Genel

İstanbul Ataşehir Düğün Organizasyonu

İstanbul Ataşehir Düğün Organizasyonu için sizlere ihtişamlı süsleme konsepti ve bir birinden güzel catering sevisi ile hizmet vermeye hazırız. Her zaman sizlere kaliteli etkinlikler sunarak başarılı hizmet sunuyoruz. Bunları yaparken uzman ekibimiz sizlerin fikirlerini alır ve sunumları ona göre yapmaktadır. İlk olarak anlayacağım paylaşım Düğün Süsleme Konsepti için neler sağlıyoruz bunun bilgisiyle başlayalım anlatmaya. Öncelikle DÜĞÜN ORGANİZASYONU için Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme Hizmeti ile başlayalım hazırlıklara.  Renk seçimi burada çok önemlidir istediğiniz renk seçimleri ve masaların istediğiniz model süslenmesi gibi her şeyin kusursuz olması gerekmektedir.

Bizde ortalama 4 model sandalye ve 10 çeşit masa süsleme dekorasyonları bulunmaktadır. Tabi özel olarak hazırlanan konseptleri emininki daha önce görmediniz bunların hepsi kişiye özel konseptlerle hazırlanmaktadır. Burada öncelikle en doru şekilde adımlar atmaya hazırlanırken hem sunalım. İsterseniz depomuz yada ofisimize gelerek istediğiniz Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerimize bakabilirsiniz. Bezem hiç hesapta yokken müşterilerimiz bizim showroom gelerek farklı renklerde ve şekilde konseptler seçmektedir. Bizde bu durumda yeniden sunumlar hazırlayarak onlara yardımcı olmaktayız. Hayalini kurduğunuz bir düğün olması için tasarımcılarımız sizlere farklı sunumlar hazırlar ve kolay tercih yapmanızı sağlamaktadır.

Şimdi en akıllıca hareket edelim derseniz sizlerle birlikte düğün mekanı için istediğiniz alanda görüşebiliriz. Bu alanda neler eksikse eğer beraber karar verir gerekli eklemeleri yapabiliriz. Tabi sizlere bilgi olacakta mutlaka sizde mekanın yetkilileri ile görüşerek onlardan da bilgi almanız oldukça önem taşımaktadır. Yeni evlenecek olan sizlerin bir çok araştırma yaparak gerekli bir şirket ile anlaşmak istediğinizi biliyoruz. En donanımlı hizmetler sağlayan İSTANBUL ATAŞEHİR DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde en başta yer aldığımızı sizlere belirtmek isterim. Doğru bilgiler sorunsuz etkinlikleri yanında getirir bu anlamda her şeyin bilgisini alırsanız sorunsuz bir düğün olması demektir.

Tabi bir çok bilgi daha gerekli mesela çalışmak istediğiniz şirketle mutlaka bir sözleşme yapmanız unutulan bir şey olursa onun önüne geçmektedir. Biz sürekli olarak çalıştığımız müşterilerle ayrıntılı bir sözleşme yaparak günü kesinleştirmekteyiz. Ama bir çok müşterimizden ne yazık ki duyduğumuz kendilerine sözleşme verilmiyor ve bir çok şeyi eksik tedarik ediyorlar. Bunun gibi sorunları yaşamamak için özellikle tanınmış şirketlerle ve sözleşmeli olarak çalışmanız çok önemlidir.  Eğer sizlere verdiğimiz bilgiler dahilinde her şeyi yaparsanız emin olun ki çok rahat bir düğün sizleri bekliyor. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5750TL ( 30 adet gold renk sandalye kiralama, 5 kişilik garson hizmeti, 2 kişi karşılama hostesi, dj hizmeti, ses sistemi kiralama, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü ara sıcaklı ikramlar, 1 adet düğün tagı kiralama, gelin yolu çiçek süsleme hepsi dahil.)

Her zaman bizim için çok değerlisiniz bu nedenden dolayı sizlerin istediği bir etkinlik olması bizim için çok önemlidir. Tasarımcılarımız sizler için geliştirdiği Düğün Arka Fon Kiralama ve Çiçekli Gelin Yolu Süsleme Konsepti özel olarak yapılmıştır ve tasarımızda bize aittir. Gelen tüm konuklar tarafından oldukça ilgi çeken bu Düğün Süslemesi sizlinde olabilir. Tabi sadece masa sandalyelerin olduğu bir etkinlik olmasına gerek yok bazen genç çiftler parti tavasında olmasını isterler bunun adı da DÜĞÜN KOKTEYLİ olarak bilinmektedir. Bu tarz kokteyl davetinde en önemliler arasında olan DJ Kiralama Hizmeti sizlere profesyonel olarak sağlıyoruz. İsterseniz sizleri dj ile görüştürüyor istediğiniz müziklerin tercihleri yapabilirsiniz. Bunu tabi Müzik Sistemi Kiralama ile kombin ederek harika bir düğün alanı haline getiriyoruz. Bizler mobil olarak kurulum yaptığımız her şeyi saatler içinde sizlere harika bir düğün alanı haline getirebiliriz.

Profesyonel olarak sizlere KOKTEYL ORGANİZASYONU sunarken her şeyin eksiksiz olması için uzman ekibimiz çalışmalar yapmaktadır. Bunların en başında kişi sayısına göre bistro masa kurulumları ve servis ekipmanları gibi bir çok şeyin hazırlıklarını biz yapıyoruz. Ayrıca Düğün Kokteyl Menüsü olarak sizlere dört çeşit ikram sunumları yaparak karar vermeniz konusunda oldukça yardımcı oluyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir