Genel

İstanbul Ataşehir Organizasyon Şirketleri

İstanbul Ataşehir Organizasyon Şirketleri arasında kurumsal çalışma sistemimizle sadece sizlere profesyonel hizmetler sunmaktayız. İhtiyaç duyduğunuz zaman en mutlu ve en zor günlerinizde sizlerin profesyonel olarak hizmetle her zaman yanınızda olacağız. En rahat edeceğimiz ve konuklarımızla çay kahve içip tanışacağımız EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU için size sadece gerekli olan uzman bir şirketle anlaşmaktır. Zaman çok önemli ve kendi zamanız sadece gelecek konuklara ayırmanız onlar daha yakınlaşmak daha doğru bir tercih olmaktadır. Konuklara sadece Nişan Töreni İkramları ile bitmiyor gerekli olan öncelikler arasında Nişan Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme gibi bir çok gerekli olan ekipmanlarında sağlanması gerekmektedir.

Bunları ayrı arı düşünmekte size zaman kaybettirir güzel geçen zamanınızı daha değerli şeylerle değerlendirin. Sizin yerini burada sağlanması gereken her şeyi İSTANBUL ATAŞEHİR NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ profesyonel olarak sağlar ve size kendinize ayırmak için zaman kalır. Bu tarz etkinlikler Ev, Bahçe, Villa, Yazlık Söz Organizasyonu olsun hepsi için ayrı ayrı sunduğumuz paketlerimiz mevcuttur. Sadece burada bize neler istediğinizi söyleyiniz ve fikirlerinizi bizim paylaşmanız çok önemlidir. Bu doğrultuda sizlere sağlayacağımız Nişan Malzemeleri Kiralama en doğru ekipmanlarla sağlanmaktadır.

Tabi gerekli olan istediğiniz konsept sahip Nişan Hediyelikleri, İkramlıkları gibi kişiye özel ürünlerde sizlere sunuyoruz. Şimdi sizlere sunacağım Nişan ve Söz Merasimi için paketleri her zaman kullanabilir bizden talep edebilirsiniz. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL  ( 55 kişilik nişan hediyelikleri ve ikramlıkları,  4 adet bistro masa, 55 kişilik soğuk ikramlardan olaşan nişan catering, 2 kişi servis elemanı, nişan masası kiralama, arka fon afiş süsleme, gerekli olan servis ekipmanları her şey dahil.). Her yeni evlenecek olan çiftler hayal eder ve araştırmaya yapar bir çok yerden bilgiler alır. Tabi bu bilgilerin doğru olması çok önemlidir bu yüzden doğru bilgiler almak gerekmektedir.

Tabi burada bizde çok çalışma yapıyoruz DÜĞÜN ORGANİZASYONU için özel olarak tasarımlarını yaptığımız ürünlerimiz mevcut. Tabi burada seçenek oldukça fazla herkes sizlere Düğün Malzemeleri Kiralama için destek verebilir. Ama bu Düğün Süsleme Konsepti özellikle çok güzel olması gerekmektedir. Bizim sağladığımız etkinlik hizmetlerini daha öncede görebilir ve modelleri inceleyebilirsiniz. Bu konseptleri bizim tasarımcılarımız sizler için yaptı ve tüm evlenen çiftler tarafından oldukça göze çarpıyor ve düğünleri için istiyorlar. Tabi en güzeli ve en görkemli bir düğün süslemeleri olması gerekiyor bizde sürekli olarak Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizi çoğaltıyoruz. Mesela üç çeşit arka fon süslememiz var onun dışında ise saray konsepti oluşturduk beklide ona bayılacaksınız.

Onun dışında ise farklı modellere sahip Masa Sandalye Kiralama modellerimiz var ayrıca bu tarz ekipmanları farklı olarak süsleyebiliyoruz. Sizlerin renk ve konsept seçiminden sonra bizde çalışmalarımıza başlar ve en başarılı süslemeleri yaparız. Elinde en çok ekiplanlara sahip İSTANBUL ATAŞEHİR DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde ilk sırada biz varız. Bu yüzden sürekli olarak daha çok düğün malzemelerini ekipmanlarımıza ekleyerek sizlere seçenekler sunuyoruz. Tabi sizler hayal edersiniz biz ise bu hayallerinizdeki bir düğün olması için gece gündüz çalışır ortaya harika süslemelerden oluşan konseptler çıkarırız.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( 40 adet sandalye kiralama, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü, 12 adet bistro masa, düğün arka fon ve gelin yolu süslemesi, 4 garson kiralama her şey dahil.  Her zaman Catering Firmaları sizlerin istediğiniz gibi Düğün Kokteyl Organizasyonu sunmayabilir. Burada Düğün Kokteyl İkramları özellikle güzel sunumlar yaparak ikramları sunuyoruz. Hem taze hemde kaliteli ürünleri sunarken amacımız her zaman muşteri memnuniyeti olmuştur. Eğer sizde DÜĞÜN KOKTEYLİ için bir Cateing Hizmeti veren şirket arıyorsanız artık aramanıza gerek kalmadı. Burada kullanılacak olan ekip ve ekipmanların hepsi bir birinden şıktır. Hedefimiz sizlere her şeyin güzelini sunmak ve kaliteli hizmet almayışı ile çalışmalar yapmaktayız.

Tabi ekonomik ve şık tercih eden herkes özellikle Kokteyl Organizasyonu olmasını bizden istemektedir. Eğlence etkinliklerinde  en başarılı olan İSTANBUL ATAŞEHİR DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde sizlere uzman ekibimizle profesyonel olarak hizmet sağlıyoruz. Tabi burada yapılacak olan etkinlikler çok önemli biz her yaş grubu için farklı hizmetleri sağlıyoruz. Tabi Çocuk Partileri için özellikle Palyaço + Sihirbaz Kiralama en çok tercih edilen hizmetlerin başında gelmektedir. Çocuklar özellikle Doğum Günü Palyaçoları ile dolu dolu oyunlar oynuyor ve yarışmalarda kazanarak çok mutlu oluyorlar. Tabi birde onların çok sevdiği Doğum Günü Sihirbazı da oldukça büyük ve küçük demeden herkesin beğenisini kazanmaktadır.

Ortalama gösterisi 45 dakika sürmektedir bu gösteride tavşan yada güvercin isterseniz ekleyebiliriz. En çok beğenilenler arasında Bubble Show ( Baloncuk Show) da bir çok müşterimiz tarafından istenmektedir. Bunların dışında sizlere Şişme Oyun Parkı Kiralama, Maskot, Kostümlü Animasyon Ekibi, Çocuk Masa Sandalye Kiralama seçeneklerimiz arasında yer almaktadır. DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI 3000TL  ( 2 kişilik palyaço servisi, şişme oyun park temini, çocuk masa takımı kiralama, balon süsleme, sihirbaz kiralama, içi dolu pinyata, bubble show her şey dahil.). Kalabalık konuk listeniz varsa sizlere Yetişkin Doğum Günü Partileri için çalışmalar yaparak hizmet sağlamaya hazırız.

Tabi özellikle Yetişkin Partileri en çok istenilen Catering Kokteyl Hizmeti olmaktadır. Kurduğumuz profesyonel Müzik Sistemi Kiralama + DJ Hizmeti ile en güzel şarkılar bu gün sizin için çalacak ve tüm konuklarınız partide çılgınlar gibi eğlenecektir. Bunun yanında sizlere çok özel Doğum Günü İkramları sunarak herkesin ağızlarını tatlandırıyoruz. Kişie özel en uygun bütçelerle Çocuk Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme seçenekleri sunarak sizlere hizmet sağlıyoruz.

Bu kişiye özel konseptlerde istediğiniz ir figürü çocuğunuzun partisinde çok güzel süslemeler yaparak hizmet sağlarız. Mesela Doğum Günü Hediyelikleri, İkramlıkları bir birinden ürünleri özel tasarımlarla sizin için yapıyoruz. Ortalama hizmet verdiğimiz bu özel tasarımlı ürünlerin hazırlanması bir hafta sürmektedir. İstediğiniz her konsept için bizden bilgi alabilirsiniz sizlere en güzel Doğum Günü Süsleme modellerini sunmaya hazırız. Tanıtım şart olduğu ve ilk günün ne kadar önemli olduğunu bilen yöneticiler özellikle AÇILIŞ ORGANİZASYONU için en iyi şekilde hazırlanmasını istemektedir.

İlk günde çevrenize iyi mesajlar vererek yanı ikramlar ve hediyeler gibi bir çalışma yapmak çok doğru olacaktır. Burada ikram olarak Pamuk Şeker – Patlamış Mısır Arabası Kiralama bunu yapabileceğimiz en iyi etkinlikler arasındadır. Tabi bizim için dans eden Palyaço Hizmeti hem dans eder hemde elindeki ilanların dağıtımını sağlamaktadır. Onun yanında olabilecek en iyiler arasında Sunucu Hizmeti kullanacağı Ses Sistemi Kiralama önemli bir rol almaktadır. Gerekli sloganları söylersek mekanın açıldığı bilgisini yoldan geçen arabalara ve insanlara karşı çok güzel bir tanıtım sunmaktadır. İsterseniz sizlerin kampanyaları yada ürün tanıtımları ve yaptığınız indirimleri en iyi şekilde sunarak tanıtımı sağlamaktadır.

En etkili tanıtımları sunan İSTANBUL ATAŞEHİR AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ  içinde  sizlere profesyonel çalışmalar yaparak hizmet sağlarız. Eğer sizinde ilk günde herkesi kendi İŞ YERİ AÇILIŞI için karşılamak ve onlara karşı saygınlık kazanmak istiyorsanız o zaman AÇILIŞ KOKTEYLİ tam size göre demektedir. Bizden bu konuda çalışma isterseniz sizlere farklı Açılış Kokteyl Menüleri sunabiliriz. Bu tamamen size bağlıdır bize vereceğiniz bütçe dahilinde istediğiniz gibi bir paket oluşturabiliriz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3250TL  ( patlamış mısır arabası kiralama, 2 kişilik palyaço hizmeti, ses sistemi temini, dj hizmeti, 70 metre zincir balon süsleme, 5 adet bistro masa, uzun tahta bacak, şişme maskot kiralama her şey dahil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir