metre balon süsleme, 4 kişi garson temini, 100 kişilik soğuk ikramlardan oluşan açılış kokteyl menüsü, 2 karşılama hostesi, 3 kişilik trio müzik grubu ( keman, gitar, akordeon. Her şey dahil). Her etapta size farklı seçenekler sunan AÇILIŞ ORGANİZASYONU ekibimiz sizlere sürekli olarak etkinliklerinizde profesyonel çalışmalar yaparak hizmet sağlamaktayız. Ticaret hayatında herkes için ilk gün önemlidir ve bunun farkında olan yöneticiler ilk günü bir heyecanla, umutla değerlendirerek hizmet alırlar. Burada yapılması gereken bir çok etkinlik var ama bize göre bunu Açılış Süsleme ile başlatmak çok iyi seçim olacaktır.  Uygulama yapılacak yerleri ise mutlaka İSTAMBUL ÇEKMEKÖY AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI ile paylaşmanızı öneriyoruz.

Burada yapılması gereken Balon Süsleme Hizmeti oldukça önemli ama doğru yapılması her şeyin başında geliyor. Sonrasında iyi konuşan ve dikkat çeken Sunucu yanında getirdiği Ses Sistemi Kiralama ile harika konuşmalar yapmaktadır. Tabi burada sizlerin ürünlerinizi tanıtarak bir yandan kampanyaları tüm halka duyurur. Herkes işini bu şekilde yaparsa en iyi sonuçlar çıkar ve tanıtım gerçekleşir. Daha bitmedi tabi her açılışın starı yanı dans eden Palyaço Hizmeti de olması gerekir. Onlar çocukların dikkatini çeker ve çocuklara balon dağıtır, yüz boyama yapar böylece şirinlerinden herkesin hoşuna gitmektedir.

Tabi sonrasında ise AÇILIŞ İKRAMLARI etkinliğiniz en güzel sunumlara sahip Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama + Dağıtımı yer almaktadır. Sizlerin istekleri doğrultusunda İş yeri Açılışı için gelen tüm herkese ücretsiz olarak dağıtımı yapılmaktadır. Tabi bu Market, Mağaza, Cafe gibi her yer için uygun olup adet sayısı için müşteri danışmanımızla görüşebilirsiniz. Her yer için aynı etkinliklerin olması gerekmez sizlerin istedikleri içinde size özel paketler hazırlanarak sunumlar yapılabilir. Burada önemli olan sizlerin ilk gününüz de en başarılı sonuçlara ulaşmak bizim için çok önemlidir.

Bu yüzden her zaman önce sizi dinliyor bizlere verdiğiniz bütçeler dahilinde sizlere etkili hizmet sunmaktayız. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( 1000 adet baskılı balon, 3 kişilik palyaço kiralama, pamuk şeker arabası temini, 50 metre zincir balon süsleme, 4 adet masa kiralama, flp tüp 6 metre boyunda, şişme palyaço kiralama,)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir