Genel

İstanbul Esenyurt Organizasyon Firmaları

İstanbul Esenyurt Organizasyon Firmaları içinde profesyonel ekipmanlara ve uzman ekibi sahibiz. Sizinde bir etkinliğiniz varsa sizlere sunacağımız sunumlar ile kolayca örnekleri inceleyebilir ve bilgi alabilirsiniz.  Cafe Açılış Organizasyonu için bilgiler istiyor ve fikirleri sunmamızı mı istiyorsunuz çok kolay hemen müşteri temsilcimizden bilgi alabilesiniz. Diğer yandan Market ve Mağaza Açılış Organizasyonları için size süper tanıtım fırsatı sunuyoruz. Nasıl mı ilk gün önemlidir ilk günde size Açılış Organizasyonu için tanıtım paketleri hazırladık. İşyeri Açılış Organizasyonları için bu paketler genel olarak tanıtım ve reklam üzerine yoğunlaşmış paketlerdir. Ayrıca sizlerin bütçesini zorlamadan İstanbul Esenyurt Açılış Organizasyon Fiyatları sunuyoruz. Siz sadece bize sorun biz sizin için tüm etkinliği sorunsuzca yapabiliriz.

Açılış Balon Süsleme için genel olarak caddeyi sizler için dekorasyon çalışmaları yapıyoruz. Mesela karşıdan karşıya zincir balon ve farklı süslemeler ile süsleyerek hizmet sağlıyoruz. İsterseniz giriş kapısının önünde dans eden Palyaço Hizmeti sunabiliriz. DJ ve sunucu kullandığı müzik sistemi ile anonslar yaparak dikkatleri sizin üzerinize çeker ve tanıtım sağlar. Siz isterseniz fiyatları ve sunduğunuz tüm hizmetleri ayrıca ürünlerin hepsinin tanıtımı sağlanır. Tabi birde sadelikten hoşlanan müşterilerimiz Açılış Kokteyli ve sunumları ile hizmetler var. Onlar çok yüksek müzikler ve dans eden palyaçolar yerine sadece bir Açılış Organizasyonları talep etmektedir. Hazırlık aşamasında ise bistro masa kurulumu, trio müzik grupları, karşılama hostesi, manken temini yiyecek ve içeceklerin olduğu sunumlar vardır. Şimdi ise Düğün Organizasyonu için neler yapılır, nelere dikkat etmeli hepsi için sizlere bilgiler sunacağım.

Öncelikle Düğün Süsleme Konsepti genellikle beyaz ve gümüş rengi talep edilmektedir. Mesela misafirlerin oturacağı masalara öze düğün masa süslemeleri, yapılmaktadır. Bunlar masa üstü şamdan, çiçek süsleme, supla gibi Organizasyon Malzemeleri Kiralama ekipmanlarımız da bulunmaktadır. Bunun dışında Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme modellerinde genellikle beyaz fiyonk bağlama ve üstü çiçek süsleme dekorasyonu kullanılmaktadır. Ekibimizle birlikte sizlere en güzel olabilecek İstanbul Esenyurt Evde Bahçede Nişan Organizasyonu için çalışmalar yapar ve hizmet sağlarız. Söz Töreni için kullanacağımız söz masası süsleme, çiçek tagı, söz masası ikramları, söz merasimi ikramları gibi tüm hizmetleri sizler için biz sağlayabiliriz. Evimde yada bahçemde bir şey yok diye düşünmenize gerek yok. Bırakın uzmanlar burada görev alsın ve sizin ihtiyaçlarınızın listesini oluştursun ve sizlere özel Söz Organizasyon Fiyatları sunsun. Amacımız İster Nişan Töreni ister Söz Merasimi olsun bizler ilk etapta sizlerin istedikleri süslemeler, catering, organizasyon gibi tüm gerekli olan hizmetleri sağlamaktır.  Genellikle eğlence istemeyen müşterilerimiz sade bir Nikah Kokteyl Organizasyonu düşünüyor. Buda eğer eğlence istemiyorsanız doğru tercih Nikah Kokteyli olacaktır. Bazı eksikler olabilir Nişan Töreni İkramları gibi ama bunları sizlere sağlayacak olan Catering Organizasyon Firmaları arasında Rb sizleri bekliyor.

En bol eğlenceli İstanbul Esenyurt Doğum Günü Organizasyonları için sizlere bir çok hizmeti kendimiz sağlıyoruz. Siz nerde olmasını isterseniz Evde, Cafe de, Bahçede yada Sosyal tesis de hiç fark etmez en güzel eğlenceleri biz sağlayabiliriz. Yetişkin Partileri için özellikle bangır bangır müziğin çaldığı ve insanların rahatça dans ettiği doğum günü konseptleri olmaktadır.

Açılış OrganizasyonuTabi Çocuk Partisi biraz daha farklı oyunların olduğu çocukların coştuğu oyunların, yarışmaların içinde çok güzel olmaktadır. Dilerseniz sizlere doğum günü masası ikramları, arka fon kiralama, sihirbaz hizmeti, palyaço kiralama, şişme oyun parkları, mısır makinesi ve pamuk şeker makinesi kiralama hizmetlerde sizlere sağlamaktan mutluluk duyacağız. İstanbul Esenyurt Organizasyon Şirketleri içinde en donanımlı firma ile çalışmak isterseniz hemen bizi arayın.

İstanbul Esenyurt Organizasyon Firmaları arasında hizmet sunduğumuz semtler.

Güzelyurt – Ardıçlıevler – Yeşilkent  – Esenkent – Haramidere – Yenikent – İncirtepe –  Kıraç –  Mehterçeşme – Saadetdere – İncirtepe – Talatpaşa – Pınar – Talatpaşa

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir