Genel

İstanbul Silivri Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Silivri Doğum Günü Organizasyonu için harika yarışmalardan oluşan oyunlar ve şık sunumlardan oluşan catering servisi sizleri bekliyor. Burada yapılacak olan yarışmalar bizler için çok önemlidir. Çocukların çılgınlar gibi eğlenmesi ve arkadaşları ile takım çalışması yapması onu daha çok mutlu edecektir.  Her zaman ÇOCUK PARTİ ORGANİİZASYONU için biz en deneyimli ekibimiz onlar için sağlamaktayız. Sunduğumuz yarışmalarda genel olarak çocukları iki ayrı takım olarak hazırlar ve başarılar yapmasını sağlarız. Tabi buradaki her şey çok önemli bu yüzden sizlere sunduğumuz yarışmaları ekibimiz büyük bir hassasiyetle izler ve gerekli zamanlarda konuşur ve başka yarışmalara yönlendirmektedir.

Şimdi partilerin en çok tercih edilenlerin başında gelen Sihirbaz Kiralama da neler yapıyoruz hepsini anlatıyorum. İlk olarak doğum günü çocuğunu sahneye alarak onunla süper bir gösteri yaparlar. DOĞUM GÜNÜ SİHİRBAZ okus pokus dediğinde şapkadan tavşan çıkarma, paralarım kayboldu, ateş yanıyor bir anda çiçek oldu, ayrılmayan zincirler nasıl ayrılacak, çiçek yağmuru,  kaybolan bez nereye gitti gibi süper oyunlar oynatmaktadır. Evet en çok tercih edilenlerin yıldızı Palyaço Kiralama nasıl yapılıyor nelere dikkat etmek gerekir hepsini burada anlatmaya başlıyorum. Öncelikle yüz boyama ve sosis balon dağıtımı yaparak yavaş yavaş parti havasına giren çocuklarla ilk olarak oyunlar oynanacaktır. Tabi burada önemli olan DOĞUM GÜNÜ PALYAÇO yapacağı yarışmaları hazırlar yanında getirdiği çantasıyla için birçok oyun malzemesi vardır. Bu oyunlar mandal topla, halat çekmece, bowling, mıknatıslı dart, mantarların hepsini topla gibi bir çok oyun etkinliklerinden oluşmaktadır.

En eğlenceli DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ için zaman kaybetmeden hemen bizi aramanız yeterli olacaktır.  Tabi sadece bunlar değil mesela bubble show, robot dansçı, baloncuk gösterisi, patlamış mısır arabası kiralama, baloncuk gösterisi, balon süsleme, şişme oyun alanı kiralama gibi birçok etkinlik sizleri bekliyor.  Şimdi ise yapacağım Doğum Günü Süsleme Konsepti için neler yapıyoruz ve nasıl olması gerekiyor bunların hepsini sizlerle paylaşıyorum.  Çocuklar için her şeyin en güzeli olması bizim için çok önemlidir. Tabi bu sizler içinde bu şekilde ve ne kadar dikkat etmemiz gereken etkinliklerden olduğunu biliyoruz. Süslemeli doğum günlerinde özellikle istediğiniz bir resim yada sevdiğiniz bir yazı gibi bir çok şeyden konseptten oluşmaktadır. Tabi gelen konukların Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları gelecek konukların sayısına göre olması oldukça önemlidir.

DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL ( pamuk şeker arabası kiralama, palyaço servisi, robot adam, kiralık çocuk masa sandalyesi, şişme oyun alanı kiralama, sihirbaz hizmeti hepsi dahil.) Sevdiğiniz renklerden oluşan Doğum Günü Balon Süsleme de oldukça önem taşımaktadır. Tabi her şeyden önce ortalama tasarımcımızla 1 önceden konuşarak neler olmasını istediğinizi belirtmek gerekmektedir. Hazırlık aşamasında ortalama en az 1 hafta bize yeterli bir zaman olacaktır. İstediğiniz bir model süsleme konsepti varsa onu tasarımcılarımızla görüşerek istediğiniz modeli elde edebilirsiniz. En eğlenceli dolu oyunları ve bir birinden güzel catering hizmeti sunan İSTANBUL SİLİVRİ DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde en başta yer almaktan gurur duyuyoruz.

Özellikle Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme Hizmeti oldukça çok tercih edilmektedir. Bu tarz süsleme konseptleri için tasarımcılarımız sizlere on numara sunumlar yaparak kolayca tercih etmenizi sağlayacaktır. Tabi çocukları hep anlattık mesela birazda anne ve babalar için neler yapabiliriz. Onu anlatarak neler olabileceği hakkında sizlere bir çok konu hakkında bilgiler sağlayacağım. İlk olarak YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU için neler yaptığımız hakkında bilgiler sunarak kolayca burada bilgi alacaksınız.

En başta gelen Catering Hizmeti için sunduğumuz hizmetleri anlatalım. Her şeyin başında bu yiyecek ve içeceklerden oluşan bir parti olduğunu unutmamak gerekir. Kokteyl masaları kurumları arkasından Ses Sistemi Kiralama ve DJ Hizmeti oldukça bu partilerde önem taşımaktadır. KOKTEYL ORGANİZASYONU havasında geçen bu etkinlik gelen konuklarla birlikte harika bir parti olmaktadır. Ne zaman isterseniz sizlere bu anlamda istediğiniz yerde yada mekanda süper bir etkinlik sunabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir