Genel

Kokteyl Organizasyonu ve Catering İkramları

Yorulmadan fazla para harcamadan size, Kokteyl Organizasyon Firmaları hakkında biraz da olsa fikir sahibi olmanız için bilgiler veriyoruz. Öncelikle kokteyl firmaları ilk etap da organizasyon olacak yere hizmetler sunarlar bu nedenden dolayı yiyecek ve içeceklerin servis aracı ile sağlanması gerekir. Yaz aylarında bu daha önemli bir servistir catering ikramlarının taze ve lezzetli olması için üretimi kadar nakliye sırasındada iyi zamanda yapılması gerekmektedir. Sizin açınızdan güzel bir Kokteyl Organizasyonu olması için anlaşma yapmak istediğiniz, Catering Firmaları ile iyi irtibat sağlamanız çok iyi olacaktır.

Bu tarz Kokteyl Organizasyonu ortalama 100 kişi için 2000TL ile 2500TL fiyatlandırma ile başlamakta catering menüleri seçenekleri büyüdükçe maliyet artmaktadır. En çok kokteyl fiyatları ara sıcak olarak adlandırdığımız yiyeceklerin içine eklenmesi ile gerçekleşir. Örnek olarak misket köfte, naggyt tavuk, sigara böreği gibi ikramların yapılabilmesi için ayrıca Organizasyon Şirketi sizden mutfakta talep edecektir. İçecekler de ise alkollü Kokteyl Organizasyonu maliyetleri çok yukarılara çekebilir. Mesela viski, votka, şarap gibi içecekler olursa kişi sayısı olarak hesaplanan kokteyl fiyatları neredeyse 2 yada 3 katına çıkabilir. Maliyetleri düşürmek için puf nokta olarak şu şekilde bilgi verebiliriz.

Mesela Catering Firmaları ile anlaşırken sadece bardak ve yiyecek ikramları konusunda destek almak garsonlara aldığınız alkollü içecekleri dağıttırmanız maliyetleri oldukça düşürebilir. Fakat kapalı mekanda olan organizasyonlarda alkol kokusu dolayısıyla dikkat etmeniz gerekir. Kapalı mekanlarda alkol tercih edilmemesi gereken yerlerden bazıları, Nikah Kokteyli, kurumsal şirket toplantıları, evde nişan organizasyonu gibi yerlerde dikkatli olmanız gerekmektedir. Unutmayın kİ geçmişte yaptığımız İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde düğün, açılış, yılbaşı, parti, davet, toplantı, doğum günü ve kokteyl organizasyonları ile tecrübelerimizi sizinle paylaşabiliriz. Bu yazılar yeterli gelmediyse bilgi için 02122134500 telefonumuzdan arayarak tüm sorularınızı cevaplayabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir