Genel

İstanbul Taşdelen Organizasyon Firmaları

İstanbul Taşdelen Organizasyon Firmaları içinde sizlere Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası olmak üzere profesyonel etkinlik hizmeti sağlıyoruz. Hedefimiz her zaman  en önemli zamanlarınıza değer vererek daha iyi geçmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Şimdi sizlerle AÇILIŞ KOKTEYL nasıl olmalı prestij kazanmak için hangi hizmetleri almalı hepsini paylaşıyorum. İlk olarak eğer kokteyl için karar kaldıysanız bu en doğru tercihlerden biridir. Tabi sadece gelecek misafirlerin ağırlanması için bu etkinlikten olmalı eğer tanıtım için olsaydı size bunu önermezdi. Burada yapılması gereken konuk sayımızı kaba taslak bilmek ve ikramlar için güzel bir menü seçmektedir. Sonrasında çalışmayı düşündüğünüz AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI ile anlaşmak ve gün için karar almaktır. Bu birazda bütçe ile alakalıdır mesela bizde uygun bütçelerle hafif atıştırmalıklar var ayrıca ara sıcaklı ikramlar olan pahallı bütçelerde var.

Sizlere seçenekler sunabilmek için sürekli olarak farklı Kokteyl Organizasyon Menüleri hazırlıyoruz. Her zaman tanıtım şart bunu biliyor ve sizlere sunduğumuz Market yada Mağaza Açılışları için profesyonel hizmet sağlıyoruz. Sizlere burda tanıtım için en başta gelen paketlerden bir örnek vereceğim. ilk olarak bunları düşünün ve AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 1750TL paket içeriği ( 2 palyaço hizmeti, 1 adet maskot kiralama, 1 adet 3 metrelik şişme palyaço, 1 adet 6 metrelik havalı tüp. Dj kiralama, ses sistemimi temini, balon süsleme her şey dahil olarak bütçe teklifi sunulmuştur. Burada sizlere sunulan paketler gerekli olan ekiplerden sunulmuştur.

Mesela palyaçolar promosyon ürün ve el ilanlarını dağıtır. Şişme palyaço kocaman boyuyla dikkatleri üzerine çeker. Havalı tüp ise 6 metre boyuyla herkes tarafından görülmektedir. Dj kullandığı ses ekipmanlarıyla anonslar yaparak müzikler dinletir.  Eğer bütçeniz müsaitse mutlaka Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır ( Popcorn) Arabası Kiralamayı düşünmenizi öneririz. Bu tarz etkinliklerde ücretsiz olarak sunulan Nostalji Sokak Satıcıları herkes tarafından oldukça fazla dikkat çekiyor. Sade bir nikah ve sonrasında  Kokteyl Organizasyonu  talep eden müşterilerimiz belediye nikah salonları arasından biriyle anlaşmaktadır. Buradaki amaç nikah sonrası takı töreni devam ederken insanların sıkılmadan beklemesi ve yiyecek içecek ikramlarından almasını sağlamaktır. Bunu çoğu zaman konuklar için çok ince anne ve babalar düşünür bizde onlara gerekli sunumları yaparız.

Özellikle misafir ağırlama konusunda hepimiz kendi evimizde isteriz. Ama burada bir çok gerekli olan Nişan Malzemeleri Kiralama ekipmanları gerekli bunları sizlere profesyonel olarak biz sunabiliriz. Sizlere ayrıca Nişan Masası Süsleme  ve Arka Fon ( Nişan Tagı)  Kiralama gibi bir çok hizmetinde sağlıyoruz. Eğer sizde İSTANBUL TAŞDELEN EVDE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasından birinden profesyonel yardım almak isterseniz bunu biz sağlayabiliriz. Siz sadece gelen misafirlerle hoş sohbetler muhabbetler edin gerisini bizim ekibimiz sizin adınıza her hizmeti sağlayacaktır. Özellikle Evde Söz Töreni İkramları konusunda oldukça başarılıyızdır mesela Nişan Kokteyli gibi sizlere sunumlar yapabiliriz.

Sizler yeter ki bize gelecek konuk sayısı ve istediğiniz ikramları belirtin biz size en uygun SÖZ ORGANİZASYON FİYATLARI için bütçe çıkartır ve hizmetiniz ide sağlarız. Biz sürekli olarak misafir ağırlama hizmeti yaptığımız için sizlere gerekli ekipmanlarda sağlıyoruz. Mesela Sandalye Kiralama, Çay Makinesi, Nişan Masası İkramlıkları ve Hediyeleri gibi her ayrıntıyı sizler için düşünüyoruz. İsterseniz evinizin salonu isterseniz bahçe yada cafe hiç fark etmez mobil olarak sizlere gerekli ürünleri kolayca sağlarız.

Profesyonel olarak sizlere bir çok seçenekle hizmet sunan DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizde olmaktan onur duyuyoruz.  İlk olarak burada sizlere sunumlar yaparken kolay tercih yapmanız için en güzel görselleri göstererek başlanmalıdır. Tabi sonrasında ise kullanılacak Düğün Süsleme konsepti de çok önemlidir. Sizlere İstanbul Taşdelen Organizasyon Firmaları içinde bunların sunumunu yapabilir ve en doru bilgileri sunabilriz. Burada kullanılacak olan tüm Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanları bizim için çok önemlidir. Unutulmayalım harika bir düğün olması için ayrıntıları kaçırmamak ve en güzellerini yaparak hizmet vermek gerekmektedir.

Mesela düğünlerde Masa Sandalye Kiralama oldukça önemli bir yer taşımaktadır. Sayıları doğru bilmeli ve ona göre hizmet almak gerekmektedir. Dilerseniz İSTANBUL TAŞDELEN DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI içinde sizlere indirimli ve avantajlı paketlerimizle sunumlar yaparak paketlerden faydalanmanızı sağlayabilriz. Bazen oturma düzenli yerine ayakta düzen isteyen müşterilerimiz olur bizde onlara Düğün Kokteyl Organizasyonu için sunumlar yaparız. Tabi burada birazda kokteyl tarzı seçilmesinin sebebi bütçe olarak diğer düğünlerden daha ucuz olmasıdır. Burada sunulacak olan kokteyl menüleri de oldukça önemli ama karar verecek olan sizlersiniz.

Bizde sizlerin istekleri doğrultusunda müzik seçimlere ( trio müzik grubu, dj kiralama ) yapabiliriz. Burada gelecek konukların sayısına göre masa kurulumlar ve garson teminde yapıyoruz. Yeter ki sizlerin en mutlu gününde bir parçada mutluluk  biz olalım ve en güzel düğün kokteyli bizim olsun. En güzel DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ nasıl olur, neler yapmak gerekli, örnekleri gibi bir çok bilgi ile paylaşıyorum. Sizlere Yetişkin Partisi için sunduğumuz Catering Hizmetleri ve ekipman kiralama gibi hizmetlerle başlıyorum. Burada genel olarak sunduğumuz hizmet Kokteyl Organizasyonu olmaktadır akşam saatlerinde başlar ve müşterimizin istediği saate kadar devam eder. Buradaki akışı aslında seçilen müzikler belirler profesyonel bir DJ Kiralama + Ses Sistemi ile harika bir parti yapabiliriz.

Konuklar gelmeden 2 saat öncesinde biz tüm hazırlıkları bitirir ve müşterimizin başlayın demesinine bekleriz. Doğum Günü başlar bizim servis hostesi ve garson ekibimiz gelen konuklara hazırladığı içeceklerden dağıtmaya başlar. Bu şekilde konuklarınızı hiç merak etmeyin sizler sadece eğlenin gerisi ekibimiz işi olacaktır. Sırada eğlencenin ve coşkusunun olduğu çok güzel Çocuk Partisi için neler olabilir onun bilgisini paylaşıyorum. Örnek olarak sizlere sunacağımız  İstanbul Taşdelen Çocuk Doğum Günü Fiyatları 1250TL paket içeriği ( Palyaço Kiralama ( yüz boyama, oyunlar, sosis balon dağıtımı, Sihirbaz Hizmeti ( 45 dakika çocuklara sihirler ve yarışmalar yapar.) Bubble Show (köpük balon veya kabarcık gösterisi her şey dahil olarak bütçe sunulmuştur.

Kişiye özel DOĞUM GÜNÜ MASASI SÜSLEME seçeneklerinizde hediyelikler, ikramlıklar, arka fon afiş gibi bir çok seçeneğimiz var. Ama bunun bilgisini 1 hafta öncesinden verilmesi ve anlaşmak gerekiyor. Bizim daha bir çok seçenekle hizmetlerimiz var mesela şişme oyun parkı kiralama gibi sizler müşteri temsilcimizle görüşerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir