Genel

Baby Shower Partisi

Baby Shower Dünyada moda haline gelen, Baby Shower Parti Organizasyonları artık Türkiye genelinde bir çok anne ve babalarda tercih ediyor. Hem nasıl tercih edilmesinki kurulan renkli şeker masaları, ikramlar, resimli ürünler herkesin ilgisini çekiyor. Bu tarz bebek partileri bir çok Doğum Günü Firmaları tarafından farklı hizmetler sunuluyor. Ama genellikle anneler tüm çocuğunun partisiyle kendisi ilgilenmek ve uğraşmak istiyor. Bu yüzden sizlere baby shower için farklı tavsiyeler hazırladık. Bakalım neler yapabiliriz kendimiz sizlere yaptığımız çalışmalardan örnekleri sunuyoruz.

Baby shower için neler yapılır, hemen bunu anlatalım minik su şişeleri ile başlayabilirsiniz mesela. Çocuğunuzun resmini bu minik su şişelerin üstüne yapıştırabilirsiniz. Gelen dostlarınıza da su ikramı yaparken bunları dağıtabilirsiniz. Sonrasında 1 yaş partime hoş geldiniz diye bir pankart ev, cafe, sosyal tesis, site bahçesi giriş kısmını herkesin görebileceği bir yere asabilirsiniz. Küçük plastik kadehleri kirdelerle süsleyip bebek partisinde onlarla içecek servisi yapılabilir. Baby Shower Süslemeleri nasıl yapılır diye araştırma yapmak yerine hazır almanızı öneririz. Yapılış sırası zorlu bir iş ama ben yaparım yorulmak diyorsanız silikon tabancası, silikon, minik boncuklar, tül, minik taşlar ile yapmak mümkündür. Evinizdeki yemek masasına uygun bir örtü alın ve üzerini pul, renkli taşlarla süsleyin.

Gümüş renkteki şamdanlarda çok güzel durur arkasına bir poster çıkartın. Bebek parti malzemeleri özellikle Eminönü civarında uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Ama bir çok alışveriş merkezi de bu parti ürünlerinin satışını yapıyor temin etmek kolaylık sağlayabilir. Minik keseler bulundurmayı ihmal etmeyin konuklarınız şeker masasından aldığı ikramları koyması için lazım olacaktır. Baby Shower Parti setleri bir çok sanal mağazalarda bulunuyor dilerseniz hazır olacakta temin edebilirsiniz. Zamanım yok ben baby shower, Bebek Partisi için bir şirket ile anlamak isterim dersinizde size yardımcı olabiliriz. Sunduğumuz resimli görsel örnekler emin olunki daha kolay kararlar almanızı sağlayacaktır. Bizi arayıp satış temsilcimizden temaları, konseptleri, fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

1 Yaş Doğum Günü Parti Organizasyonu İnternette 1 yaş doğum günü için değişik fikirler ararken biliyoruz seçenek çok olunca insanın aklı karışıyor. O kadar sitede çok şey yazılmış ki hangisini yapalım diye düşünceler içindesiniz. Ama bunun kolay var bu kadar araştırma yapmak yerine doğum günü için bir organizasyon şirketi ile görüşmeyi denediniz mi? Kendiniz Evde Doğum Günü Organizasyonu planı yapabilirsiniz ama bunu uygulamak başka bir şeydir. Tavsiye olarak 1 yaş doğum günü organizasyonu için parti duşundunuz bunu yapan firmalar sizlere birçok bilgi kolayca sunabilir. Ama hayır bunu kendim yapmak istiyorum derseniz sizlerle hemen bilgilerimizi paylaşalım.

Bebek partisi, 1 Yaş Doğum Günü Kutlamaları özellikle şeker masası ve çeşitli ikramlar gerektiren farklı bir parti organizasyonudur. Görsel olarak ta oldukça yüksek kız çocukları için şeker pembesi, erkek çocuklar içinse açık tonlarda mavi konseptli süslemeler tercih edilmektedir. Çocuk doğum günlerinde mağnet ler artık moda halında bir çok site bunları hazırlayıp evlerinize kadar gönderimini yapıyor. Tabi sipariş vermeden önce yapılan görseli incelemeyi unutmayın. Süslemeler içinse en kolay süsleme yollarından biri balonlardır. Bebek resimli balonları şişirip istediğiniz mekanın rafyalar yardımıyla tavanlarına asabilirsiniz. Tavanlara kağıt süs ve asmalı süsleri ise kroşe yardımıyla asmak daha kolaydır. En önemlisini unutmayalım 1 yaş doğum günü bebek kostümleri kız ve erkek bebekler için çok çeşit bulabilirsiniz. Kızlar için prenses, erkekler için 1 yaş yazılı ürünler modadır.

Daha kapsamlı bebek parti organizasyonları içinde biraz konuşalım. Bazı anne ve babalar kendi evlerinin bahçesi, salonu yada kiraladığı bir cafede bunu kutlar. Boş olarak alınan çoğu zaman bu tarz mekanlarda Organizasyon Şirketleri nden yardım alınır. Hem nasıl alınmasını düşünsenize 100 kişilik bir konuk sayınız var bu kadar insanla hem ilgilenmek hem de onlara ilgilenmek kolayımdır. Bu tarz organizasyonlarda kesinlikle araştırmak yerine profesyonel destek alın.

Doğum Günü Organizasyon Firmaları ile görüşün onların verdiğimi tavsiyeleri dikkatle dinleyin. Gelecek konuk sayısını ve istediğiniz hizmetleri ayrıntılı bir şekilde anlatın. Sizlere sunulan fikirleri mutlaka ayrıntılı olarak inceleyin zamanınız varsa ofisine gidin tüm organizasyon için her şeyi yerinde inceleyin. Bizim tecrübelerimizden yararlanmak ve bilgi almak isterseniz bizi arayıp bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir