Genel

Evde Doğum Günü Partisi

Yılda bir gün kendi evinizde kendinize özel bir, doğum günü parti fikriniz varsa sizin için hazırlıkların tamamını organizasyon ekibimizle birlikte yapabiliriz. Sadece parti hazırlıkları değil gelen dostlarınızın karşılanması ve Doğum Günü partisinin mekanının düzenlenmesine kadar biz yapıyoruz. Gelen konukların sayısına göre bistro masalar ve catering ikramlıkların evinize kadar getiriyoruz. Eviniz yada kiraladığınız bir mekanda olabilir bizimle iletişime geçip konuk sayısı ve yaş günü partisinde neler talep ettiğinizi bildirmeniz yeterlidir. Eğlenceli Doğum Günleri için sizlere özel kutlama ekipmanlarımızla 24 saat hizmetinizdeyiz.

Ev Partisi için nereyi duşundunuz havuz başı, ev, sosyal tesis, kiralık villa tüm bu saydığımız her yer için bizi arayabilirsiniz. Yetişkin partisi için catering hizmeti verdiğiniz örnek olarak menüler şu şekildedir. İlk olarak ara sıcakların bulunduğu misket köfte, tavuk, kanepe çeşitleri tatlı olarak ta ise doğum günü pastası, ekler, tartolet gibi tatlılardan oluşmaktadır. En çok ise bistro masalardan oluşan bir parti düzenlenmesi talep ediliyor firmamızdan. Bu hizmeti sizlere İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası ayrıma yapmadan nakliye, kurulum, toplama gibi her şey dahil olarak sunuyoruz. İlk yapmanız gereken bizi arayıp kişi sayısına göre ve istediğiniz menü ile fiyat almaktır. Eğer anlaşma sağlanırsa size yazılı olarak teklif sunabilir ve Doğum Günü Kokteyl Organizasyonu gün belirleriz. Parti için merak ettiğiniz DJ + Ses Sistemi, Servis Hostesi, Catering Menüleri gibi aklınıza takılan tüm sorunlarınız için bizden bilgi alabilirsiniz. Vakit kaybetmeden Ev Partisi ve kutlama organizasyonlarınıza fiyatları için 02122134500 telefonumu arayın.

Doğum Günü Organizasyonu Nasıl Yapılır önce çocuklar için bilgi verelim evde doğum günü hazırlıkları, örnekleri ve düzenleme hakkında nasıl olacağı faydalı bilgiler. Çocuğunuzun yaşı küçük ise palyaço hizmeti alabilir ve arkadaşları ile ortalama 2 ile 3 saat arası eğlenmesini sağlayabilirsiniz. Bunun sınırlı değil mesela anlaştığınız Organizasyon Firması ile süsleme seçmeklerde bilgisi alabilir mini yada detaylı süsleme paketlerinde de anlaşabilirsimiz. Çocuğunuz için büyük bir bütçeniz varsa sihirbaz, pinyata, şişme oyun alanı gibi seçeneklerde mevcut. Oğlunuzun yada kızınızın arkadaş davetlisi fazla ise pamuk şeker ve mısır arabası da tercih edebilirsiniz.

Özellikle çocuk partileri için kullan at yanı kağıt bardak ve karton tabak kullanmanızı sevdiği kahramanların konseptinde olması onlar daha çok mutlu edecektir. Ama çocuğunuzun yaş 10 üzerindeyse artık palyaço kiralama devri kapanmış artık eğlence dolu doğum günü kutlamaları gelmiş demektir. İstanbul genelinde bir çok müşterimiz çocuğu için dj ve ses sistemi kiralama hizmeti alıp kendi evleri yada bahçelerinde disko gibi eğlenceler düzenlemektedir. Biraz daha teferruat gerektiren Yetişkin Doğum Günü Hazırlıkları bir çok farklı düzenleme ve bilgi gerektirir.

Sınırı yok sizlere Catering & Doğum Günü Firmaları size farklı seçenekler sunabilir. Ama Türkiye genelinde Kokteyl Organizasyonları talep görmektedir. İstanbul genelinde yaptığımız görüşmelerde bir çok müşterilerimiz kendi evlerinde yada kiraladıkları bir villada partiyi gerçekleştiriyor. Eğer parti malzemesi almayı düşünüyorsanız bunu Eminönü den kolayca alabilirsiniz. Yetişkin partileri için orda farklı ürünler mevcut mesela 30 yaş partisi gibi konseptli ürünleri mağazalar sizlere sağlıyor. Zamanım yok diyorsanız, büyüklere Doğum Günü Parti malzemeleri satan sanal marketlerden de temin edebilirsiniz.

15 gün önceden, doğum günü için süsleme ürünleri sipariş vermenizi hatırlatmak isteriz. Genç doğum günü parti, sahipleri kendi evlerinin bahçelerinde parti verirken ses, ışık ve dj ekipmanları kiralayıp arkadaşlarını davet ederek kokteyl partisi düzenleme ile eğlenmektedir. Eğer sizinde bir parti planınız varsa ofisimizde toplantı yaparak en eğlenceli doğum günü için fikirleri sunabilir ve organizasyonu gerçekleştirebiliriz. Özellikle Doğum Günü Organizasyonları, için balon dekorasyonu, bistro masa kiralama, catering hizmetinden oluşan paketlerimiz hakkında bilgi almanızı dikkatle hatırlatırız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir