Genel

İstanbul Sarıyer Organizasyon Şirketleri

İstanbul Sarıyer Organizasyon Şirketleri arasında sadece sizlere profesyonel hizmetler için varız.Etkinlikler konusunda uzman personellerimiz sizlerin en önemli günlerinizde kolaylaştırmak için elinden gelenin fazlasını yapmaktadır. Sırada ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU için neler yapıyoruz tüm etkinlikler hakkında bilgileri burada paylaşıyorum. Çoğu zaman çocuk partilerinde ilk olarak Palyaço Kiralama özellikle her etkinlikte görmek mümkündür. Diğer yandan  Doğum Günü Sihirbazı da bu seçeneklerin arasındadır fakat bütçe olarak sihirbaz biraz daha pahalı bir bütçe ile sağlanmaktadır. Burada Doğum Günü Palyaçoları çocuklara eğlenceli yarışmalar, sosis balondan şekille ve yüz boyama gibi etkinlikler sunmaktadır. Sihirbaz Kiralama da ise profesyonel bu işte çok başarılı ekiplerle çalışıyoruz.

Sihirbaz şapkadan rakun, tavşan çıkarımı, ayılmayan çemberler, sopa nasıl olur da bir bez parçasına dönüşür, renk değiştiren taşlar gibi bir çok numara ile beğeni kazanmaktadır. Farklı seçenekler arasında Bubble Show, Şişme Oyun Parkı Kiralama, Doğum Günü Animatör Kiralama gibi hizmetlerimizde mevcuttur. Çocuklar bizler için çok değerli bu yüzden ekibimizi profesyonel kişilerden oluşturduk. Eğer sizde yapılacak olan İSTANBUL SARIYER DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında bir yerle çalışmak istiyorsanız size bu konuda yardımcı olabiliriz. Kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti için neler yapılmalı ve neler gerektiğini bilgilerini paylaşıyorum. Öncelikle şunu bilmeliyiz eğer özel bir tasarım istiyorsanız bunu mutlaka 10 gün öncesinden bilgilerini paylaşmanız ve karar vermeniz gerekmektedir.

Özel tasarımcılarımız sizin istediğiniz Doğum Günü Masası Süsleme + Kiralama + Hediyelikler + İkramlıklar gibi her şeyin hazırlanması biraz zaman almaktadır. Çılgınlar gibi eğlenmek büyüklerinde hakkı yanı Yetişkin Doğum Günü Partileri için sunduğumuz İstanbul Sarıyer Caterng Organizasyon Şirketleri arasında vermiş olduğumuz hizmetleri sizlerle paylaşıyoruz. Burada amaç sadece konuklarla doyasıya eğlenmek bu eğlencede tatbiki bir çok gerekli ekip ve ekipmanlar gerekli bunları size profesyonel olarak sağlayacak olan ekibimiz Burada gerekli olan DJ Hizmeti, Dansçı Kiralama, Müzik Sistemi Temini gibi bir çok etkinliğinde sizlere sağlıyoruz.

Parti sırasında kapıda Karşılama Hostesleri içeride harika bir DJ ve Garson ekibimiz tarafından dağıtılan ikramlıklar la başarılı bir parti olması için çalışıyoruz. Burada Kokteyl Organizasyonu temasında olan fakat aşırı eğlenin yer aldığı partilerde hizmetler sağlıyoruz. Kendi yerinizde özendiğiniz EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU için bir çok aklınıza takılan sorular var. Aynı anda tabi ki 50 kişiye ağırlamak hiçte size kolay gelmiyor ve gözünüzde büyüyor. Bu çok doğal sizin işiniz insanlara hizmet etmek ve ağırlamak değil. Bu ister Söz Töreni yada Nişan Merasimi olsun hiç fark etmez. Burada size kalan sadece konuklarla hoş sohbetler etmek gresini bize bırakmaktır..

Bize NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında güvenebilir gönül rahatlığıyla hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Size burada sunacağımız seçenekler arasında nişan masası kiralama, nişan hediyelikleri, ev süslemesi, sandalye kiralama, nişan arka fon temini gibi bir çok gerekli ekipmanları sizlere sunabiliriz. Evde, Bahçede, Villada, Yazlıkta Söz Organizasyonu için mobil olarak sunduğumuz ekipmanlarla saatler için mekanı harika bir etkinlik alanı haline getiriyoruz. Bunu en kolay anlamak için sadece telefonla bile bizden bir çok konu hakkında bilgi almak mümkündür. Sizlerin özendiği her şeyi kendi misafirlerimiz gibi düşünerek sadece çözüm odaklı çalışıyoruz. İsteğiniz Nişan Malzemeleri Kiralama için sizlere kurumsal olarak çözümlere sunmaya hazırız.

NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( 30 adet tiffany sandalye temini, nişan masası süsleme ve kiralama, 50 kişilik nişan hediyelikleri, 50 kişilik nişan catering hizmeti, 6 adet bistro masa kurulumu, 2 garson kiralama, nişan tagı kiralama her şey dahil.). İstanbul Belediye Nikah Salonlarında artık evlilik akdi sonrası takı töreni ile artık bir çok nikah gerçekleşiyor. Burada uzun ama çok uzun takı töreni sırası oluşabiliyor yada konukların bekleme suresinde kalabalık insanlar toplanıyor. İşte biz burada Nikah Kokteyl Organizasyonu için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ekibimiz sizin Nikah Töreni Kokteyli için gelen tüm konuklarınıza yiyecek ve içecek hizmeti sağlamaktadır. Tabı bunu sizlere NİKAH ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında sağlıyoruz. Sizde konuklarınız için Catering Hizmetleri almak isterseniz ekibimiz profesyonel olarak çalışma yaparak ikram sunumları için hazırdır.

En başarılı AÇILIŞ ORGANİZASYONU için hepimiz biliyoruz ki bu işlerde uzman kişilerle çalışmak önem taşımaktadır. Tabı burada çalışacak personel bu işleri yapan kişilerden olması çok önemlidir. Diğer yandan kullanılacak olan ekipmanlarda önem taşır hepsini profesyonel bir şirketten almak önemli. Bunu yaparsanız çıkabilecek sorunların 10 adım önünde olmuş olursunuz. Bizde işte tam burada sizin için AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde çalışma yapmak için ekip ve ekipmanlarımızla hazırda bekliyoruz. Şimdi sizlere gerçek bir İş yeri Açılışı nasıl olur onun bilgisini sunacağım. Ayrıca burada sunacağımız Cafe, Kuyumcu, Araç Galerisi, Mağaza gibi her yerde sunabileceğiniz hizmetlerde ayrıca bilgisini sunuyorum. Hepimiz biliyoruz dış görünüm önemlidir

Burada Market olsun Eczane olsun dış kısımlara harika bir Açılış Süsleme yapılabilir. Tabı yapılırken  Balon Süsleme bir çok şeye dikkat etmek gerekir mesela en yoğun alana yapılırsa daha çok dikkat çekecektir. Bunu unutmayalım sonrasında ise tanıtım olursa için iyi bir Sunucu ve profesyonel Müzik Sistemi Kiralama yapılarak harika anonslar eşlinde tanıtım gerçekleştirebiliriz. En çok dikkat çekici dansçı Palyaço Kiralama bir yandan dans eder bir yandan ellerindeki balonları veya el ilanlarını dağıtarak tanıtımı faydalı olurlar. Burada sizlere sunacağımız Patlamış (Popcron) Arabası ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama + Dağıtımı olursa çok büyük sıralar olmakta ve ilk günde etkili müşteri kazanma konusunda başarılı olurlar.

Bazı seçenekler arasında Uzun Tahta Bacak, Robot Adam, Şişme Maskot Kiralama gibi bir çok hizmetinde sizlere profesyonel olarak sunabiliriz. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 1500TL ( 2 palyaço kiralama, müzik sistemi ve dj temini, fly tüp kiralama, balon süsleme her şey dahil.). Sırada herkesin prestij için istediği profesyonel Açılış Kokteyl Organizasyonu nasıl olur, örnekleri ile birlikte sizlerle paylaşacağım. Öncelikle çalışmak istediğiniz İstanbul Sarıyer Catering Organizasyon Şirketleri ile anlaşma yapmadan önce mutlaka mekanımızın gösterin yada resim gibi görselleri paylaşın.

Kurulacak olan kokteyl masaları ve servis masası nereye kurulacaksa gelecek konuk sayısına göre onu kararlaştırmamız gerekmektedir. Sonrasında ise Açılış Kokteyl Menüsü için karar varmanız ve gelecek olan personellerde karar aldıysanız artık hazırsınız demektir. Tabi sizler için Karşılama Hostesleri hizmetimizi unutmayın gelen tüm davetlileriniz önce kapıda karşılansın. Sonrasında ise Garson ve Servis Hostesleri tarafından yiyecek ve içecek ikramları sağlıyoruz. Profesyonel bir AÇILIŞ KOKTEYLİ için sizlere her şeyi düşünüyor tüm detayları ile birlikte sunuyoruz. Sırada en görkemli Düğün Organizasyonu için sizlere pratik bilgiler sunacağım.

Öncelikle hayal ettiğiniz her şeyin gerçek olması için çalışacağınız şirketle paylaşmanız gerekmektedir. Ayrıca bir çok görseli incelemeniz de sizlere bu anlamda bir fikir oluşmasını sağlayacaktır. Tabi biraz bu Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneklerinin bol olması gerekiyor. Burada çalışacağınız İSTANBUL SARIYER DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ çok önemlidir. Eğer ekipman konusunda zengin bir şirket olursa sizlere sunacağı seçeneklerde o kadar fazla olur. Bize bakılırsa tasarımcılarımız tarafından hazırlanan Saray modeli Düğün Süsleme Hizmetleri var.

Bunlar Düğün Arka Fon Kiralama, Çiçekli Gelin Yolu Süsleme + Beyaz Halı ve Nikah Masası gibi seçenekleri sizlere sunabiliriz. Tabı sadece bunlar değil mesela DÜĞÜN için MASA SANDALYE KİRALAMA ve SÜSLEME modellerimiz var hepsi bir birinden güzel dekor edilmiş. Ayrıca burada Düğün Ekipmanları Kiralama da istediğiniz gibi süsleme modelleri yapıyoruz yeter ki siz beğenin. Amacımız hayatınızın en değerli günlerinde sizlere istediğiniz hizmetleri sağlayarak hayatınızı kolaylaştırmaktır. Hedefimiz ise sizlere en başarılı etkinlikleri vererek kendimizi dahada geliştirmektir. DÜĞÜN  ORGANİZASYON FİYATLARI 4250TL  ( 100 kişilik masa sandalye kiralama, 1 adet kalpli gelin tagı temini, vazolu çiçekli gelin yolu süsleme, 2 kişilik karşılama hostesi, 5 adet bistro masa temini her şey dahil.).

Eğer daha ekonomik bir etkinlik düşünüyorsanız sizlere Düğün Kokteyl Organizasyonu için öneri sunabiliriz. Burada nakliye ve kurulum gibi maliyeti artıran hizmetler olmadığı için sunumları daha uygun bütçelerle yapıyoruz. Tabi en güzel DÜĞÜN KOKTEYLİ olması şartıyla sizlere harika bir düğün sunuyoruz. Mutlaka bunda incelemenizi öneririz eğer genç konuklarınız varsa bu düğün tam size göre olmaktadır. Düğün için Catering Hizmeti sunarken sizlere farklı menülerde sunduğumuzu unutmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir