Genel

İstanbul Sultanbeyli Organizasyon Şirketleri

İstanbul Sultanbeyli Organizasyon Şirketleri içinde en uygun bütçelerle sizlere etkinlik hizmeti sağlıyoruz. Amacımız tüm etkinlikleriniz için sizlere profesyonel olarak hizmetler sağlamaktadır. DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI 2000TL ( çocuk masa sandalye takımı kiralama, bubble show, doğum günü sihirbazı, şişme oyun parkı temini, sunucu temini, kiralık müzik sistemi, 2 kişilik palyaço kiralama oyunlar, yüz boyama her şey dahil.). Unutulmaz bir gün olması için Çocuk Doğum Günü partileri çok eğlenceli geçmesi gerekir. Burada etkinlikler için profesyonel ekibimiz ilk olarak sizlere oyunlarla eğlence sağlamaktadır. Eğlenceli bir Palyaço Kiralama için ilk olarak çocuklara yüz boyama ve sosis balon dağıtımı yapmaktadırlar.

Tabi etkinlikler bununla sınırlı değil mesela çocuklara en eğlenceli yarışmalar ve oyunlar sağlayarak günün çok güzel geçmesini sağlamaktadır. Tabi burada show yapacak olan Doğum Günü Sihirbazı büyük ve küçük demeden herkesin beğenisini kazanmaktadır. En çok doğum günü çocuğunu sahneye alarak onunla harika sihir numaralı gerçekleştirmektedir. En başarılı en eğlenceli İSTANBUL SULTANBEYLİ DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde sizlere 24 saat hiç yorulmadan hizmetler sunmaktayız. En güzel şarkıların eşlik ettiği Yetişkin Parti Organizasyonu için sizlere Catering Hizmeti sunmaya hazırırz. Burada gelecek konukların en iyi şekilde ağırlanması ve gerekli hazırlıkların yapılması gerekmektedir. İlk olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU gibi hazırlıklarımızı yapıyor ve gelen tüm konuklara yiyecek içecek hizmeti sağlıyoruz.

Çok iyi bir DJ + Ses Sistemi Kiralama ile birlikte muhteşem bir eğlenceye hava katmaktadırlar. Bize gelecek konuk sayısını verdiğinizde bizde kendi hazırlıklarımızı yapar ve size gerekli sunumları yaparsak seçim yapmanızı sağlayabiliriz. Her zaman eğlenceli her zaman hazır her zaman sizlerin telefonunu bekliyoruz. En çok tercih edilen yer NİŞAN ORGANİZASYONU için kendi evimiz olmaktadır. Tabi burada gelecek konukların sayısına göre hazırlıklar yapılmalı Nişan Töreni İkramları bunların en başında yer almaktadır. Tabi bu SÖZ MERASİMİ olsa da hiç fark etmiyor genel olarak sağladığımız hizmetler aynı şekilde sunulmaktadır. Burada sunulacak olansa Nişan Malzemeleri Kiralama da şık sunumları sizler için sağlayabiliriz. Bunlar mesela Nişan Masası Kiralama, Hediyelikler, İkramlıklar hepsini içeren hizmetlerden oluşmaktadır.

Sizler yeni akrabalarınız konuşun, anlaşın bol bol sohbet edin gerisini ise Söz Organizasyonu ekibimize bırakın. Biz sizler için çay demler kahve hazırlar en lezzetli sunumlarında sizlere sunarız. Bizim farkımızı İSTANBUL SULTANBEYLİ NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ anlamak isterseniz sizlere sunduğumuz sunumları mutlaka göz atmanız gerekmektedir. Sizlere sunacağımız Sandalye Kiralama, Nişan Arka Fon Süsleme gibi her şeyi özenle sizlere sunuyoruz. En güzel nişan neden sizin olmasın bizim elimizdeki Nişan Ekipmanları Kiralama seçenekleri ile bunu gerçekleştirebiliriz.Tasarımcılarımız sizler için sürekli olarak Nişan Süsleme seçeneklerini çoğaltmakta ve genişletmektedir. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL( nişan arka fon kiralama,  65 kişilik nişan catering menüsü, 2 kişilik servis elemanı, 5 adet masa kiralama, ev süslemesi, nişan masası ikramları, 35 adet sandalye kiralama her şey dahil.). Artık eğlenceli düğünler yerine bazı çiftler sadece bir nikah olmasını tercih ediyor.

Burada belediye nikah salonları yer gösteriyor ama NİKAH KOKTEYLİ için bir Catering Hizmeti sunan bir yerle anlaşmamızı tavsiye ediyor. İşte burada evlilik akdi bitiminde takı törenine geçildiği sıra bekleyen konuklar için Nikah Töreni İkramları  alması gerekiyor. Bunu sizlere profesyonel olarak Nikah Organizasyon Şirketleri arasında biz sağlar ve tüm sorunları ortadan kaldırırız. İlk günün verdiği heyecanla tüm dostlarınızı ve arkadaşlarınızı çağrı canız bir AÇILIŞ KOKTEYLİ için çok mutlusunuz. Tabi burada gelecek konuklarında en iyi şekilde ağırlanmasını sağlamak ve karşılarında saygınlık kazanmak istiyorsunuz.Bunu sizlere profesyonel ekibimiz kolayca sağlayabilir tabi ama bize de bazı bilgiler gerekiyor. Mesela gelecek konukları bizimle paylaşmanız ve ikramlar konusunda sizlere sunduğumuz Açılış Kokteyl Menüsü arasından tercih yapmanız gerekmektedir.

Tabi gerekli olan bistro masaları ve çevreye Açılış Süsleme gibi her şeyi sizlere  sunmaktayız. İlk olarak burada yapılması gereken masaların düzenini oluşturmak gerekmektedir. Tabi daha gelen misafirlerinizi kağıda karşılayarak Hoş geldiniz demesi Karşılama Hostesleri ekibimiz sağlamaktadır. Tabi klasik Müzik Ekibi Kiralama da tüm gelen konuklar tarafından sevgiyle karşılanmaktadır. Profesyonel İSTANBUL SULTANBEYLİ AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ olmaktan çok ama çok mutluyuz:En başarılı tanıtımları yapacak olan ekibimiz sizlere destek olmak için var. Önceliğimiz gerçek bir tanıtım için ekibi doğru ayarlamak ve bilgili olması gerekmektedir. Doğru bilgiler ve çalışanlar olursa başarılı sonuçlar almak daha kolay olmaktadır. Biz sizlere ekipler sunarken özellikle kendi işlerinde başarılı ve etkinliklere fayda sağlayacak kişilerden seçiyoruz. Tabi en kaliteli çalışanlarla AÇILIŞ ORGANİZASYONU sağlanırsa her şey sorunsuz ve güzel olmaktadır.

Tabi Catering Hizmeti olarak sizlere Patlamış Mısır Arabası Kiralama seçeneklerinizden sunum yapabiliriz.  İsterseniz Pamuk Şeker Makinesi de olabilir. Sıcak sıcak ücretsiz olarak dağıtımı yapılan ikramlar herkes tarafından çok güzel şekilde karşılanmaktadır. Sizlere sunduğumuz hizmetleri CAFE, MARKET, KASAP, MAĞAZA İŞ YERİ AÇILIŞLARI için çok ama çok uygun olarak sunulmaktadır. Sizlere sunacağımız İstediğiniz özellikte etkinlikler için müşteri temsilcimizle görüşerek karar vermeniz çok doğru olacaktır. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 2750TL  ( 2 kişilik palyaço kiralama, dj + ses sistemi temini, 1000 adet baskılı balon, pamuk şeker arabası kiralama, 50 metre açılış balon süsleme her şey dahil.).

Herkes evlenenince günün hayalini kurar tabi en çok bayanlar ama istediği gibi olması içinde bazı Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinin fazla olması gerekmektedir. Biz ilk gün kurulduğumuzdan bu yana sürekli olarak kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Sizlerin istediği gibi bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU olması için yüzlerce seçenekle sizlerin istediği konseptleri oluşturuyoruz. Burada özellikle sizlere yardımcı olacak Düğün Süsleme açısından tasarımcılarımız en kaliteli hizmetleri sizlere sunuyor. Tabi model olarak isterseniz MASA SANDALYE KİRALAMA seçeneklerimiz çok fazla istediğiniz seçimi yapabilirsiniz. Tasarımcılarımızın özel olarak hazırladığı saray konsepti modellerini mutlaka incelemenizi öneriyoruz.

Burada DÜĞÜN ARKA FON KİRALAMA oldukça talep edilmektedir. Harika bir kalp şeklinde her yeri çiçeklerle sarılı bem beyaz konsepti ile çok beğeneceksiniz. Daha bitmedi dev vazoların içinde beyaz çiçekler GELİN YOLU SÜSLEME ile  kombin olanakta beyaz halı çok ama çok uyumludur görmenizi öneririz. Bu saray konseptini İSTANBUL SULTANBEYLİ DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde bulmanız zordur. Bunu bizim kendi tasarımcılarımız yaptı ve konseptinide tamamen kendileri uyum sağlamıştır. Sizlere bu sunumların devamını dilerseniz depomuza gelerek yerinde görebilir ve öyle karar verebilirsiniz. Tüm Düğün Ekipmanları Kiralama ürünlerini depoda kurulu halde bulabilir beklide aradığınız farklı bir ürünleri bulabilirsiniz. O kadar çok çeşitler vardi ve hepside bir birinden güzel olarak sizlere sunulmaktadır.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5000TL ( klasik müzik grubu, 30 adet sandalye kiralama, gelin yolu süsleme, 4 kişilik servis personeli, 100 kişilik sıcak ikramlardan oluşan düğün kokteyl menüsü, 10 adet masa kiralama, düğün tagı temini her şey dahil.).Herkesin hayali farklı bazı çiftler ise DÜĞÜN KOKTEYLİ olmasından yana kullanıyor tercihlerini. Tabi burada bir çok eksiğiniz olabilir mekanlar bazı istediğiniz hizmetleri karşılamıyor olabilir. İşte burada biz sizlere ne gerekliyse her şeyi karşılıyoruz. Bizi çekinmeden her zaman arayabilir etkinlikler için gerekli yazılı bilgileri alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir