Genel

İstanbul Beşiktaş Organizasyon Şirketleri

İstanbul Beşiktaş Organizasyon Şirketleri içinde sizlere sunduğumuz çok çeşitli etkinlik hizmetlerini profesyonel ekibimizle sağlıyoruz. İstediğiniz zaman etkinlikler hakkında bilgi almak isterseniz müşteri danışmanımızla görüşebilirsiniz. Burada sizlerin hayallerindeki gibi bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU için neler yapıyoruz bilgileri paylaşıyorum. İlk olarak yapılması gereken istediğiniz renkleri ve neler olmasını istediğinizi belirlemekle başlayabilirsiniz. Tabi bu konuda evlenen çiftler oldukça görselleri inceliyor ve bazı kararlar alıyorlar. Burada seçenek olarak bizim tavsiyemiz çalışmak istediğiniz şirket ile öncesinde bir görüşme yaparak bilgi almanız ve ne gibi hizmetler sağlıyor hepsini öğrenmeniz gerekiyor. Düğün için mekanda aynı şekilde etkinlik sırasında sizlere sunduğu hizmetlerin hepsini öğrenmeniz gerekmektedir.

Sonrasında ise anlaştığınız DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile görüşerek sizlere gerekli olan Düğün Malzemeleri Kiralama için anlaşma yapmanızdır. Burada Düğün için MASA SANDALYE KİRALAMA modellerimizi mutlaka incelemelisiniz. Özel olarak Süsleme Hizmeti veren firmamız çok güzel modellerde ürünler bulundurmaktadır. Bu ürünler sizler için özel tasarımlı ürünlerdir ve her şirketten bulunmayan ekipmanlardan oluşmaktadır.  DÜĞÜN TAGI KİRALAMA modellerimizi gördünüz mü inanılmaz güzel kalp şeklinde çiçeklerle süslenmiş bu ürün çok talep görmektedir. Onun arkasından ise GELİN YOLU ÇİÇEK SÜSLEME harika saray konseptini andıran vazo şeklinde beyaz halı ile kombin edilmiş DÜĞÜN SÜSLEME HİZMETLERİ arasına girmiştir.

Şimdi herkesin merak ettiği düğün bütçeleri ile alakalı bir paylaşım yaparak sizlere bilgi sunacağım. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( 100 adet ahşap sandalye kiralama, 15 adet bistro masa temini, 2 karşılama hostesi, 1 adet saray modeli çiçekli gelin yolu süsleme, düğün arka fon temini ). Burada sunduğumuz hizmeti tekne düğünü, kır düğün organizasyonu, bahçe düğünleri gibi her yer için talep edebilirsiniz. Sırada sade olsun ama çok güzel olsun diyen müşterilerimiz için Düğün Kokteyl Organizasyonu nasıl yapılır, hepsini sizinle paylaşıyorum. Burada en çok tercih edilmesinin iki nedeni var hem uygun bütçelerle hemde sade bir düğün isteyen müşterilerimiz talep etmektedir.

En çok DJ ve TRİO MÜZİK GRUBU tutulmaktadır. Burada sizlere sunabileceğiniz bir çok müzik seçimi var istediğiniz gibi bir düğün olması için size hizmet sağlamaya hazırız. En mükemmel DÜĞÜN KOKTEYLİ olması için yeterli ekip ve ekipmanlara sahip olmanız gerekmektedir  İşte biz ilk günden bu yana sizler için farklı seçenekler sunabilmek günden güne DÜĞÜN EKİPMANLARI KİRALAMA seçeneklerimizi çok çeşitli olarak sizlere sağlıyoruz. En güzel davetlerden biri olan EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU için gerekli olan her şeyi sizlere sağlayabiliriz. Artık evlerinde yapılan Söz Merasimi yada Nişan Töreni için bir çok aile panik yapmaktadır.

Burada gerekli olan size sadece bu işte başarılı bir firma ile anlaşmanız gerekmektedir. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL ( nişan masası süsleme + kiralama, 60 kişilik nişan hediyelikleri, ev süslemesi, 2 kişilik servis personeli, 6 adet bistro masa, 40 tane tiffany sandalye temini, 60 kişilik nişan catering menüsü, nişan arka fon kiralama ve balon süsleme her şey dahildir.). Burada ihtiyaç duyduğunuz Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde sizlere tüm gerekli olan her şeyi biz sağlayabiliriz. İster konuk sayınız 50 olsun ister 80 bizim için fark etmez elimizdeki ekipmanlarla kolayca konuklarınızı ağırlayabiliriz. Tabı sadece Evde Nişan İkramları için değil mesela Nişan Tagı Kiralama, Sandalye Kiralama, Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları olmak üzere tüm ekipmanlarda sizlere sunuyoruz. Burada alacağınız hizmetleri doğru bir şekilde olursa hiç bir sorun çıkmadan Söz Organizasyonu tamamlanır.

Bu yüzden profesyonel İSTANBUL BEŞİKTAŞ NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile çalışmak çok önemlidir. Oluşacak bir çok sorunun önüne geçerek sizlere harika bir Söz Töreni sunulur. İşte bu yüzden artık panik yapmaya gerek yok sadece nişanı profesyonel ellere bırakmanız gerekmektedir. Her konuda sizlere destek verecek ve Catering Hizmeti sağlayacak firmalar bu işte gerçekten çok başarılılardır. Bu yüzden her şeyi kendiniz yapmaktansa yardım almak size hem zaman hemde konuklarla daha fazla ilgilenme şansı verecektir. En sade evlilik töreni genel olarak belediye nikah salonlarında gerçekleşmektedir. Burada istenilen ise mekanı biz sağlıyoruz ama Nikah Kokteyli için bir yerle anlaşmanız gerekmektedir. Diye bir cevap alabilirsiniz işte burada evlilik akdi sırasında öncesi yada sonrası için KOKTEYL ORGANİZASYONU istiyorsanız sizlere bu anlamda profesyonel bir şekilde hizmet sağlayabiliriz.

Biz Nikah Organizasyon Şirketleri arasında en ekonomik ve en güzel Catering Hizmetleri sunan bir şirketiz. Emin olun ki NİKAH TÖRENİ KOKTEYLİ için uzman ekibimiz gelen tüm konukları en güzel şekilde ağırlayacak ve hizmet edecektir. Şimdi sırada kişiye özel Doğum Günü Masası Süsleme + Kiralama için verdiğimiz profesyonel hizmetleri sizinle paylaşacağım. Artık doğum günlerinde çok görmeye başladığımız Doğum Günü Süsleme Konsepti tüm anneler ve babalar tarafından yoğun talep görmektedir. Kimi çocuğun resmini kimi ise çocuğunun sevdiği bir kahramanı konsept olarak belirlemektedir.

İşte burada sizler için özel tasarımlar hazırlayan ekibimiz elinden gelenin en iyisini sizler için sağlamaktadır. Bunu yapabilmek için ortalama 1 hafta zaman öncesinden sipariş verilmeli ve anlaşmaya varılmalıdır. Sizlere özel tasarımlar için müşteri danışmanımızla görüşerek istediğiniz konsepti belirtmeniz yeterli olacaktır. Şimdi sizlerle İSTANBUL BEŞİKTAŞ DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde sunduğumuz hizmetleri paylaşıyorum. Burada ilk olarak Çocuk Partisi ile başlayalım olmasa olmazlardan Palyaço Kiralama neredeyse tüm etkinliklerde görüyoruz. Bu Doğum Günü Palyaçoları çok güzel dans ederler, sosis balonlar dağıtırlar, yüz boyaması, yarışmalardan ve oyunlardan oluşan  aktiviteler gerçekleştirirler.  Burada en çok tercih edilenler arasında Bubble Shıow ( Baloncuk Gösterisi ) Şişme Oyun Parkı Kiralama ve Doğum Günü Animatörleri Kiralama olmaktadır.

 Tabı Doğum Günü Sihirbazı da oldukça istenilenler arasındadır. Burada en çok tercih edilmesini sağlayan Sihirbaz Kiralama hizmeti aldığınızda doğum günü çocuğu ile beraber show yapmaktadırlar. Burada yapılan gösteri şapkadan tavşan yada güvercin çıkar, birleşen çemberler, sopa bez parçasına dönüşürse, renk değiştiren sihirli toplar gibi birinden güzel showlar gerçekleştiriyor. Artık sadece çocuklar değil YETİŞKİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için eğlenceler yapılıyor. Neden yapılmasın ki  gelen konuklarla birlikte dans ederiz eğleniriz hepsi çok güzel olur. Burada sizlere gerekli olan profesyonel bir İstanbul Beşiktaş Catering Organizasyon Şirketleri arasında biriyle anlaşıp çalışmaktır. Burada sizlere gerekli olan DJ +MÜZİK SİSTEMİ KİRALAMA gibi her şeyi temin ediyoruz Tema olarak Kokteyl Organizasyonu gibi hazırlıklar yapıyor gelen tüm konuklara yiyecek ve içecek ikramları sunuyoruz.

Misafirleriniz bizler için çok önemli bu yüzden aynı hassasiyet ile ilgileniyoruz. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( 1 adet timsah şişme oyun parkı kiralama, 2 kişilik doğum günü palyaçosu, 1 kişi sihirbaz kiralama, 1 adet pinyata, 1 kişi animatör ve ses sistemi kiralama, çocuk masa sandalye temini, her şey dahildir.)..Sırada gelen konukların en güzel şekilde ağırlanması için AÇILIŞ KOKTEYLİ konusunda bilgiler vereceğiz. Burada anlıyoruz ki misafirleriniz çok önemli bizde aynı şekilde sizler gibi özenle hazırlıklar yaparız.

Burada mekanın giriş kısmında bekleyen Karşılama Hostesleri sizlerin markasını yada ürünlerini isterseniz konuklara sunumlar yaparak bilgiler sağlar. Hazırlık olarak kurduğumuz bistro masaları gelecek konukların sayısına göre ayarlıyor fazla olsun ama az olmasın diyerek yedekleri ile birlikte sunuyoruz. Sizler için Açılış Kokteyl Organizasyonu sırasında dilerseniz Trio Müzik Grubu ile konuklara dinleti yapabiliriz. Şimdi sırada tanıtım ağırlıklı etkili bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU nasıl olacak hemen bilgileri sunalım. En başta yapılması gereken reklam amaçlı el ilanı ve baskılı balon gibi materyallerin hazır olmasını sağlamaktır. Bu tarz hazırlıkları yaptıysanız o zaman İSTANBUL BEŞİKTAŞ AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasından biriyle anlaşma yaparak hizmet alabilirsiniz. İlk uygulanması gereken Açılış Süsleme olarak nerelere yapılacağı onları kararlaştırmak gerekmektedir. Burada bize göre en yoğun ve görünen yere Balon Süsleme yapılarak başlanması doğru tercihtir. Sonrasında ise Sunucu ve Ses Sistemi Kiralama olması gerekiyor burada sunucu bizim istediğimiz sloganları anons yaparak çevrendekilerle paylaşmaktadır.

Tabı güzel bir müzik yayını yapılırken dansçı Palyaço Hizmeti de elinde hem  ilan dağıtır hemde dans ederek böyle dikkatleri üzerine toplamaktadır.  Tanıtımda en etikli çözümlerden biri olan Pamuk Şeker + Patlamış Mısır Arabası Kiralama olmaktadır diyebiliriz. Çok uzun kuyrukların olması ve İş yeri Açılışı sırasında kalabalık olmasını sağlamaktadır. Seçenekler arasında ücretsiz olarak dağıtılan AÇILIŞ İKRAMLARI mutlaka göz önünde bulundurmanızı rica ediyoruz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL  (3 kişilik palyaço servisi, patlamış mısır arabası kiralama, uzun tahta bacak, balon süslemesi, dj ses sistemi kiralama, 1000 adet baskılı balon dağıtımı, şişme maskot kiralama her şey dahildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir