Genel

İstanbul Beyoğlu Düğün Organizasyonu

İstanbul Beyoğlu Düğün Organizasyonu için aradığınız uzman hizmet ve lezzetli catering servisi ise o zaman doğru yerdesiniz. Her zaman ekibimizin tek hedefi sizlerin istediği model bir düğün olmasını sağlamaktır. Ne zaman isterseniz bu tarz etkinliklerde bir çok hizmet almanız çok kolaydır. Sadece size düşen hayal ettiğiniz bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU için neler düşündüğünü anlatın. Sizler anlattıktan sonra tasarımcılarımız gerekli hazırlıklara başlar. Ve sizin istediğiniz Düğün Süsleme Konseptli için hazıklar yapar. Bu hazırlıklar genel olarak MASA SANDALYE KİRALAMA modelleriyle başlamaktadır. Sonrasında ise Düğün Arka Fon Kiralama özellikle en çok istenenler arasındadır.

Düğün Organizasyonu Tabi bunun yanında Çiçekli Gelin Yolu Süsleme + Beyaz Halı Kiralama da bu seçeneklerin içinde yar alır. Aslında bizim çok çeşitli birçok hizmetimiz var ama burada en önemlisi sizin düşüncelerinize göre bir birinden farklı konseptler hazırlamaktır. Tabi profesyonel olarak Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizde sizleri bekliyor. İsterseniz sizleri kendi ofisimizde misafir edebilir ve sizlere gerekli bilgileri sunabiliriz. Hem böyle olunca her şeyi en başında görürsünüz ve farklı konsept istediğinizde onu sağlamak daha kolay olacaktır. Bizim showroom da sizlerin dikkatini çekecek bir çok Düğün Malzemeleri Kiralama seçenekleri vardır. Bunları görmeniz çok kolaydır hazır şekilde kurulumları yapılmış ekipmanlardan oluşmaktadır.

Düğün Organizasyon  Yada isterseniz düğün alanı için kiraladığınız mekanda buluşalım bizim için hepsi uygundur. Burada mekanda buluştuğumuzda eksik olan tüm ekipmanların listesi alınması gerekmektedir. Sonrasında biz mekan için ne gerekiyorsa kolayca yapabiliriz. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 5500TL ( 100 kişilik düğün kokteyl menüsü ve soğuk ikramlıklar, 40 adet beyaz sandalye kiralama, 5 garson kiralama, düğün tagı ve gelin yolu süsleme konsepti, 10 adet bistro masa kurulumu, 10 adet masa çiçeği, 1 dj kiralama + ses sistemi kurulumu hepsi dahil.) Mekanda belirtildiğimiz eksiklerin hepsini kendi depomuzdan kolayca temin ederek çözüm sağlayabiliriz.

Düğün Organizasyonları
Düğün Organizasyonları

Genel olarak herkes tarafından en çok tercih edilen beyaz konseptleri sizlere destek vererek sağlıyoruz. Burada önemli olan tasarımcılarımızla görüşerek doğru sunumlardan faydalanmaktır. Tabi bu sunumlarda renk seçeneği ve kullanılacak olan ekipmanlar çok önemli unsurlardandır. Tabi düğünde masa süsleme ve sandalye giyme de oldukça önemlidir. Her bir detayın önemli olduğu bu düğünde her şeyin kusursuz olmasını dikkat etmemiz gerekmektedir. Bu yüzden tüm sağlanacak hizmetlerin düzenli olması ve sorunsuz geçmesi için doğru adımların atılması gerekmektedir. Profesyonel olarak süsleme konsepti ve şık ikramlardan oluşan catering servisi sunan İSTANBUL BEYOĞLU DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizimde sunduğumuz hizmetler var.

Düğün Süsleme Farklı seçenekler isteyen müşterilerimiz özellikle bizden DÜĞÜN KOKTEYLİ için hizmetler talep etmektedir. Tabi parti havasında eğlenmeyi kim istemez ki tüm konuklarla çılgınlar gibi eğlenmek herkesin beğenisini kazanacaktır. Yerim küçük ama konuklarım çok fazla diyorsanız sizlere Kokteyl Tarzı Düğün olması için birçok sunumlar yapabiliriz. Buradaki genel olarak sunulacak hizmetlerin başında gelen DJ Hizmeti olmakladır. Müzikler güzel olursa gelen konuklarda ritme uyarak kolayca eğlenmektir yanında ise sağladığımız Ses Sistemi Kiralama seçeneklerimizde çok istenmektedir.

Burada kurulumları yapılan bistro masalar çok özel süsleme modelleri ile konsept oluşturmaktadır. Ayrıca servis personeli ve garsonlarımız tarafından bir birinden güzel  sunumlar yaparak ellerinde tepsilerle dolaşarak herkesin yiyecek ve içeceklerden almasını sağlamaktadır. Burada sağlanan Düğün Catering Hizmeti sağlarken en güzel KOKTEYL ORGANİZASYONU konsepti oluşturmaktayız. Bu oluşturduğumuz konseptleri görmeden mutlaka karar vermeyin. Sizin istediğiniz model bir konsept olabilir biz sizin için gerekli her şeyi sağlayarak sorunsuz bir düğün olması için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Eğer sizindi bir fikriniz varsa ve istediğiniz model bir düğün olmasını istiyorsanız bunu sizler için biz yapabiliriz. Amacımız sizlere çok güzel ekipmanları sunarak müşteri memnuniyeti olmaktadır. Zaman kaybetmeden bizi ararsanız sizlere farklı seçeneklerden oluşan bir çok düğün hizmeti sunabiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir