Genel

İstanbul Silivri Organizasyon Şirketleri

İstanbul Silivri Organizasyon Şirketleri içinde her zaman kurumsal markalara ve bireysel etkinliklerde profesyonel hizmetler sunmaktayız.  Sizinde bir etkinlik için kurumsal bir firmaya ihtiyacınız varsa hemen bizi aramalısınız. Evimiz gelecek konuklar için en ideal yerdir bu yüzden çoğu kişi NİŞAN ORGANİZASYONU için özellikle kendi evini seçer.Tabi en rahat ettiğimiz yer evimizdir ve yeni akrabalarımızı da kendi yerimizde en iyi şekilde karşılama ve tanışmak isteriz. Bunu düşünmeniz çok güzel ama bize soracak olursanız gelecek konukların SÖZ MERASİMİ için sayısını bilmeden karar vermemeniz gerekmektedir.

Şöyle anlatalım 10 kişi yada 15 kişi olursa bunu yapmanız çok kolay olabilir ama yineden Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerinden faydalanmanız gerekmektedir.  Bunun gibi bir çok ayrıntı var bunların hepsinin sizlere sorun getireceğinizi unutmamak gerekir. Bire Nişan Catering ve Söz İkramları var burada bir çok ayrıntı var anlattıkça ne kadar zor olduğu ortaya çıkıyor. Bu konular için sizlere İSTANBUL SİLİVRİ NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ mutlaka yardımcı olacaktır. Profesyonel yardım alarak bir çok sorun oluşmadan engellemiş olabiliriz.  Tabi bize lazım olacakların listesi Söz Organizasyonu için çok önemli hepsininde karşılanması gerekmektedir. Mesela Nişan Masası Süsleme ve Kiralama ayrıca bunun yanında Arka Fon Temini gibi bir çok şey var daha.

Sizlerin hepsiyle uğraşmanız demek gelecek konuklarla en iyi şekilde karşılamanızda sorun oluşması demektir. Bu yüzden her şeyi bir kenara bırakıp profesyonel yardım almak en doğrusu olacaktır. Bunları size sağlayacak olan profesyonel firmalar mevcut. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( nişan masası kiralama, 60 adet nişan hediyelikleri, arka fon süsleme, 2 kişilik servis personeli, 4 adet masa kiralama, 35 adet beyaz sandalye temini, 60 kişilik nişan kokteyl menüsü .). En eğlenceli Çocuk Doğum Günü Partileri için özel eğitimli Doğum Günü Palyaço + Sihirbaz Kiralama seçeneklerimiz neler yaptığımız sizlere örnekleri ile birlikte paylaşıyorum. İlk olarak Palyaço Servisi sunduğumuzda çocuklara yüz boyama, sosis balon dağıtımı ve bir çok oyunlarla etkinlikler sunmaktadır.

Sihirbaz Kiralama etkinliği ortalama 45 dakika sürmektedir ama en önemlisi doğum günü çocuğunu oyunlara dahil ederek unutulmaz bir gün olmasını sağlamaktadır. En harika kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti uygulaması istiyorsanız bunu tasarımcılarımız sizlerin için gerçekleştirebilir. Burada her şey istediğiniz gibi olacak ya bir resim yada bir masal kahraman sizler ne istiyorsanız onları harika tasarımlarla süsleyebiliriz.  Özel tasarımcılarımız ortalama sizlere bir hafta sonra istediğiniz Doğum Günü Masası Süsleme + Kiralama etkinliğini sağlamaktadır. Tabi en güzel Doğum Günü Hediyelikleri ve İkramlıkları sizlere en güzel ve en tazesinin sunuyoruz.Sizlerin isteiğine göre yaptığımız AFİŞ Doğum Günü Arka Fon Kiralama modelleri içinde bizleri arayabilirsiniz. DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI 2000TL  (  2 kişilik palyaço kiralama, 1 kişi profesyonel sihirbaz gösterisi, renkli çocuk masa sandalye kiralama, pamuk şeker arabası temini, pinyata,) .Parti etkinliklerinde başarılı İSTANBUL SİLİVRİ DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde sizlere bizde kurumsal olarak hizmet sağlıyoruz. Yetişkin Parti Organizasyonu için en başta sağladığımız Catering hizmetinden herkes faydalanmaktadır.

Burada genel olarak sadece eğlence üzerine etkinlikler yapıyoruz mesela iyi bir DJ performansı getirdiğimiz ses sistemi ekipmanları ile birlikte tüm gelen konukları coştur maktadır. Tabi kurulum olarak bir KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi olmakta ana herkes eğlenmektedir. Herkesin doyasıya eğlenmesi ve en iyi şekilde davetlilerin ağırlanması için profesyonel ekibimiz sizlerin hizmetinde olacaktır. Sizde parti etkinliklerinizde başarılı bir firma ile çalışmak isterseniz her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Gerçek iş adamları her zaman bilirler ki tanıtım şart bunda özellikle ilk gün sağlayarak planlar yapmaktadır.

Burada etkinliklerde çalışacak personelleri itina ile seçmeli ve herkesin yaptığı işi profesyonel olarak sergilemesi gerekmektedir. Eğer tüm herkes AÇILIŞ ORGANİZASYONU için verilen görevleri yaparsa tanıtım daha başarılı sonuçlar verir. Tabi en başında yapılması gereken ortamın renklenmesi için logo renklerimizde Açılış Süsleme ile başlamaktır. Eğer ortam renkli olursa genel olarak herkes tarafından Balon Süsleme oldukça dikkat çekecektir. En güzel sunumları yapacak bizler için kampanya yada ürünlerin tanıtımlarını sağlayacak olan Sunucu + Müzik Sistemi Kiralama olması gerektiğini unutmamak gerekir. Etkinliğe renk katacak ortamı renklendirecek olan dansçı Palyaço Hizmeti mutlaka seçenekler arasında değerlendirmenizi rica ediyoruz.

Eğer daha detaylı bir hizmet dokunuyorsanız AÇILIŞ İKRAMLARI olarak sizlere halk tarafından en çok beğeni gören ve kocaman sıralar olmasını sağlayan Pamuk Şeker + Patlamış Mısır Arabası Kiralama ve ücretsiz olarak dağıtımı sağlarsak en çok dikkat çekmeyi sağlayabiliriz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( pamuk şeker arabası kiralama + dağıtım elemanı, ses sistemi kiralama, sunucu hizmeti, 50 metre balon süsleme, 4 adet masa kiralama, 2 kişilik maskot kiralama, 1 adet 6 metre fly tüp, 2 kişilik palyaço hizmeti.). En başarılı patronların ilk günü konuklara ayırdığını hepimiz biliyoruz. Burada bizden ses istenen sistemli bir AÇILIŞ KOKTEYLİ bunun için bir çok kere destek verdik.

Ve hep başarılı sonuçlar aldık bizimde biraz bilgiye ihtiyacımız var bunlarında bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Bunları anlatmak gerekirse mesela gelecek konukların sayısı hangi tarz müzik istiyoruz ve marka tanıtı olacakmış bu bilgilerin hepsi bize gereklidir. Bu paylaşımlardan sonra ilk olarak gelecek davetlilere sizlerin markanızı hem tanıtımı yapılacak hemde hoş geldiniz diyerek buyur edilecek. Dinleti çoğu zaman seçim olarak özellikle Klasik Müzik Grubu Kiralama tarafından sağlanmaktadır. Bunun birlikte sizlerin İŞ YERİ AÇILIŞI için mekana uygun bistro masaların kurumu yapılmaktadır. Çoğu zaman bu Market, Cafe, Mağaza tarzı yerlerde uygulamalar yapılarak hazırlanmaktadır.

Sırada Az-olsun ama öz olsun  diyen müşterilerimizin DÜĞÜN KOKTEYLİ için bilgiler paylaşacağım Düzen olarak mobil olarak kurulan bu hizmet .çoğu zaman ayakta olmaktadır. Tabi hazırlıklar ve süslemeler de ona göre yapılmalı her şeyin bir birine uyumu sağlanmaktadır. Özel tasarımcılarımız sizlere beyazlar içinde bir birinden güzel harika konseptler hazırladı. Tabi yaşlılara mutlaka Masa Sandalye Kiralama gereklidir bunlarda tedarik edilmesi gerekmektedir. Tabi sonrasında iyi bir DJ Hizmeti ve son model Kiralık Işık ve Ses Sistemi ile bir birini tamamlamaktadır. Bunun yanında Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde ilk başta saray konsepti gelmektedir. Bu konsept bize özel olup kendi tasarımcılarım tarafından imal edip hazırlanmıştır.

Bu DÜĞÜN TAGI KİRALAMA dediğimizde bizde tam üç model farklı konsept bulunmaktadır. En harika kalp şeklinde kocaman  olandır. Ve Sahne Kiralama ile kombin edilmekte yanında ise ÇİÇEKLİ GELİN YOLU SÜSLEME bunu tamamlamaktadır.  Bu profesyonel hizmeti sunan İSTANBUL SİLİVRİ DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde en kapsamlı ekipmanları sahibiz. Sizlere sunacağımız bir çok seçenek var bunları dilerseniz depomuzda görebilir ve karar verebilirsiniz. Ayrıca daha çok kapsamlı Düğün Süsleme modellerinde sizleri bekliyor. Bizlere belirtin anlatın istediğiniz modellere bakarak en güzel sunumlara sahip DÜĞÜN ORGANİZASYONU için birlikte karar verelim ve sizler için çalışalım. Bizim için ne istediğiniz önemlidir her etkinliklerde mutlu yüzleri görmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız.

Ne zaman isterseniz sizlere gerekli sunumları istediğiniz yerde sizlere gösterebilir ve seçim  yapmanız konusunda sizlere yardımcı olabiliriz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL ( 40 adet ahşap beyaz sandalye kiralama, 4 kişilik garson ekibi, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü soğuk ikramların olduğu, 10 adet masa kiralama, 2 kişilik klasik müzik grubu, 1 kişi karşılama hostesi, düğün arka fon ve gelin yolu süsleme saray konsepti.). Artık bazı düğünler değişti bazı müşterilerimiz sade bir nikah sonrası evlik akdi ile dünya evine giriyor. Burada istedikleri ise sade bir NİKAH KOKTEYLİ ile konuklara yiyecek ve içecek hizmeti sağlanmasıdır. Bu çoğu zaman kendi semtlerindeki belediye nikah salonlarında gerçekleşmektedir.

İşte burada evlilik öncesi yada takı töreni sırasında beklerken kimsenin sıkılmaması için onlara Catering Hizmeti sağlanması gerekmektedir.  Biz burada sizlere çözümlere üretiyor NİKAH ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde profesyonel olarak hizmet sağlıyoruz. Hem ekonomik hemde kaliteli ikramları sizde isterseniz sizlere bu konuda severek yardımcı olabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir