Genel

İstanbul Beşiktaş Açılış Organizasyonu

İstanbul Beşiktaş Açılış Organizasyonu için sizlere sunduğumuz profesyonel ekip ve ekipları gerekli olan tüm etkinlikleriniz için sağlıyoruz. Kurulduğumuz günden bu güne kadar sadece amaç olarak kendimizi daha da geliştirerek müşterilerimize çözümler sunmayı amaçlıyoruz. İlk sizlere başarılı AÇILIŞ ORGANİZASYONU için neler yapmak gerekir, örnekleri ile birlikte sizler için paylaşım yapıyorum. Burada iyi bir tanıtım olması için doğru bilgiler almak gerekir. Mesela en güzel etkinlikler neler sonuç odaklı çalışmalar için doğru bilgileri bu işi yapan firmalardan almak doğru bir karardır. Onun dışında ise ortalama 10 gün öncesinden bir bütçe belirlemek ve bunu İSTANBUL BEŞİKTAŞ AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI arasından anlaşma yapacağınız firma ile görüşmek gerekir.

Burada sizlere sunulacak olan paketleri incelemenizi öneriyoruz. Sizlere sunulan paketler bütçe olarak hep uygun rakamlarla sunulur ve hizmet almanız sağlanır. Genel olarak sunulacak olan paketlerden birini şimdi burada yazıp bütçe içinde bilgi almanızı sağlıyorum. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( dj ve müzik sistemi kiralama, 1 adet patlamış mısır arabası kiralama, 6 adet kokteyl masası süsleme, 2 kişilik palyaço hizmeti, uzun tahta bacak, şişme maskot kiralama, fly tüp temin, balon süsleme her şey dahildir.) Burada sizler için oluşturduğumuz bu paketi dilerseniz Cafe, Market, Mağaza, Kasap, Manav gibi İŞ YERİ AÇILIŞLARI için kullanabilirsiniz.

Şimdi sizlerle paylaştığım bu paket için bilgiler vererek nasıl bir etkinlik olacağını kolayca öğreneceksiniz. Öncelikle açılış başlamadan önce Müzik Sistemi ve Açılış Süsleme kurulumunun yapılması gerekmektedir. Burada kullanılacak olan Balon Süsleme mekana bakılarak en uygun yerlerine uygulanmalıdır. Sunucu ve Ses Sistemi Kiralama oldukça gerek olan ve etkinlik sırasında yapacağı sunumlarla harika bir tanıtım sağlamaktadır. Burada dansçı Palyaço Kiralama da etkili bir açılış için bize gerekli ekipler dendir.

Burada hem dans edip bir yandan el ilanlarını yoldan geçen herkese dağıtmaları mekana müşteri çekmesini sağlayacaktır. Tabı en etkili uzun kuyruklar olmasına sağlayan hizmetlerden biri olan PATLAMIŞ MISIR ARABASI KİRALAMA oldukça herkes tarafından beğenilmektedir. Burada Sunucu en güzel anonsları yaparak bizim tercih ettiğimiz sözleri söyleyerek slogan yapar ve İş yeri Açılışı için müşteri toplamaktadır. Tabı bir çok hizmetimiz var uzun tahta bacak, robot adam, pamuk şeker arabası kiralama, dansçı gibi bütçeniz müsaitse bu hizmetlerimiz içinde bilgi alabilirsiniz. Sırada konukları ağırlamanın en güzel yolu yanı İSTANBUL BEŞİKTAŞ AÇILIŞ KOKTEYLİ için bilgiler sunacağım. Burada genel olarak eğer gelecek konuklar için davetiye dağıtıp açılış gününüzü belirlediyseniz.

O zaman bizi arayabilirsiniz sizlere sunacağımız Açılış Kokteyl Menüleri ile kolayca seçim yapmanız sağlarız. Profesyonel olarak sunduğumuz Açılış Catering için ara sıcaklı ve aperitif ikramlardan oluşan menüler imiz hazır sizleri bekliyor. Burada gelecek konuk sayısı verdiğinizde sizler için Açılış Kokteyl Organizasyonu hazırlıklara başlar en uygun paketleri oluştururuz. Tabı gelecek konukların karşında ilk olarak Karşılama Hostesleri çıkar ve Trio Müzik Grubu ile kokteyl başlar. Sonrasında ise Garson ve Servis Hostesleri tarafından Açılış İkramları dağıtılarak herkesin yiyecek ve içeceklerin almasını sağlarız. Şimdi sizlere sunacağımız bilgi ile ile bütçeler hakkında paylaşım yapıyoruz.

AÇILIŞ KOKTEYL FİYATLARI 4000TL ( 2 karşılama hostesi, 4 kişilik servis personeli, 1 adet mısır arabası kiralama, balon süslemesi, 12 adet bistro masa temini, kırmızı halı, 100 kişilik açılış kokteyl menüsü ( COFFE BREAK İKRAMLARI) Burada sizler için sunduğumuz farklı paketleri  güzellik merkezi, eczane, butik, emlak ofisi, shoowroom araç galerisi, sanat galerisi gibi yerlerin açılış kokteyli için uygundur. Dilediğiniz zaman bizleri arayarak müşteri danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir