Genel

İstanbul Kayışdağı Organizasyon Firmaları

İstanbul Kayışdağı Organizasyon Firmaları içinde kurumsal olarak sizlere çözümlere sunuyoruz. Eğer sizinde bir etkinlik için kurumsal bir şirket arıyorsanız sizlere sadece bir telefon kadar uzağız Kişiye özel Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme seçeneklerimizle bizi arayıp bilgi alabilirsiniz. Doğum Günü Masası İkramlıkları, Hediyelikleri, Arka Fon Afiş, Balon Süsleme gibi her şeyi kapsayan sizlere özel paketler hazırladık. Bu paketlerde tüm her şey yer almaktadır ama ortalama 10 gün öncesinden kesinleştirmek gerekmektedir. Burada tasarımcılarımız tarafından yapılan Doğum Günü Süsleme Konsepti hazırlanma süresi ortalama 1 hafta kadar sürmektedir. Şimdi eğlenceli oyunlarla dolu bir ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU için neler yapılır hemen anlatalım sizlere.

İlk olarak sizlere Sihirbaz + Palyaço Kiralama ekibimiz bir partide neler yapıyor onun bilgisini sunalım. Doğum gününde beklentiler yüksektir çocuklar arkadaşları ile doyasıya eğlenmek ve yarışmalarda olmak ister. Bunu sağlayabilecek eğitimli palyaçolarımız yanında getirdiği oyun malzemeleri ile etkinlikleri sağlamaktadır. Burada yanında olan sosis balonlar, yüz boyaması, çuval, dart, halat gibi bir çok malzemeyle çocuklara yarışmalar sunmaktadır.  Sihirbazımız çocuklara sadece show yapmaz onları yanına alır ve sihir numaraları beraber yaparak çok güzel bir anı kalmasını sağlamaktadır. Eğer Bubble Show (Baloncuk Gösterisi ) isterseniz doğum günü sihirbazı kiralama esnasında söylemeniz gerekiyor yanında tüm ekipmanlarını getirerek gösteriyi yapmaktadır.

Sizlere sunacağımız örnek olarak DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI 900TL ( 1 palyaço servisi ve doğum günü sihirbazı ortalama 2 ile 3 sat arasında sürmektedir. Şimdi büyük küçük demeden sizleri ortak bir etkinlik olan Yetişkin Partileri için sunduğumuz Catering ve Organizasyon Hizmetleri için neler yapıyorum. Burada öncelik olarak yetişkin partileri olarak yer alıyor ama bazı müşterilerimiz çocukları ayrı olarak eğlenmesi için onlarada animasyon talep ediyor. Bu etkinlik genel olarak bahçede olurken bir tarafsa müzikli eğlence bir tarafta palyaçolu sihirbazlı oyunlar.

Biz sizler için gelecek konukların masasından ikramlarına kadar her şeyin planlamasını sağlıyoruz. Mesela harika müzikler çalan DJ Hizmeti yanında Müzik Sistemi Kiralama gibi hizmetleri sağlıyoruz. Çocuklar içinde şişme oyun parkı kiralama gibi ayrı oyun alanları kurarak herkesin eğlenmesini sağlıyoruz. Eğer İSTANBUL KAYIŞDAĞI DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında bu sunduğumuz hizmetleri merak ediyorsanız sadece bir telefonla bile tüm bilgileri almanızı sağlayabiliriz.  Şimdi Düğün Organizasyonu için kendimiz geliştirdiğimiz ve tasarımcılarımız tarafından hazırlanan Düğün Süsleme Konsepti nasıl olur hepsini sizinle paylaşıyorum.

Burada mobil olarak sunduğumuz Düğün Malzemeleri Kiralama servisimiz sizler nereye isterseniz oraya kurulumunu yapmaktayız. Amacımız sizlerin en mutlu gününde bir parça bizimde katkımız olarak istediğiniz ve hayal ettiğiniz düğün etkinliğini sizlere sunmaktır. Burada sizlere düşen görev nasıl olmasını istediğini ve sevdiğiniz renkleri bizlerle paylaşın. Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda sizlere özel DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında istediğiniz paketleri hazırlayalım ve sunalım. Burada 3 lu konsepti almanızı öneriyoruz bunlar Düğün Arka Fon, Gelin Yolu Süsleme, Nikah Masası Kiralama bu konsept hepsi bir birine uyumlu ve çok hoştur. Burada eğer hazır paketlerden yararlanırsanız daha uygun bütçelerle hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Sizlere seçenek olarak sunacağımız Masa Sandalye Kiralama modellerini istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Dilediğiniz konsepti hazırlamak için bekleyen ekibimiz en şık tasarımcıları sizler için uygulamaktadır. Burada sizlere sunacağımız DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL paket içeriği 100 kişilik düğün kokteyl ikramları, trio müzik grubu, 12 adet bistro masa, 3 kişilik servis personeli, 1 adet arka fon ve gelin yolu süsleme her şey dahildir.)  Şimdi sizlere Düğün Kokteyl Organizasyonu ne gibi hizmetler sağlıyoruz hepsinin bilgisini sağlıyorum. Burada ilk olarak sunulan bütçeler oturma düzenli düğün etkinliklerinin neredeyse yarısı gibi bir bütçe ile harika bir DÜĞÜN KOKTEYL olabilir.

Burada en çok tercih edilense Trio Müzik Grubu ve DJ Partisi dir. Bizde tüm seçenekler var dilerseniz ayakta düzen olarak sizlere mükemmel bir Kokteyl Organizasyonu sunabiliriz. Herkes özellikle Evde Nişan Organizasyonu için misafir ağırlamanın çok güzel olacağını düşünür. Bu doğrudur ama 15 kişi gelirse ya 50 kişi gelirse bu sefer çok zorlu olmaz mı sizce. Bunları önüne geçmek için öncelikle İSTANBUL KAĞIŞDAĞI NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI ile anlaşmadan önce konuk sayınızı belirlemeniz daha önemlidir. Bu ister Söz Merasimi ister Nişan Töreni olsun hiç fark etmez Catering Hizmetleri sağlanması gerekmektedir.  Burada sağlanacak olan Evde Nişan Töreni İkramları için Fiyatları gelecek konuk sayısına göre ve istediğiniz menülere göre farklılık göstermektedir. Bunu istediğiniz Söz Organizasyon Firmaları sorabilir bilgi alabilirsiniz bu standarttır değişmez.

Eğer aklınıza takılan şeyler varsa bunu sorun etmeyin arayın müşteri danışmanımız sizlere gerekli bilgileri paylaşsın. Her zaman için en kaliteli hizmeti vermek için profesyonel ekip ve ekipmanlarla sizlere çözümlere sunuyoruz. Ekip arkadaşlarımız tüm etkinlikler için eğitim almış deneyimli kişilerden oluşmaktadırlar. Sırada oynamasız eğlencesiz olarak belediye nikah salonlarında yapılan etkinlik için neler yapıyoruz. Burada belediyeler çoğu zaman sizlere mekan sunar ama dışarıdan da Catering Firmaları arasından biriyle anlaşmamızı önerirler. İşte biz Nikah Organizasyon Firmaları arasında burada sizin için devreye gireriz.

Sizlere takı töreni sırasında uzun kuyruklar oluştuğunda en taze ikramları sunarız. Garson ve servis hostesi ekibimiz ellerinde tepsilerle dolaşarak sizlere profesyonel ikram hizmet sunmaktadır. Sırada tanıtım için AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI neler yaptığımızı anlatan bir yazı paylaşacağım. Burada ilk olarak sağlam bir ekip kurmak gerekiyor yanı herkesin deneyimli olması her şeyin profesyonel olarak sunulması demektir.  Burada kurduğumuz ekibin size maliyetinde sunacağım ve o zaman her şeyi daha kolay anlaşılacak. Başlıyorum güzel bir İstanbul Kayışdağı Açılış Süsleme en başta yapılması gerekiyor etkinlikte oldukça göze hitap etmektedir.

Bu yüzden Balon Süsleme uygulaması mutlaka olmasını öneriyorum. İstediğimiz anonsları yapacak profesyonel bir Sunucu + Müzik Sistemi Kiralama ise olmasa olmazlardandır. Sonrasında ise durmadan gümbür gümbür müzikle dans eden 2 kişilik Palyaço Servisi oldukça başarı sağlar. Kapının giriş kısmına 6 metre boyunda fly tüp ve patlamış mısır arabası kiralama servisi ile Market İş yeri Açılışı çok güzel olacaktır.Sizler için burada sunduğumuz AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2000TL hepsi dahildir. Sizlere sunduğumuz bu paket Mağaza, Market, Güzellik Salonu, Butik gibi İş yeri Açılışı için uygundur.

Eğer istediğiniz tanıtım değilde İstanbul Kayışdağı Açılış Kokteyl Organizasyonu ise o zaman zaman kaybetmeyin hemen arayın sizlere hazır menülerimizi sunalım. Burada özellikle gelecek konuklar bizim için çok önemli daha mekana girerken Karşılama Mankenleri tarafından hoş geldiniz diyerek markanın da tanıtımı sağlanmaktadır. Daha öncesinden 1 hafta önce konuştuğumuz gibi bistro masaların kurulu yapılır ve servis masasında uygun yere kurulmaktadır. Burada isterseniz DJ isterseniz Trio Müzik Grubu gelen konukları müziklerle karşılar ve servis personellerimiz AÇILIŞ KOKTEYLİ sırasında ellerinden gelenin fazlasını yaparak sizlere Catering Hizmeti sunmaktadırlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir