Genel

İstanbul Ümraniye Organizasyon Şirketleri

İstanbul Ümraniye Organizasyon Şirketleri içinde sizlere deneyimli çalışan personellerimiz ve son model ekipmanlarımızla etkinlik hizmetleri vermekteyiz. Hedefimiz zorlu geçen mutlu günlerinizde sizlerin yanında olarak istediğiniz etkinlikleri en başarılı şekilde gerçekleştirmektir. Belediye nikah salonları artık evlilik akdi için mekan sağlıyor ama NİKAH KOKTEYLİ için bazen hizmet vermeyebiliyor. Her nikah salonu aynı değil bunu çalışmak istediğiniz belediyeye sorarak öğrenebilirsiniz. Bizim sağladığımız hizmet ise evlilik akdi sırasında beklerken yada sonrasında takı merasimi olduğunda gelen tüm konuklara KOKTEYL ORGANİZASYONU için yiyecek ve içecek hizmetleri sağlamaktır.

Bunu sizlere en başarılı Nikah Organizasyon Şirketleri arasında olmaktan mutlulukla sağlıyoruz.  En titizlikle davranılan ve kendi evimizde rahat ettiğimiz NİŞAN ORGANİZASYONU için neler yaparız hepsini paylaşalım. Öncelikle sizin konuklarınız bizim içinde önemli burada yapılması gereken konuklarınız la kaynamaktadır. Sizler çay, kahve içerken bizim profesyonel ekibimizde sizin için tüm konuklarla ilgilenir. Ve eksikler varsa onların birer birer temin eder sizin için her şeyi Nişan Töreni İkramları için hazırlamaktadır. Tabi sadece Söz Merasimi için Catering Hizmeti sağlamakla bitmiyor burada gerekli olan Nişan Malzemeleri Kiralama da yapılması gerekiyor.

Mesela Nişan Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme gibi ekipmanların mutlaka Söz Organizasyonu sırasında olması gerekmektedir. Bu ister Evde ister Bahçede olsun tüm ekipmanlar konuklar gelmeden önce hazırlanmalıdır. Tabi en çok gerekliler arasında Sandalye Kiralama, Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları olması gerekenler arasındadır. Sizde bizim kadar düşünüyor ve özeni yorsanız bunları bunları mutlaka İSTANBUL ÜMRANİYE NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile görüşüp talep etmeniz gerekmektedir. Tabi bu işte uzman organizatörler sizlere bir çok seçenek bulacaktırlar. Aralarından aklınıza yatanları seçenek size özel bir bütçe çıkarılmasını isteyebilirsiniz. Bizimde sizlere önerilerimiz olabilir tabi gelecek konukların sayısında çok önemlidir. Sunduğumuz hizmetleri beğendiklerinizle hazır paketler sunabilir sizlere kolaylıklar sağlayabiliriz.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 60 kişilik nişan hediyelikleri, nişan masası kiralama, 40 adet sandalye kiralama, 60 kişilik nişan kokteyl menüsü, 6 adet bistro masa,  nişan tagı kiralama, 2 kişilik servis personeli, servis ekipmanları her şey dahil.). Tanıtım iş hayatının bir parçası doğru yapılırsa kısa sürede markalaşmaya kadar gidiyor. Bunun farkında olan kişiler ilk gününde önemini gayet iyi bilir. Bizde buna istinaden harika etkinliklerden oluşan AÇILIŞ ORGANİZASYONU hazırlıkları yaptık. Bu hazırlıklar özellikle ilk günden çevrenizde tanınma fırsatı veriyor. Mesela dış kısımlara logonuzun renklerinde Açılış Süsleme yapabilir özellikle açıldığını da herkes görmüş olur. Tabi bunların yapılması gereken yerleri dikkatlice seçerek Balon Süsleme ile dekorasyon çalışmasını yapmak gerekmektedir.

Bu dekorasyon çalışmasının yanında AÇILIŞ İKRAMLARI olarak Patlamış Mısır ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama en güzel seçenekler arasındadır. Yaptığımız çalışmalar şunu gösterdik en çok ücretsiz olarak dağıtılan bu ikramlar özellikle çok uzun kuyruklar olmasını sağlıyor. Bunun lada bitmiyor ki mesela baskılı balonları Palyaço Kiralama ekibimiz dağıtımını yaparak ve dans ederek oldukça dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu bilgi paylaşımları ve önemli önerileri İSTANBUL ÜMRANİYE AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile alacağınızı unutmayın. Diğer yandan sizlere iyi bir dj de çok faydalı olabilir mesela giriş kısma kurduğumuz Müzik Sistemi Kiralama seçenekleriyle elinde mikrofonla çok güzel sloganları aratarak mekanın açıldığını herkese duyurmaktadır.

Sadece reklam için çalışmıyoruz bir çok müşterimiz bizden konuklar için AÇILIŞ KOKTEYLİ için hizmet istemektedir. Tabi markalaşmış ol yada olma bu tarz konukları ağırlamak özellikle saygınlık kazandıran etkinliklerdendir. Burada gerekli olan tüm ekipmanları sizler için sağlıyoruz. Zaten tüm ekipmanları sürekli olarak kurulumu yapıyoruz mobil olarak sağladığımız bu hizmetlerden sizde faydalanabilirsin. Sizlerin hizmetinde olacak Müzik Grupları, Garson, Karşılama Hostesleri şık servis ekipmanları gibi her şeyi bizde bulabilirsiniz.

AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2500TL (patlamış mısır arabası kiralama, fly tüp, 4 kokteyl masası, dj hizmeti, müzik sistemi temini, 1000 adet baskılı balon, 2 palyaço servisi, 40 metre balon süsleme her şey dahil.). En harika DÜĞÜN ORGANİZASYONU olması için başarılı bir firma ile anlaşmamız gerektiğini herkes bilir. Bizde bu şekilde çıktık yola kendimizi sürekli olarak geliştirmek ve sizlere daha fazla seçenek sunabilmek için.Sonrasında ise tasarımcılarımız sizler için kimsede olmayan saray konseptini sundu yanında daha farklı Düğün Süsleme Hizmeti ile birlikte tabiî ki. Tabi Düğün için Masa Sandalye Kiralama modellerde hazırladık.

Üstelik istediğiniz gibi süsleyebilir farklı seçenekler kullanarak konsept yapabiliriz. En çok gerekli olan Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerimiz var. Kocaman vazoların içinde çiçekler, beyaz halı, gelin yolu süsleme gibi hepsi bir birinden güzel konsept olacakta Düğün Tagı Kiralama ve Gelin Yolu Süsleme seçeneklerle sizleri bekliyor. Şunu belirmek isterim ki bu size sunduğumuz konsepti İSTANBUL ÜMRANİYE DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ sunmayabilir. Bu tasarımları kendi ekibimiz özel siparişle yaptırmakla birlikte kendi ekipmanlarına ekleyerek sizlere sunmaktadır. Sadece oturma düzenli düğünler değil onlardan farklı olarak ayakta düzenledi yapıyoruz.

Hem ekonomik hemde gösterişli DÜĞÜN KOKTEYL olmasını isterseniz mutlaka gösterimlerimize bakmanızı öneririz. Burada yapılan çok şık kokteyl masaları ve arka fonlar gibi her şeyi seçeneklerimiz arasında sizlere sunuyoruz. Sadece Düğün Catering Hizmeti değil bunun yanında çiçekli süslemeler ve farklı dekor sahne gibi her şeyi sizlere sunarak daha gösterişli etkinlikler sunmaktayız. Sırada sadece işimiz eğlence ve burada sunacağımız Yetişkin Doğum Günü Partileri için sunacağımız harika Kokteyl Menüleri ve servis personelleri gibi her şeyi sizlere sağlıyoruz.

Çok iyi bir Dj gelen konuklarınıza müzik partisi sunarken diğer yandan çalışan personellerimiz yiyecek ve içecek hizmeti sağlayarak herkesi en iyi şekilde ağırlıyoruz. Kişiye özel en çok tercih edilen Doğum Günü Masası Kiralama ve Arka Fon AFİŞ olmaktadır. Sizlere burada istediğiniz ya hayali kahraman yada çocuğunuzun resminden oluşan Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları sağlıyoruz. Tabi bunlarla sınırlı değil siz tasarımcılarımızla görüşüyor gerisini onlara bırakıyorsunuz. Ama ortalama 1 hafta öncesinden görüşmek ve karara varmak gerekiyor hazırlıklar biraz zaman almaktadır. En eğlenceli hizmetleri sunan İSTANBUL ÜMRANİYE DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasındayız dilerseniz sizde hizmet alarak farkımızı görebilirsiniz.

Çocuk Partileri için sizlere sunduğumuz Sihirbaz Kiralama, Bubble Show (Baloncuk Gösterisi) Doğum Günü Sihirbazı gibi etkinlikleri profesyonel ekibimizle sağlamaktayız. Sizlere sunduğumuz Doğum Günü Palyaçosu çocuklara sunduğumu yarışmalarla harika bir eğlence hizmeti sunmaktadır. Ayrıca yarışmalarla da bitmez sosis balondan şekiller ve yüz boyama figürleri yaparak çocukları mutlu olmasını sağlanılmaktadır. Tabi bütçeniz dahilinde Doğum Günü Sihirbazı ortalama 50 dakikalık harika bir gösteri sunmaktadır. Yanında getirdiği kocaman çantasında neler yok ki tavşanlar, şapkalar, çemberler, renk değiştiren toplar gibi hepsi ile harika gösteriler sunmaktadır.

Ama önemli olan ise doğum günü çocuğunu gösteriye katarak onunda okus pokus diyerek eğlenmesini ve özel gününde unutulmaz olmasını sağlamaktadır. DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI 2500TL  ( 1 kişi palyaço kiralama, 1 kişi sihirbaz temini, 1 adet şişme oyun parkı,pamuk şeker arabası kiralama, balon süslemesi, 1 kişi masal kahraman kiralama her şey dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir