Genel

İstanbul Maltepe Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Maltepe Doğum Günü Organizasyonu için şık süsleme konsepti ve nefis ikramlardan oluşan catering servisi ile sizlere hizmet vermeye hazırız. Tüm partiye katılan çocuklar için bir birinden güzel eğlenceli oyunlar ve neşe dolu dakikalar olması için biz hazırız İlk olarak burada sadece doğum günü çocuğu için değil tüm gelen konuklar içinde hizmet sağlamaktayız. Bu tarz etkinliklerde takımlar halinde çocuklara yarışmalar ve oyunlar yaparak arkadaşları ile iletişimlerini de sağlam olmasını sağlamaktayız. Yetenekli ekibimiz ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için en güzel oyunlarını sizlere sağlayacaktır. Burada yaptığımız ilk başta çocukları iki grup ayırarak isimlendiririz. Burada zıp zıp, halat çekmece, çuval yarışı, deve cüce gibi oyunları PALYAÇO KİRALAMA ekibimiz çocuklar için sağlamaktadır. Bunlarla da bitmiyor tüm çocukları partide yüz boyama figürleri ve sosis balondan şekiller yaparak hepsini hediye etmektedir.

Ayrıca Doğum Günü Palyaço tüm çocuklarla yanında getirdiği oyun çantasından çıkan oyun ekipmanlarını kullanarak herkesi eğlendirmektedir. Herkesin beğenisi fazlasıyla kazanan SİHİRBAZ KİRALAMA etkinliğimiz sizleri bekliyor. Burada kocaman bir valizle gelen içinde çok güzel sihirlerin olduğu harika bir eğlence sizleri bekliyor. Ayrıca isterseniz sizlere Doğum Günü Sihirbazı tüm çocukları sihir gösterilerine ekleyerek harika bir gün olmasını sağlamaktadır. Animasyon eğlenceleri bunlarla sınırlı değil çok tutanlar arasında Bubble Show yanı Baloncuk Gösterisi çok beğeni kazanmaktadır. Diğer seçenekler arasında patlamış mısır arabası kiralama, çocuk masa sandalye temini, balon süslemesi, masal kahramanlar, şişme oyun alanı kiralama gibi çok çeşitli seçeneklerimiz daha bulunmaktadır. Artık tüm Türkiye de görülen Doğum Günü Süsleme Konsepti her anne ve baba tarafından özellikle istenmektedir.

En başarılı etkinlikleri gerçekleştiren ve catering hizmeti sunan İSTANBUL MALTEPE DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI içinde en başta biz yer almaktayız. Burada çocuğunuzun resmi yada sevdiği bir masal kahramandan oluşan Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti olarak sunulmaktadır. Burada tüm gelen çocuklara hediyeler ve ikramlıklar gibi bir çok hizmet sağlanmaktadır. Bu gelecek konukların sayısına göre hazırlanmaktadır fakat bilmemiz gereken önemli bir şey bulunmaktadır. Bizim tasarımcılarımız istediğiniz konsepti sizlere sağlayabilir ama bunu ortalama 10 gün önce kendilerine bildirmeniz gerekmektedir. Yapım aşaması birçok gerekli materyaller vardır ve bunları teker teker yapmak gerekir. Tabi gelecek tüm çocuklara Doğum Günü Hediyeleri ile sizde onları mutlu edebilirsiniz. Tabi tasarımcılarımız sizler için Afiş Arka Fon Süsleme ve Kiralama içinde en güzel tasarımları sizler için hazırlamaktadır.

Hep çocukları anlattık birazda anne ve babalar için sunduğumuz YETİŞKİN PARTİ ORGANİZASYONU olduğunda sizlere ne gibi hizmetler sağlıyoruz onun bilgisini paylaşalım. Burada genel olarak yapılan Catering Hizmeti ve Ekipman Kiralama gibi çeşitli etkinliklerin sunulması ile başlanmaktadır. Tüm gelen konukların en güzel şekilde eğlenmesi için en başta gelen DJ ve Ses Sistemi Kiralama seçenekleri gelmektedir. Tabi müzikler çok önemli bu yüzden parti öncesi sizi dj imizle görüştürerek müzik seçimlerini yapmanızı sağlıyoruz. Tabi istediğiniz renklerde sizlere özel bistro masa süslemesi ve kurulumları yaparak tüm gelen konuklar için düzen hazırlıyoruz.

Gelen konuklar için yiyecek ve içecekleri servis personellerimiz parti başladığında ellerinde tepsilerle dağıtmaktadır. Ayrıca gelen konukların doya doya eğlenmesi için tüm ekibimiz sizler için çalışmalar yaparak herkesin sorunsuz bir gün geçirmesini sağlamaktadır. Ayrıca Doğum Günü Balon Süsleme için ekibimiz parti alanını istediğiniz model süslemeler yaparak renkli bir ortam sağlamaktadır. Tema olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU olduğunu unutmamak gerekir ve ona göre hazırlıkların sağlıyoruz. Tabi sadece balon değil istediğiniz tarz şamdanlar, yürüyüş yolu, doğum günü ekipmanları kiralama gibi her şeyi sizlere sağlayabiliriz.

Yada istediğiniz bir model sahne kurarız yanında ışık sistemleri gibi gerekli olan her şey bizde mevcuttur. Burada sizler için bazı anlatımlar yaptım elimden geldiğince sizlere anlattım. Daha detaylı bilgi için müşteri temsilcimizle görüşerek bütçeler ve hizmetlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir