Genel

 İstanbul Maltepe Organizasyon Şirketleri

 İstanbul Maltepe Organizasyon Şirketleri içinde sizlere uzman ekipler ve son model ekipmanlarla birlikte etkinlik hizmeti sunmaktayız. Sizler için sunduğumuz etkinlik hizmetlerini bu işte kendini kanıtlamış profesyonel çalışanlardan oluşmaktadır.  İsterseniz sizlere bu hizmetleri sunacak olan DÜĞÜN ORGANİZASYONU için neler yapabiliriz kısaca anlatalım ve bilgiler sunalım. Öncelikle sizden bir bilgi istiyoruz en başta bize hayalleriniz anlatmanızı ve sevdiğiniz renkleri bize hepsi gerekli. Onun dışında ise kendi ekipmanlarımız da olan Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde neler istediğinizde önemlidir. İlk önce sevdiğiniz renklerle başlayalım Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme Hizmeti olarak neler yapacağımıza birlikte karar verelim. Sonrasında ise Düğün Tagı Kiralama modellerimizi incelemeniz gerekli çünkü bizde üç çeşit fark süsleme modelleri vardır. Bürde bizim en başta sizlere önerdiğimiz Gelin Yolu Çiçek Süsleme özellikle herkes tarafından görüntü olarak mükemmel bir görünüşe sahiptir.

Gelen konukların hepsi özellikle bizim Düğün Süsleme konseptimizle resimler çekilir bir anı olarak paylaşmaktadır. Bu düğün alanı süsleme modellerimiz herkesin elinde olmayan son model konseptlerden oluşmaktadır. Bu son model ekipmanları sizlere sağlayacak olan İSTANBUL MALTEPE DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ görüşerek kendilerinden gerekli bilgileri alabilirsiniz. Düğün alanları özellikle beyaz konsept her zaman daha fazla olmasını görüntü olarak daha güzel gözükmesin sağlayacaktır. Sizin kurduğunuz hayalleri gözümün önünde tutarak süsleme modellerini ona göre ayarlıyoruz.  Hem sizin istediğiniz her şey bizim için çok değerli bunlarda yapabilmek için sürekli olarak tasarımcılarımız farklı konseptler oluşturarak seçeneklerinizi daha da fazla olmasını sağlamaktadır.

Tabi bu kolay değil ama sizler bizim için çok önemlisiniz sizlerin hayal ettiğiniz konseptleri sunmak bizim içinde bir mutluluktur. Tabi sizlere sunabileceğimiz farklı seçenekler arasında DÜĞÜN KOKTEYLİ yer almaktadır. Eyer ayakta düzen olarak harika düğün etkinliklerinden olan Kokteyl Organizasyonu da düzenleyebiliriz. Burada diğerine farklı olarak bistro masaların kurulumu ve çoğu kişinin ayakta olduğu bir davettir. Tabi burada Düğün Süslemeleri yapıyoruz fakat konsept olarak daha farklı oluyor. Bunun ayrıntıları için sizlere görsel olarak bir çok video sunabiliriz.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4750TL ( 100 kişilik düğün kokteyl menüsü, 4 kişilik garson temini, 10 adet bistro masa temini, 30 kişilik masa sandalye kiralama, 1 kişilik karşılama hostesi, düğün tagı ve arka fon kiralama her şey dahil.).Yeni bir iş yeri kurulurken ilk günün önemini bilen yöneticiler özellikle AÇILIŞ ORGANİZASYONU için önem verir ve hazırlık yaparlar. Tabi ilk bakış açısı önemlidir ilk adım atılırken çevrenizde sizde yeni müşterilerinizi oluşturabilirsiniz. Bunu yapmak için araştırma yaparken şunda bilmek gerekir doğru olan şeyler başarı getirir. Bu yüzden karar alırken mutlaka bu konuda uzmanlaşmış kişilere danışmak gerekir. Mesela bizim müşteri temsilcimiz sizlere bu etkinlikler hakkındaki bilgilerim çoğunu sunar.

Size sadece seçmek kalır gerisini ise firmamıza bırakmanız yeterli olacaktır. Her zaman sunduğu başarılı etkinliklerde İSTANBUL MALTEPE AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sizlere hizmet sunar. Tabi burada sizlere öneri olarak en çok tercih edilenler arasında yer alan Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama hizmetini değerlendirmenizi istiyoruz. Tabi sonrasında ise Açılış Süsleme en çok beğenilen ve etkinliklerde tercih edilenler arasındadır. Fakat doğru yapılması ve kaliteli olması gerekiyor burada en kaliteli Balon Süsleme Hizmeti sağlayarak şık bir görünüm elde ediyoruz.

Eğer canlı bir etkinlik dilerseniz o zaman DJ Hizmeti + Müzik Sistemi Kiralama size çok iyi bir tanıtım fırsatı sunar. En güzel tanıtımlar çalan müzikler eşliğinde yoldan geçen herkese iletecek ve tanıtımı çok güzel şekilde sunabilir. Bu yüzden sizlere sunduğumuz paketleri mutlaka değerlendirin göreceksiniz çok ses getirecek bir etkinlik hizmeti sunacağız. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL  ( 2 kişilik palyaço kiralama ve baskılı balon dağıtımı, 1 sunucu hizmeti, kiralık ses sistemi, 1000 adet baskılı balon, 5 adet bistro masa, 40 metre balon süslemesi, 1 adet patlamış mısır arabası kiralama.).Tabi sadece tanıtım olması gerekmiyor gelecek konuklar içinde ilk gün zor hazırlıklar yaparak onları en iyi şekilde ağırlamakta gerekir. İşte burada sizlere profesyonel olarak sunduğumuz AÇILIŞ KOKTEYLİ yaparak gelen konuklar arasında saygınlık kazanmanızı sağlayacağız.

Gerekli olan konuk sayısını bize bildirmeniz ve masa kurulumundan önce renk tercihi yapmanızdır. İstediğiniz model masa renkleri dışında kokteyl alanını Açılış Balon Süsleme de gerçekleştirebiliriz. Açılış Catering her zaman davetlileriniz ağırlamak onları yiyecek ve içecek hizmeti sağlamak için bizi arayabilirsiniz. Tabi dilerseniz bir yandan sizlere Trio Müzik Grubu Kiralama da sağlayarak tüm gelen konuklara hoş bir dinleti sunabiliriz. En çok eğlendiğimiz işlerden biri olan DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ sizlere kusursuz dolu dolu etkinliklerle sunmaya hazırız Amaç olarak oyunların eğlencenin olduğu Çocuk Partileri için sunduğumuz bir birinden güzel harika etkinliklerle sizlere hizmete hazırda bekliyoruz. İlk olarak sizlere Doğum Günü Sihirbazı nın sunduğu gösterideki etkinlikleri anlatarak başlayalım.

 Sihirbaz Kiralama 50 dakikalık süper bir gösteri sunmaktadır. Şapkadan tavşan çıkarma, ayrılmaz çember, sopa bez olursa, renkli toplar ayrıca doğum günü çocuğu ile sihirler yaparak etkinliği bitirir. Tabi en çok gördüğüm etkinlikler arasında olan Palyaço Kiralama en çok tercih edilenlerin arasında 1 sıradadır. Doğum Günü Palyaçoları çocuklara yüz boyama, sosis balon dağıtımı ve oyunlar yaptırarak etkinliğini tamamlar bu oyunlar deve cüce, çuval, dart, halat, mantar gibi bir birinden güzel etkinliklerdir. Kişiye özel Doğum Günü Masası ve Arka Fon AFİŞ Kiralama hizmeti sunan firma arıyorsanız sizlere İSTANBUL MALTEPE DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde hemen çalışmalara başlayarak hizmet sunabiliriz. Burada sizler için özel tasarımcılarımız istediğiniz bir görseli harika Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramları sunarak harika bir görsel sunmaktadır. Burada istediğiniz model Doğum Günü Arka Fon Süsleme seçeneklerinde görüşmelerimize bakarak örnekleri inceleyebilirsiniz. Büyükler için sunduğumuz Yetişkin Doğum Günü Partisi gerekli olan Catering Hizmeti ile gerçekleştirmekteyiz.

Burada genel olarak sunduğumuz Kokteyl Organizasyonu tarzında olan bu etkinlik herkesin doyasıya eğlendiği bir hizmettir. Çok başarılı bir DJ Hizmeti yanında kurduğumuz Ses Sistemi Kiralama seçeneği ile gelecek tüm davetliler çılgınlar gibi eğlenmesi sağlıyoruz. Tabi onlar için hazırladığımız bistro masalar, yiyecek, içecek ikramları gibi her şeyi profesyonel garson ve servis hostesi ekibimizle sağlamaktayız. Sizler sadece gelen konuklarımızla dans edin eğlenin bir şeyler için geri kalanı bizim ekibimize bırakın. Herkesin özellikle kendi evini tercih ettiği NİŞAN ORGANİZASYONU için sizlere kolaylıklar sağlamak için buradayız. İlk olarak gelecek konukların listesi ve neler istediğiniz konusunda bizimle fikirlerinizi paylaşmanız gerekmektedir.

Bizlerle paylaştığınız bilgiler dahilinde sizlere sunacağımız Catering ve Organizasyon Hizmeti ile gelecek konuklarınız kendi evindeki gibi rahat etmesini sağlayacağız. İlk olarak onlara Sandalye Kiralama, Kokteyl İkramları, Nişan Masası Süsleme gibi bu hizmetleri sağlarız. Bunun lada sınırlı değil aslında sizlere sunacağımız bir çok Nişan Malzemeleri Kiralama servisimiz mevcuttur. Burada ilk etapta bize bütçeniz yol gösterici olacaktır sizin isteklerinize göre farklı paketler sunacağız. Ayrıca bir birinden şık kokteyl masaları ve ikramları sunarak gelen konukların beğenisi kazanıyor ve ağızlarını tatlandırıyoruz.

Sizler için profesyonel çalışmalar yapan İSTANBUL MALTEPE NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında sürekli olarak kendimizi ve elimizde olan ekipmanları genişletmekteydi. Sadece Nişan Töreni İkramları için neler istediğinizi belirtmek ve gerisini bize bırakmak en doğru tercih olacaktır. Unutmayalım ki sizin düşündüğünüz gibi kalabalık bir konuk listeniz olursa bu davet zorlu geçebilir. Bunun için en başında SÖZ ORGANİZASYONU için profesyonel bir Catering Şirketi anlaşmak sizi bu anlamda bir çok sorundan kurtulmanızı sağlayacaktır. Tabi burada yapılması gereken ilk şey SÖZ MERASİMİ için gelecek konuklara güzel ve şık görüntüye sahip Nişan Süslemeleri yapılarak başlayabiliriz. Buradaki amacımız sizlere en mutlu günlerinizde gelecek davetlileriniz en iyi şekilde karşılayarak sizlerin beğenisi kazanmaktır.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 30 adet sandalye kiralama,  60 kişilik nişan kokteyl menüsü soğuk ikramlar, 60 adet nişan hediyelikleri, nişan masası kiralama, ev süsleme, 4 adet bistro masa temini her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir